خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خمیر لازانیا

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
842
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 7145


محل سکونت : خوزستان-اهواز
ارسال: #1
خمیر لازانیا
خمیر لازانیا

آرد 1 و1/2 پیمانه کاملا سرصاف
تخم مرغ2عدد
روغن زیتون یا روغن مایع 2قاشق غذاخوری
نمک نوک قاشق چایخوری
وردنه یا دستگاه مخصوص برای ورقه کردن خمیر


آرد و نمک رو روی سطح کار با ظرف بزرگ میریزیم و وسطش حفره ایجاد میکنیم
تخم مرغ ها رو توی اون حفره میشکونیم
با قاشق یکم مخلوطشون میکنیم که حالت روانشو از دست بده و خمیر استارت بخوره
حالا روغن رو اضافه می کنیم و بعد با دست شروع میکنیم به کارکردن
تاخمیر شکل بگیره
خمیر رو توی پلاستیک بدون هوا میذاریم تا استراحت کنه
این استراحت ترجیحا برای خمیرها باید باشه چون کیفیت خمیر بهتر میشه

بعد بصورتی که درشکل میبینید باید خمیر رو تا بزنید و با وردنه بازش کنید
این کار رو چندین بار از جهات مختلف انجام بدید تا خمیر کاملا نرم و یکدست بشه

حالا خمیر برای نازک شدن آمادست
روی سطح کار و روی خمیر رو کمی آرد بپاشید و با دست پخش کنید که مانع از چسبیدن وردنه به خمیر شود

بعد به ضخامت دلخواهتون با وردنه باز کنید و به سایز دلخواه برش بزنید و بزارید هوا بخوره
میتونید هم بصورت خشک یا نیمه خشک و یا بعد از خشک شدن در آب جوش بیندازید و برای لازانیا استفاده کنید
[تصویر:  20141230075228_1.jpg]
[تصویر:  20141230075308_2.jpg]
[تصویر:  20141230075328_3.jpg]
[تصویر:  20141230075347_4.jpg]
[تصویر:  20141230075402_5.jpg]
[تصویر:  20141230075417_6.jpg]
[تصویر:  20141230075451_7.jpg]
[تصویر:  20141230075506_8.jpg]
[تصویر:  20141230075522_9.jpg]
[تصویر:  20141230075540_10.jpg]
[تصویر:  20141230075558_11.jpg]
[تصویر:  20141230075620_12.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای z.arghavani
[تصویر:  20131218075301_20130410105840_579684_333...6488_n.jpg]

اینستاگرام من z.arghavani
۹-۱۰-۱۳۹۳, ۱۱:۳۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از z.arghavani به دلیل این ارسال سپاس کرده.
naghmeh24, mohammad reza, niloofar00, Galaxy, 1368Sheri, mozhgan57, رها نبوی, ایران دخت, یکتا20, مهرناز مامانی, Atefe joon, zahra.mj, monamona
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
842
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 7145


محل سکونت : خوزستان-اهواز
ارسال: #2
RE: خمیر لازانیا
خمیر لازانیا با همین دستورFlowerysmile

زمانی که خمیر منسجم شد قبل از استراحت،حسابی با وردنه درجهات مختلف تازدم و صاف کردم تا حسابی ورز داده بشه
Yum2
[تصویر:  20141230113735_laz3.jpg]

[تصویر:  20141230113755_laz4.jpg]

[تصویر:  20141230113847_laz6.jpg]

[تصویر:  20141230113818_laz5.jpg]
امضای z.arghavani
[تصویر:  20131218075301_20130410105840_579684_333...6488_n.jpg]

اینستاگرام من z.arghavani
۹-۱۰-۱۳۹۳, ۱۱:۴۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
20 کاربر از z.arghavani به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, شقایق سرخ, Galaxy, 1368Sheri, naghmeh24, mozhgan57, kentia, معصومه خانومی, Akatora, رها نبوی, ایران دخت, یکتا20, مهرناز مامانی, Atefe joon, سما خانم, گل گندم61, loyee_15, zahra.mj, monamona, azam1360



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد