تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خمیر لازانیا
#1
خمیر لازانیا

آرد 1 و1/2 پیمانه کاملا سرصاف
تخم مرغ2عدد
روغن زیتون یا روغن مایع 2قاشق غذاخوری
نمک نوک قاشق چایخوری
وردنه یا دستگاه مخصوص برای ورقه کردن خمیر


آرد و نمک رو روی سطح کار با ظرف بزرگ میریزیم و وسطش حفره ایجاد میکنیم
تخم مرغ ها رو توی اون حفره میشکونیم
با قاشق یکم مخلوطشون میکنیم که حالت روانشو از دست بده و خمیر استارت بخوره
حالا روغن رو اضافه می کنیم و بعد با دست شروع میکنیم به کارکردن
تاخمیر شکل بگیره
خمیر رو توی پلاستیک بدون هوا میذاریم تا استراحت کنه
این استراحت ترجیحا برای خمیرها باید باشه چون کیفیت خمیر بهتر میشه

بعد بصورتی که درشکل میبینید باید خمیر رو تا بزنید و با وردنه بازش کنید
این کار رو چندین بار از جهات مختلف انجام بدید تا خمیر کاملا نرم و یکدست بشه

حالا خمیر برای نازک شدن آمادست
روی سطح کار و روی خمیر رو کمی آرد بپاشید و با دست پخش کنید که مانع از چسبیدن وردنه به خمیر شود

بعد به ضخامت دلخواهتون با وردنه باز کنید و به سایز دلخواه برش بزنید و بزارید هوا بخوره
میتونید هم بصورت خشک یا نیمه خشک و یا بعد از خشک شدن در آب جوش بیندازید و برای لازانیا استفاده کنید
[عکس: 20141230075228_1.jpg]
[عکس: 20141230075308_2.jpg]
[عکس: 20141230075328_3.jpg]
[عکس: 20141230075347_4.jpg]
[عکس: 20141230075402_5.jpg]
[عکس: 20141230075417_6.jpg]
[عکس: 20141230075451_7.jpg]
[عکس: 20141230075506_8.jpg]
[عکس: 20141230075522_9.jpg]
[عکس: 20141230075540_10.jpg]
[عکس: 20141230075558_11.jpg]
[عکس: 20141230075620_12.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: 20131218075301_20130410105840_579684_333...6488_n.jpg]

اینستاگرام من z.arghavani
پاسخ }
#2
خمیر لازانیا با همین دستورFlowerysmile

زمانی که خمیر منسجم شد قبل از استراحت،حسابی با وردنه درجهات مختلف تازدم و صاف کردم تا حسابی ورز داده بشه
Yum2
[عکس: 20141230113735_laz3.jpg]

[عکس: 20141230113755_laz4.jpg]

[عکس: 20141230113847_laz6.jpg]

[عکس: 20141230113818_laz5.jpg]
[عکس: 20131218075301_20130410105840_579684_333...6488_n.jpg]

اینستاگرام من z.arghavani
پاسخ }