خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خمس انگور

مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
617
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۲
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 4966


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
خمس انگور
خمس انگور

فقط یه توضیح اینکه چون تو مرحله ای از پخت تبدیل به مشروب میشه به هیچ عنوان نباید بچشیدش و اگرم همش بزنید باید قاشقتون رو حسابی آب بکشید, همینطور که آبش تبخیر میشه خودش از مرحله ی شراب رد میشه و پاک میشه. Flowerysmile

من با اینا درستش کردم
[تصویر:  20140718132104_290420141144.jpg]
با شکر و پودر هل و دارچین
[تصویر:  20140718132428_290420141150.jpg]
تمام مدت درش رو بزارید تا کامل آبش جمع بشه
[تصویر:  20140718132550_290420141152.jpg]
ودر نهایت
[تصویر:  20140718131456_290420141162.jpg]

خیلی خوشمزست Yum2Yum2
امضای معصومه خانومی
[تصویر:  20151006172726_pic307_www.jahaniha.com_54.jpg]
۲۷-۴-۱۳۹۳, ۱۲:۲۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از معصومه خانومی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, Zahra.O, Golzar-khanOm, دختر شیرازی, elhaam, گلوريا, مهرناز مامانی, niloofar00, گلسا 92, 1368Sheri, mozhgan57
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
617
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۲
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 4966


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
RE: خمس انگور
سلام- مرسی از آموزش خوبتون- فقط سوال پیش اومد برام
1- دقیقا توی کدوم مرحله تبدیل به مشروب میشه که مراقب باشیم؟
2- و چجوری خودش حلال میشه خود به خود؟
3-و اینکه مقدار شکر و زمان پختش چجور هست؟
4-امکانش هست شکر نریزیم؟
5-راهی هست که همین دسر رو ترش مزه کنیم؟مثلا با غوره؟یا بد مزه میشه؟


سلام عزیزم
اینکه تو کدوم مرحله شرابه منم نمیدونم فکر میکنم تو همون عکس سوم دیگه نباید کاری بهش داشته باشیangelic
اصلا احتیاجی نیست کاری به کارش داشته باشی کافیه فقط تمام مواد رو بریزی تو قابلمه و زیرش رو روشن کنی , درش رو بزاری و صبر کنی تا کاملا غلیظ بشه. نه احتیاجی به هم زدن داره و نه چیز دیگه ای.
من که از مرجعم سوال کردم گفت چون خودش غلیظ میشه و آبش تبخیر میشه شراب رو رد میکنه و دیگه کاملا پاکه , فقط تاکید داشت که اصلا نباید بچشیدش.
مقدار شکر و دارچین و هل هم دلبخواه هستش. اگه انگورت شیرین باشه که اصلا احتیاجی به شکر نیست.
در مورد ترشیش هم انگورای من خیلی ترش بودن به اندازه 6 قاشق شکر بهش زدم اما در نهایت خمسم ملس رو به ترش شد که خیلی خوشمزست .FlowerysmileFlowerysmile
امضای معصومه خانومی
[تصویر:  20151006172726_pic307_www.jahaniha.com_54.jpg]
۲۷-۴-۱۳۹۳, ۰۲:۰۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از معصومه خانومی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Golzar-khanOm, niloofar00, elhaam, z.arghavani, 1368Sheri
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
9
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 29


محل سکونت : البرز_کرج
ارسال: #3
RE: خمس انگور
مادر من میگه برای حلال شدن وازمشروبی دراومدن انگور یه مقدار نمک یا خاک تمیز( فک کنم وقتی درحال جوشیدنه) باید به انگور اضافه بشه حلال میشهFlowerysmile
امضای parsann
[تصویر:  50444535066166078483.jpg]
یــــــﺎﺩﺕ ﺑﺎﺷــ♥ــــﻪ ...
ﻣﻮﻧﺪﻧــــــﻲ ﺑـــﺎ " ﻟﮕــــــﺪﻡ " ﻧﻤﻴــــــﺮﻩ ...
ﺭﻓﺘﻨــــــﯽ ﻫـــﻢ ﺑـــﺎ " ﺧﻮﺍﻫــــــﺶ " ﻧــــﻤﯽ ﻣﻮﻧــــ♥ــﻪ ........!
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-۴-۱۳۹۳ ۰۷:۰۵ عصر، توسط parsann.)
۲۷-۴-۱۳۹۳, ۰۲:۵۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از parsann به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Golzar-khanOm, z.arghavani
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
319
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 2476


محل سکونت : رشت
ارسال: #4
RE: خمس انگور
خیلی Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2
به یاد بچگیام Dreamyeyesf

[تصویر:  20140728131436_DSC09896.jpg]
امضای elhaam
[تصویر:  sGhYp3.png]
۶-۵-۱۳۹۳, ۱۲:۱۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از elhaam به دلیل این ارسال سپاس کرده.
*ماهک*, معصومه خانومی, z.arghavani, Galaxy, niloofar00, گلسا 92, 1368Sheri, مادرخانومی, mozhgan57



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد