تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 32 رای - 3.06 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خمیر برای پیراشکی گوشت
#1
سلام این دستور خمیر رو از خواهر بزرگم گرفتم و چون فوق العاده بود گفتم براتون بذارم امتحان کنید عالیه
شکر 1قاشق غذاخوری
مایه خمیر 2قاشق سوپخوری
تخم مرغ 2عدد زرده
ماست 1پیمانه
نمک یک دوم قاشق سوپخوری
پکینگ پودر 1قاشق مرباخوری
روغن مایع 3قاشق غذاخوری
آرد به میزان لازم


طرز تهیه:
شکر و مایه خمیر را با یک دوم پیمانه آب قاطی می کنیم و جای گرم میگذاریم تا بعمل آید. ماست و روغن را با مخلوط می کنیم. آرد و پکینگ پودر را با هم قاطی میکنیم و زرده های تخم مرغ را به ماست و روغن اضافه می کنیم و آرد را با آنها مخلوط می کنیم و در آخر مایه خمیر آماده شده را اضافه کرده و همه را باهم مخلوط کرده هم میزنیم .خمیر به دست آمده را یک ساعت کنار میگذاریم تا دو برابر شود
پاسخ }
#2
(۱۷-۱۲-۱۳۹۰, ۰۹:۳۰ ب.ظ)همراه نوشته:  عزيزم مشخص نكردي جقدر ارد .براي دو باشق مايه خمير جقدر ارد بايد اماده داشته باشيم ممنون ميشم جواب بدي  

یعنی اینقدر بریزی تا خمیری حاصل شه که به دست نچسبهhih


(۱۷-۱۲-۱۳۹۰, ۰۳:۳۰ ب.ظ)سمیراسمیرا نوشته:  مایه خمیر و از کجا میشه تهیه کرد ؟

از عطاری بقالی و....
منظورم از بقالی یعنی سوپر مارکتا
laflaf
پاسخ }
#3
(۲۷-۰۶-۱۳۹۱, ۰۱:۰۱ ق.ظ)meemo نوشته:  سلام
ممکنه دستور خود پیراشکی گوشت رو هم بگید؟
و اینکه گفتید جای گرم یعنی دمای اتاق کافیه؟

با یه جستجوی ساده میتونین اکثر دستورهای غذایی رو تو همین انجمن پیدا کنین
اینجوری اسپم هم درست نمیشه

http://www.khanoomgol.com/Thread-پيراشكي-گوشت

برای سوال دومتون هم بله دمای اتاق به شرطیکه سرد نباشه خوبه
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
        سلام من با دستور زهرا خانم پیراشکی درستیدم عالی بود مرسی زهرا جون هم از خودت هم از خواهریت (1782)Flowerysmile
Dreamyeyesfهمه را خوردیم یادم رفت عکس بگیرم ولییی با همون خمیر پیتزا درست کردم عالی انگشتاشون و هم خوردن (1782)(1782)(1782)
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
دستور خمیر پیراشکی من (بدون خمیرمایه) از مجله سرآشپز :
تخم مرغ 3عدد
ماست 1پ
نمک یکدوم ق.س
پکینگ پودر 1 ق.س
روغن مایع 1پ
آرد بمیزان لازم


تخم مرغ، ماست، نمک، پکینگ پودر را مخلوط. سپس آرد و روغن مایع را کم کم اضافه کنید(اندازه ای آرد بزنید که خمیر به دست نچسبد)
خمیر را داخل نایلون قرار داده و یک تا دو ساعت در دمای محیط استراحت دهید
سپس با وردنه باز کرده و بصورت گرد قالب بزنید
پ.ن:این خمیر واقعا ترد و عالی میشه و تقریبا 30 عدد پیراشکی میده.
گفتی دوستت دارم
و من به خیابان رفتم !
فضای اتاق برای پرواز کافی نبود....


"گروس عبدالملکیان"
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خمیر مناسب انواع نان و پیراشکی غذایی elipari 28 13,659 ۱۷-۰۱-۱۳۹۵, ۰۷:۴۰ ب.ظ
آخرین ارسال: سعیده جون66