خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 32 رأی - میانگین امتیازات: 3.06
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خمیر برای پیراشکی گوشت

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
7
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 9


محل سکونت : کرج
ارسال: #1
خمیر برای پیراشکی گوشت
سلام این دستور خمیر رو از خواهر بزرگم گرفتم و چون فوق العاده بود گفتم براتون بذارم امتحان کنید عالیه
شکر 1قاشق غذاخوری
مایه خمیر 2قاشق سوپخوری
تخم مرغ 2عدد زرده
ماست 1پیمانه
نمک یک دوم قاشق سوپخوری
پکینگ پودر 1قاشق مرباخوری
روغن مایع 3قاشق غذاخوری
آرد به میزان لازم


طرز تهیه:
شکر و مایه خمیر را با یک دوم پیمانه آب قاطی می کنیم و جای گرم میگذاریم تا بعمل آید. ماست و روغن را با مخلوط می کنیم. آرد و پکینگ پودر را با هم قاطی میکنیم و زرده های تخم مرغ را به ماست و روغن اضافه می کنیم و آرد را با آنها مخلوط می کنیم و در آخر مایه خمیر آماده شده را اضافه کرده و همه را باهم مخلوط کرده هم میزنیم .خمیر به دست آمده را یک ساعت کنار میگذاریم تا دو برابر شود
۱۰-۵-۱۳۹۰, ۰۷:۴۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از zahrakamali به دلیل این ارسال سپاس کرده.
asal arya, sahar -z, 258, maryam2014
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
5
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 9


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: خمیر برای پیراشکی گوشت
(۱۷-۱۲-۱۳۹۰ ۰۹:۳۰ عصر)همراه نوشته شده توسط:  عزيزم مشخص نكردي جقدر ارد .براي دو باشق مايه خمير جقدر ارد بايد اماده داشته باشيم ممنون ميشم جواب بدي  

یعنی اینقدر بریزی تا خمیری حاصل شه که به دست نچسبهhih


(۱۷-۱۲-۱۳۹۰ ۰۳:۳۰ عصر)سمیراسمیرا نوشته شده توسط:  مایه خمیر و از کجا میشه تهیه کرد ؟

از عطاری بقالی و....
منظورم از بقالی یعنی سوپر مارکتا
laflaf
۶-۵-۱۳۹۱, ۱۰:۲۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,302
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23855


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: خمیر برای پیراشکی گوشت
(۲۷-۶-۱۳۹۱ ۰۱:۰۱ صبح)meemo نوشته شده توسط:  سلام
ممکنه دستور خود پیراشکی گوشت رو هم بگید؟
و اینکه گفتید جای گرم یعنی دمای اتاق کافیه؟

با یه جستجوی ساده میتونین اکثر دستورهای غذایی رو تو همین انجمن پیدا کنین
اینجوری اسپم هم درست نمیشه

http://www.khanoomgol.com/Thread-پيراشكي-گوشت

برای سوال دومتون هم بله دمای اتاق به شرطیکه سرد نباشه خوبه
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۷-۶-۱۳۹۱, ۰۳:۰۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
3
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 18


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: خمیر برای پیراشکی گوشت
[attachment=62569][attachment=62570]سلام من با دستور زهرا خانم پیراشکی درستیدم عالی بود مرسی زهرا جون هم از خودت هم از خواهریت (1782)Flowerysmile
Dreamyeyesfهمه را خوردیم یادم رفت عکس بگیرم ولییی با همون خمیر پیتزا درست کردم عالی انگشتاشون و هم خوردن (1782)(1782)(1782)
۲۱-۷-۱۳۹۲, ۱۰:۰۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از sahar -z به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سایه ز
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
378
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 845


محل سکونت : رشت
ارسال: #5
RE: خمیر برای پیراشکی گوشت
دستور خمیر پیراشکی من (بدون خمیرمایه) از مجله سرآشپز :
تخم مرغ 3عدد
ماست 1پ
نمک یکدوم ق.س
پکینگ پودر 1 ق.س
روغن مایع 1پ
آرد بمیزان لازم


تخم مرغ، ماست، نمک، پکینگ پودر را مخلوط. سپس آرد و روغن مایع را کم کم اضافه کنید(اندازه ای آرد بزنید که خمیر به دست نچسبد)
خمیر را داخل نایلون قرار داده و یک تا دو ساعت در دمای محیط استراحت دهید
سپس با وردنه باز کرده و بصورت گرد قالب بزنید
پ.ن:این خمیر واقعا ترد و عالی میشه و تقریبا 30 عدد پیراشکی میده.
امضای غزل بانو
گفتی دوستت دارم
و من به خیابان رفتم !
فضای اتاق برای پرواز کافی نبود....


"گروس عبدالملکیان"
۲۰-۸-۱۳۹۲, ۱۱:۴۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از غزل بانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, مامي اروين, 1368Sheri, قاصدک اسمانی, McQueen, بانو 40, mozhgan57

تبلیغات

کانال خانوم گل'


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خمیر مناسب انواع نان و پیراشکی غذایی elipari 28 12,095 ۱۷-۱-۱۳۹۵ ۰۷:۴۰ عصر
آخرین ارسال: سعیده جون66


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد