خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خمیر ماکارونی فتو چینی

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
خمیر ماکارونی فتو چینی
[تصویر:  97397.JPG]
مواد لازم برای خمیر ماکارونی
ارد 3 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 1 ق چ
نمک 1 ق م
اب تقریبا نصف لیوان

طرز تهیه:
ارد را الک کرده وسطش را گود کرده و تخم مرغ ، روغن ، نمک و کمی اب اضافه کرده و اروم اروم از کناره ها ارد برداشته و خمیر را ورز میدیم . اب اگه لازم داشت بهش اب اضافه میکنیم .
خمیر باید انسجام زیادی داشته باشه . به مدت 10 دقیقه ورز میدیم و روش را با سفلون میپوشونیم و نیم ساعت استراحت میدیم .

[تصویر:  97396.jpg]

خمیر را به 3 قسمت تقسیم کرده و میز کار را ارد پاشی کرده و خمیر را باز میکنیم . خمیر باز شده رو به ارومی رول کرده ( زیاد محکم نمیپیچیم که خمیر به هم نچسبه )
بعد با چاقوی تیز خمیر رول شده رو به ضخامت 1 تا 1.5 سانت برش میزنیم .


[تصویر:  97395.jpg]

حالا دونه دونه خمیر را برداشته و به ارامی باز میکنیم . و روی یک دستمال تمیز پهن میکنیم و به مدت 3 ساعت میزاریم تا خشک بشن .

[تصویر:  97394.jpg]


بعد از اینکه کاملا خشک شدن میجوشونیم کمی نمک و روغن مایع به اب جوش اضافه کرده و دقت میکنیم که خمیر ماکارونی زود میپزه .

[تصویر:  97393.jpg]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۲۹-۹-۱۳۹۱, ۰۲:۳۸ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, tannaz.m, سمیه گلبانو, نياز, negin.s, طاهره 52, 1368Sheri, آرامش دل, SHINI



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد