خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 32 رای - 3.06 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خمیر برای پیراشکی گوشت

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
7
تاریخ عضویت:
Jul 2011
مدال ها

اعتبار: 9


محل سکونت : کرج
ارسال: #1
خمیر برای پیراشکی گوشت
سلام این دستور خمیر رو از خواهر بزرگم گرفتم و چون فوق العاده بود گفتم براتون بذارم امتحان کنید عالیه
شکر 1قاشق غذاخوری
مایه خمیر 2قاشق سوپخوری
تخم مرغ 2عدد زرده
ماست 1پیمانه
نمک یک دوم قاشق سوپخوری
پکینگ پودر 1قاشق مرباخوری
روغن مایع 3قاشق غذاخوری
آرد به میزان لازم


طرز تهیه:
شکر و مایه خمیر را با یک دوم پیمانه آب قاطی می کنیم و جای گرم میگذاریم تا بعمل آید. ماست و روغن را با مخلوط می کنیم. آرد و پکینگ پودر را با هم قاطی میکنیم و زرده های تخم مرغ را به ماست و روغن اضافه می کنیم و آرد را با آنها مخلوط می کنیم و در آخر مایه خمیر آماده شده را اضافه کرده و همه را باهم مخلوط کرده هم میزنیم .خمیر به دست آمده را یک ساعت کنار میگذاریم تا دو برابر شود
01-08-2011, 07:42 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
5
تاریخ عضویت:
Jun 2012
مدال ها

اعتبار: 9


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: خمیر برای پیراشکی گوشت
(07-03-2012, 09:30 PM)همراه نوشته: عزيزم مشخص نكردي جقدر ارد .براي دو باشق مايه خمير جقدر ارد بايد اماده داشته باشيم ممنون ميشم جواب بدي  

یعنی اینقدر بریزی تا خمیری حاصل شه که به دست نچسبهhih


(07-03-2012, 03:30 PM)سمیراسمیرا نوشته: مایه خمیر و از کجا میشه تهیه کرد ؟

از عطاری بقالی و....
منظورم از بقالی یعنی سوپر مارکتا
laflaf
27-07-2012, 10:25 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: خمیر برای پیراشکی گوشت
(17-09-2012, 01:01 AM)meemo نوشته: سلام
ممکنه دستور خود پیراشکی گوشت رو هم بگید؟
و اینکه گفتید جای گرم یعنی دمای اتاق کافیه؟

با یه جستجوی ساده میتونین اکثر دستورهای غذایی رو تو همین انجمن پیدا کنین
اینجوری اسپم هم درست نمیشه

http://www.khanoomgol.com/Thread-پيراشكي-گوشت

برای سوال دومتون هم بله دمای اتاق به شرطیکه سرد نباشه خوبه
17-09-2012, 03:07 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
3
تاریخ عضویت:
Jun 2012
مدال ها

اعتبار: 18


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: خمیر برای پیراشکی گوشت
[attachment=62569][attachment=62570]سلام من با دستور زهرا خانم پیراشکی درستیدم عالی بود مرسی زهرا جون هم از خودت هم از خواهریت (1782)Flowerysmile
Dreamyeyesfهمه را خوردیم یادم رفت عکس بگیرم ولییی با همون خمیر پیتزا درست کردم عالی انگشتاشون و هم خوردن (1782)(1782)(1782)
13-10-2013, 10:09 AM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
378
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 845


محل سکونت : رشت
ارسال: #5
RE: خمیر برای پیراشکی گوشت
دستور خمیر پیراشکی من (بدون خمیرمایه) از مجله سرآشپز :
تخم مرغ 3عدد
ماست 1پ
نمک یکدوم ق.س
پکینگ پودر 1 ق.س
روغن مایع 1پ
آرد بمیزان لازم


تخم مرغ، ماست، نمک، پکینگ پودر را مخلوط. سپس آرد و روغن مایع را کم کم اضافه کنید(اندازه ای آرد بزنید که خمیر به دست نچسبد)
خمیر را داخل نایلون قرار داده و یک تا دو ساعت در دمای محیط استراحت دهید
سپس با وردنه باز کرده و بصورت گرد قالب بزنید
پ.ن:این خمیر واقعا ترد و عالی میشه و تقریبا 30 عدد پیراشکی میده.
11-11-2013, 11:46 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خمیر مناسب انواع نان و پیراشکی غذایی elipari 28 13,219 05-04-2016, 07:40 PM
آخرین ارسال: سعیده جون66


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد