تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خمیر سمبوسه
#1
خمیر سمبوسه

[عکس: 20140520154145_Samosa-Pastry-1.jpg]

مواد لازم :
آرد 2 پیمانه
نمک 1/4 قاشق چایخوری
روغن مایه 2 قاشق غذاخوری
آب 3/4 پیمانه
روغن اضافه 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
[عکس: 20140520154244_Samosa-Pastry-2.jpg]

آرد رو داخل کاسه ای بریزید ،نمک-روغن و آب رو بهش اضافه کنید .

10 دقیقه خمیر رو ورز بدید

روی خمیر رو بپوشونید و 15 دقیقه بهش استراحت بدید


[عکس: 20140520154358_Samosa-Pastry-3.jpg]

خمیر رو به 6 تکه مساوی تقسیم کنید

بعد از گرد کردن خمیر،با وردنه بازش کنید( دایره به قطر 20سانت )

روی هر لایه از خمیر ها کمی روغن بریزید و آرد بپاشید و لایه هارو روی هم بگذارید

بعد از اینکه کل خمیر هارو روی هم گذاشتید لبه خمیر رو فشار بدید بعد با وردنه روی خمیر بکشید تا نازکتر شه


[عکس: 20140520154444_Samosa-Pastry-4.jpg]

تابه رو روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شه

خمیر رو داخل تابه بگذارید 2دقیقه زمان بدید تا یک طرفش که طلایی شد برگردونید تاطرف دیگه ش به مدت 1 دقیقه طلایی شه

خمیر رو به چهار قسمت تقسیم کنید


[عکس: 20140520154553_Samosa-Pastry-5.jpg]
روی خمیرها رو بپوشونید که خشک نشن

[عکس: 20140520154918_Samosa-Pastry-6.jpg]

برای چسبوندن لبه های خمیر به هم 1/4 پیمانه آرد رو با 1/4 پیمانه آب خوب با هم ترکیب کنید تا یکدست شه


[عکس: 20140520154745_Samosa-Pastry-7.jpg]

طبق شکل خمیر رو تا بزنید و کمی از مایه آردی ای که درست کردید به لبه خمیر بزنید و گوشه دیگه خمیر رو روش بیارید

خمیر رو با فیلینگی که دوست دارید پر کنید

کمی از مایه آردی روش بمالید و خمیر رو ببندید تا به شکل مثلث در بیاد

سمبوسه شما آماده پختنهFlowerysmile

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }
#2
22خمیر سمبوسه

آرد 1 پیمانه
روغن 2 قاشق مرباخوری
نمک 1/3 قاشق چایخوری
آب ولرم 1/2 پیمانه...زردچوبه نوک قاشق چایخوری که باآب ولرم حل شود

آرد و نمک را مخلوط می کنیم،روغن و سپس کم کم آب را اضافه کرده تا خمیر حاصل شود
خمیر را چند دقیقه ورز دهید یا چندین بار به سطح کار بکوبید تا یک خمیر خوب به دست بیاد
نیم ساعت تا 1ساعت دردمای اتاق استراحت دهید،سپس شروع به کار کنید

[عکس: 20150623122926_sam1.jpg]

[عکس: 20150623123940_sam2.jpg]

[عکس: 20150623124016_sam3.jpg]

[عکس: 20150623124259_sam8.jpg]

[عکس: 20150623124155_sam6.jpg]
[عکس: 20131218075301_20130410105840_579684_333...6488_n.jpg]

اینستاگرام من z.arghavani
پاسخ }
#3
خمیر سنبوسه عربی
این دستورو از یک خانم عرب عراق گرفتم. خیلی خوشمزه است. اولی سنبوسه خودشه دومی مال منه. اولی فقط ارد سفید بود. من ارد سبوس دار ریختم.
آرد 5 پیمانه – آب 2 پیمانه – 2 غ ق خمیر مایه (yeast) – یک ق غ شکر – یک چهارم ق غ نمک – 2 ق غ شیر خشک –
آب بهتر است جوشیده و ولرم باشد.
این با ارد معمولی و ارد سفید است. آرد سفید بیشتر پف می کند. اگر ارد گندم کامل دارید باید آب را یک پیمانه بیشتر بریزید. و ضمن اینکه آرد سبوسدار مدت بیشتری نیاز دارد که پف کند.
اول شیر خشک و خمیر مایه و شکر و نمک و 2 پیمانه از ارد را مخلوط کنید. حالا آب را اضافه کنید و مخلوط کنید و ده دقیقه در جای گرم بگذارید.
بعد از ده دقیقه بقیه آرد و روغن را اضافه می کنیم و هم زده و بعد در جای گرم ده دقیقه دوباره استراحت می دهیم.
حالا خمیر را با وردنه نازک می کنیم. دایره دایره در می آوریم : با نعلبکی مثلا. موادی که می خواهید وسطش بگذارید و خمیر را ببندید. با انگشت یا ته قاشق فشار دهید. روش رو می تونید زرده بمالید و موادی که دوست دارید بپاشید.
حالا داخل فر بگذارید. برای بیست دقیقه. حرارت فرتون از 180 درجه بیشتر نشه.. خیلی اسون میپزه. روشو می تونید گریل هم کنید.

[عکس: 20150705210514_bahar83.jpg]

[عکس: 20150705210644_bahar84.jpg]

بسیار خوشمزه. نوش جان
پاسخ }