خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خمیر ماکارونی فتو چینی

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
خمیر ماکارونی فتو چینی
[عکس: 97397.JPG]
مواد لازم برای خمیر ماکارونی
ارد 3 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 1 ق چ
نمک 1 ق م
اب تقریبا نصف لیوان

طرز تهیه:
ارد را الک کرده وسطش را گود کرده و تخم مرغ ، روغن ، نمک و کمی اب اضافه کرده و اروم اروم از کناره ها ارد برداشته و خمیر را ورز میدیم . اب اگه لازم داشت بهش اب اضافه میکنیم .
خمیر باید انسجام زیادی داشته باشه . به مدت 10 دقیقه ورز میدیم و روش را با سفلون میپوشونیم و نیم ساعت استراحت میدیم .

[عکس: 97396.jpg]

خمیر را به 3 قسمت تقسیم کرده و میز کار را ارد پاشی کرده و خمیر را باز میکنیم . خمیر باز شده رو به ارومی رول کرده ( زیاد محکم نمیپیچیم که خمیر به هم نچسبه )
بعد با چاقوی تیز خمیر رول شده رو به ضخامت 1 تا 1.5 سانت برش میزنیم .


[عکس: 97395.jpg]

حالا دونه دونه خمیر را برداشته و به ارامی باز میکنیم . و روی یک دستمال تمیز پهن میکنیم و به مدت 3 ساعت میزاریم تا خشک بشن .

[عکس: 97394.jpg]


بعد از اینکه کاملا خشک شدن میجوشونیم کمی نمک و روغن مایع به اب جوش اضافه کرده و دقت میکنیم که خمیر ماکارونی زود میپزه .

[عکس: 97393.jpg]
19-12-2012, 02:38 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد