• 43 رأی - میانگین امتیازات: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خمیر ساده و راحت ( کلاس مهارت )
دست شما درد نکنه سیما جونFlowerysmile
هم طعم خوبی داشت و هم خیلی راحت بود ^__^

[تصویر:  20140825150433_bread2.jpg]

[تصویر:  20140825150531_bread7.jpg]

علت ویرایش:تبدیل لینک به عکس
  پاسخ
(۱۱-۹-۱۳۹۳, ۰۱:۲۴ عصر)تمين نوشته است: سلام خانوهاي هنرمند.
خوشبحالتون.من دو بار اين خميرو درست كردم.اما خميرم بعد از استراحت به دست ميچسبه و به همين خاطر بهش دوباره ارد اضافه كردم (يعني بعد از استراحت) و ديگه استراحت ندادم.اما هردو بار وقتي ميذاشتم تو فر قيافه خيلي خوشگلي داشت اما به قدر سفت بود كه ميشد تو كيف به عنوان سلاح سرد ازش استفاده كرد.Just_Cuz_15
چه دستوري براي من داريد.ممنون از لطفتون.(1782)
عزیزم بعد از استراحت دیگه به خمیر آرد اضافه نکن
ایراد نداره کمی چسبنده س
به دستات روغن بزن تا خوب چرب بشن بعد خمیر رو فرم بده و تو سینی بذار
سینی رو نیم ساعت دیگه کنار بذار تا خمیر بازم پف کنه بعد داخل فر قرار بده
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=160&bg=57...married%20in]

Created by Wedding Favors
  پاسخ
(۱۸-۹-۱۳۹۳, ۰۱:۱۸ عصر)sima_68501 نوشته است: سلام
من میخوام این نون رو درست کنم ولی چیزی که توی بعضی دستورات دیدم گاهی مایه خمیر رو خشک مصرف میکنن بعضی اول توی اب حل میکنن

میشه 1 راهنمایی کلی بکنین تو این زمینه... من از جایی که گرفتم خمیر مایه رو کشید و بهم داد یعنی توی بسته بندی خاصی نبود...

اشنایی با انواع خمیر مایه
83
غایب
  پاسخ
بالاخره نون درستیدم برا اولین بار داشتم ذوق مرگ میشدم . هی درسا ی بنده خدارو بقل میکردم میبردم دمه فر نشونش میدادم ذوق میکردم...(87)DancegirlCancan
[تصویر:  20150228135536_.jpg]
[تصویر:  20150929085228_1.jpg]
  پاسخ
1
نونهای فوق العاده خوشمزه ی من با این خمیر لطیف50
این یکی رو وسطش شکلات گذاشتم95
[تصویر:  20150427162016_DSC_0671.JPG]

اینا هم وسطشون خرما و گردو با دارچین Yum2

[تصویر:  20150427162306_DSC_0677.JPG]
[تصویر:  20150419142120_IMG_20140313_121355_1_.jpg]
  پاسخ
خانوم گلا میشه از این دستور برای خمیر پیتزا استفاده کرد؟؟؟؟ کسی تا حالا خمیر یا نون پیتزا با این دستور درست کرده؟

اره گلم من درست کردم خیلی هم خوب شده. البته من خیلی نازگ بازش کردم.

ببخشید خانوما این خمیر برای پیراشکی گوشت هم خوبه؟83

من هميشه از همين خمير استفاده مي كنم.

من به عنوان خمير پيتزا هم استفاده كردم . نازك بازش كردم حدود ٣ م . عالي شد
  پاسخ
نونهایی که خواهرزادم با دستور صفحه اول درست کرده خیلیم تعریفش می‌کرد 1212

[تصویر:  20170106114841_.jpg]
[تصویر:  20170105220709_IMG_201701056400.jpg]
  پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کلاس مهارت توصیفی (سبد نان با خمیر ) sima 7 13,652 ۱۰-۶-۱۳۹۴, ۰۴:۲۰ عصر
آخرین ارسال: معصومه خانومی
  کلاس مهارت ( حلقه های پیاز onion rings ) sima 0 3,842 ۱۵-۱۰-۱۳۹۲, ۰۲:۱۱ صبح
آخرین ارسال: sima
  دومین کلاس مهارت توصیفی sima 24 15,019 ۳۱-۳-۱۳۹۲, ۰۹:۰۳ صبح
آخرین ارسال: sima
  تزیین کیک ساده و راحت برای روز مرد ( کلاس مهارت ) sima 6 16,035 ۲۲-۸-۱۳۹۱, ۰۱:۰۰ عصر
آخرین ارسال: مامان متین
  بیسکویت لینزر با تزیین رویال ( کلاس مهارت ) sima 0 5,756 ۱۶-۸-۱۳۹۱, ۰۵:۵۹ عصر
آخرین ارسال: sima