۲۶-۰۲-۱۳۹۱, ۰۶:۵۱ ب.ظ
مواد لازم:
كره 120 گرم
پودر قند 60 گرم
آرد 200 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
وانيل يك چهارم قاشق چاي خوري
نمك يك هشتم قاشق چاي خوري
دستور تهیه:
کره سرد خرد شده و شکر رو در کاسه همزن بریزین و بزنین تا مثل خرده نان بشه
بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه و بزنید
سپس آرد و نمك را اضافه نماييد و آرام مخلوط كنيد. بهتر است با سرانگشت خمير را مخلوط كنيد تا روغن نيندازد. خمير را در كيسه فريزر قرار دهيد و بگذاريد يك ساعت در جاي خنك بماند و استراحت كند. قالب گرد مخصوص تارت را چرب كنيد. سپس خمير را به طور يكنواخت در قالب، پهن كنيد، به طوري كه خمير ديواره هاي قالب را نيز بپوشاند. سپس با چنگال روي خمير را چند سوراخ بزنيد و قالب را در طبقه وسط فري كه از قبل با حرارت 350 درجه فارنهايت گرم كرده ايد، به مدت 20 دقيقه قرار دهيد تا خمير بپزد. سپس از فر بيرون آوريد و بگذاريد تا سرد شود.
كره 120 گرم
پودر قند 60 گرم
آرد 200 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
وانيل يك چهارم قاشق چاي خوري
نمك يك هشتم قاشق چاي خوري
دستور تهیه:
کره سرد خرد شده و شکر رو در کاسه همزن بریزین و بزنین تا مثل خرده نان بشه
بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه و بزنید
سپس آرد و نمك را اضافه نماييد و آرام مخلوط كنيد. بهتر است با سرانگشت خمير را مخلوط كنيد تا روغن نيندازد. خمير را در كيسه فريزر قرار دهيد و بگذاريد يك ساعت در جاي خنك بماند و استراحت كند. قالب گرد مخصوص تارت را چرب كنيد. سپس خمير را به طور يكنواخت در قالب، پهن كنيد، به طوري كه خمير ديواره هاي قالب را نيز بپوشاند. سپس با چنگال روي خمير را چند سوراخ بزنيد و قالب را در طبقه وسط فري كه از قبل با حرارت 350 درجه فارنهايت گرم كرده ايد، به مدت 20 دقيقه قرار دهيد تا خمير بپزد. سپس از فر بيرون آوريد و بگذاريد تا سرد شود.