خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 25 رأی - میانگین امتیازات: 3.12
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خمير تارت

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
152
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 321


محل سکونت :
ارسال: #1
خمير تارت
مواد لازم:

كره 120 گرم
پودر قند 60 گرم
آرد 200 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
وانيل يك چهارم قاشق چاي خوري
نمك يك هشتم قاشق چاي خوري


دستور تهیه:

کره سرد خرد شده و شکر رو در کاسه همزن بریزین و بزنین تا مثل خرده نان بشه
بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه و بزنید
سپس آرد و نمك را اضافه نماييد و آرام مخلوط كنيد. بهتر است با سرانگشت خمير را مخلوط كنيد تا روغن نيندازد. خمير را در كيسه فريزر قرار دهيد و بگذاريد يك ساعت در جاي خنك بماند و استراحت كند. قالب گرد مخصوص تارت را چرب كنيد. سپس خمير را به طور يكنواخت در قالب، پهن كنيد، به طوري كه خمير ديواره هاي قالب را نيز بپوشاند. سپس با چنگال روي خمير را چند سوراخ بزنيد و قالب را در طبقه وسط فري كه از قبل با حرارت 350 درجه فارنهايت گرم كرده ايد، به مدت 20 دقيقه قرار دهيد تا خمير بپزد. سپس از فر بيرون آوريد و بگذاريد تا سرد شود.


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
۲۶-۲-۱۳۹۱, ۰۶:۵۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #2
مراحل آماده سازی خمیر تارت(تصویری)
مواد لازم:
آرد 220 گرم
کره 115 گرم
پودر شکر 2 قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ 1 عدد
آب یخ 2 تا 3 قاشق سوپخوری

نکته:
1-کره مورد استفاده باید کاملا سرد باشد.
2-استفاده از آرد بیش از حد باعث سفتی زیاد خمیر و کیفیت نه چندان مناسب آن بعد از پخت خواهد شد.
3-ورز بیش از حد این مواد باعث روغن افتادن سریع آن شده و کار با آن سخت خواهد شد.
4-استفاده از آب یخ کافی در این خمیر توصیه میشود چرا که آب کم باعث شکنندگی خمیر و آب زیاد باعث خواهد شد تا خمیر تردی خود را از دست بدهد.
6-استراحت کافی در مراحل آماده سازی خمیر تارت باعث کیفیت مطلوب آن خواهد شد.



[تصویر:  20120808121113_1.jpg]
[تصویر:  20120808121158_2.jpg]
[تصویر:  20120808121603_t3.jpg][تصویر:  20120808121639_t4.jpg]
[تصویر:  20120808121307_t1.jpg]
[تصویر:  20120808121952_t2.jpg]

منبع:مجله قناد باشی
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۱۸-۵-۱۳۹۱, ۰۱:۵۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
shamiiim, elipari, z.arghavani, niloofar00, بهار76
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 6898


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: مراحل آماده سازی خمیر تارت(تصویری)
دستوری که نگین جون در پست اول گذاشتن دستور پایه تارت هستFlowerysmile
[تصویر:  20140110221949_Image-212.jpg]

[تصویر:  20140110222008_Image-34.jpg]

[تصویر:  20140110222027_Image-47.jpg]

[تصویر:  20140110222118_image-6.jpg]

[تصویر:  20140110222049_Image-8.jpg]
امضای elipari
[تصویر:  20140713163852_url.jpgss.jpg]
۲۰-۱۰-۱۳۹۲, ۱۰:۲۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از elipari به دلیل این ارسال سپاس کرده.
تپراک, maryam1352, 1368Sheri, Galaxy, z.arghavani, niloofar00, naznaz, azam1360


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  تارت ميوه با خمير فيلو anna63 0 88 ۲۶-۲-۱۳۹۱ ۰۶:۵۴ عصر
آخرین ارسال: anna63


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد