تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خمیر مناسب انواع نان و پیراشکی غذایی
#1
[عکس: 20140105100513_141020146736.jpg]

درست کردن این خمیر خیلی ساده ست
من برای درست کردن انواع نان و پیراشکی غذایی از همین خمیر استفاده میکنم


فقط برای درست کردن پیراشکی نمک 1 قاشق مربا خوری و شکر هم 1 قاشق مربا خوری بریزید

مواد لازم :
آرد به مقدار لازم (حدودا 250تا300گرم)
مایه خمیر 1/2 قاشق سوپ خوری
شکر 1 تا 2قاشق سوپ خوری
شیر 2/1 لیوان
نمک 1 پینچ
کره یا روغن 50g
تخم مرغ 1 عدد
زرده تخم مرغ 1 عدد جهت رومال


طرز تهیه :
شکر،تخم مرغ،نمک،کره و شیر رو با چنگال بزنید تا یکدست شن
بعد مایه خمیر رو اضافه کنید و مخلوط کنید

آرد رو الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید،اول با قاشق هم بزنید بعد که دیدید خمیر خیلی سنگین شده و نمیتونید با قاشق هم بزنید دستتون رو چرب کنید و با دست شروع به ورز دادن کنید

خمیر رو 10دقیقه ورز بدید یا روی تخته بکوبید(من اول ورز میدم بعد 40،50بار خمیر رو میکوبم رو میز کار) و بعد روی اون رو بپوشونید و در جای گرم 45 دقیقه تا یک ساعت به خمیر استراحت بدید تا حجیم شه(خمیر من معمولا 3 برابر میشه)

به خمیر فرم بدید و نیم ساعت استراحت بدید و بعد با زرده تخم مرغ زده شده روی نانها رو رومال کنید

نانهارو در فر 200 درجه از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه بپزید


نکته:من بعضی اوقات فر رو روشن میکنم تا کمی گرم شه،در حد 2-3 دقیقه،بعد روی خمیر رو خوب میپوشونم و توی فر میگذارم تا استراحت کنه

من گاهی مواد رو 2 برابر میکنم اما برای داخل خمیر از 1 تخم مرغ استفاده میکنم

برای رومال نانها میشه از ترکیب 1 تخم مرغ کامل و 2 قاشق مربا خوری شکر هم استفاده کرد

برای نرم تر شدن نانها از حمام بخار استفاده کنید(کف سینی فر نصف لیوان آب گرم بریزید تا بخار آب باعث نرم شدن نانها بشه)


اینجوری نتیجه بهتری میگیرید
فکر نمیکنم نکته ای جا مونده باشه


موفق باشیدFlowerysmile

این نانهارو با همین خمیر درست کردم
نان حلقه ای مربایی
[عکس: 20140105104620_141020146729.jpg][عکس: 20140105104107_141020146730.jpg]
[عکس: 20140105104048_141020146738.jpg]

نان دارچینی
[عکس: 20140105104130_141020146731.jpg]
[عکس: 20140105104219_141020146739.jpg]

نان شیرمال
[عکس: 20140105104242_141020146737.jpg]
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }
#2
این نانها،پیراشکی ها و اشتودل ها آرشیوی هستن و همه رو با همین خمیر درست کردمFlowerysmile
[عکس: 20140105111134_220420145511.jpg]

[عکس: 20140105111228_070520145702.jpg]

[عکس: 20140105111305_080620146163.jpg]

[عکس: 20140105111004_290820146492.jpg]

[عکس: 20140105111037_290820146496.jpg]
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }
#3
ممنون خانمی خیلی خوشمزه بود Yum2برای ناهار پزیدم .توش مواد ماکارونی ریختم عالی بودازبس خوشمزه بود فراموش کردم از مواد توش عکس بگیرمhihدردسرش خیلی کمتر از بقیه نوناست(1782)
[عکس: 20140105185159_IMG_3048.JPG]

تا اطلاع ثانوی امضا ندارم
پاسخ }
#4
[عکس: 20140107224852_171020146758.jpg]

خمیر بعد از استراحت 2تا3 برابر میشهFlowerysmile
[عکس: 20140107225130_171020146760.jpg]

پیراشکی اسفناج
[عکس: 20140107225312_171020146767.jpg]
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
(۱۸-۱۰-۱۳۹۲, ۰۱:۳۸ ق.ظ)jigareee نوشته:  عزیزدلم مرسی از آموزش عالی و خوشگلت
میشه ی زحمتی بکش طرز بستن اون 3مدل گل که درستشون کردی(توی عکس اول) رو بزاری؟
من خیلی این نونو دوست داشتم اما راستش بلد نیستم مثل شما به شکل گل درستشون کنمDunnof
ممنون میشم آموزش بدی عزیزم(1782)

Flowerysmile
ایده های شکل دادن به خمیر نان و شیرینی وپیراشکی
[عکس: 20131218075301_20130410105840_579684_333...6488_n.jpg]

اینستاگرام من z.arghavani
پاسخ }
#6
منم با این دستور نون درست کردم ولی وقت کمی داشتم...با نی نی 3 ماهه که همه اش تو بغله :)
ولی خیلی خوشمزه بووود. خیلی چسبید. Yum2    
اگرنمی‌توانی شاه راه باشی، كوره راه باش،
اگر نمی‌توانی خورشید باشی، ستاره باش،
با بردن و باختن اندازه ات نمی گیرند
هر آنچه كه هستی، بهترینش باش...
پاسخ }
#7
میخوام اموزش یه خمیر عالی براتون بزارم که خیلی خوشمزه اس و مصرفهای زیادی داره هم واسه انواع نان و هم خمیر پیتزا :

مواد لازم :
ارد نان :500 گرم
تخم مرغ :1عدد
شیر ولرم:250میلی لیتر یا یک پیمانه
روغن جامد یا نیمه جامد :6 ق س
مایه خمیر:1 ق س
نمک :1ق چ
شکر :1 ق س بای تهییه خمیر غذایی.2تا 5 ق س برای تهییه خمیر شیرین
طرز تهییه:
یک قاشق چایی خوری از شکر دستور را با خمیر مایه را در ظرفی ریخته و شیر ولرم را افزوده کمی هم بزنید تا مخلوط شود و به مدت 5 تا 10 دقیقه روی ظرف را بپوشانید تا خمیر مایه عمل بیاید.
نمک و روغنو بقیه شکر و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده تا یکدست شود.خمیر مایه عمل امده را بدون هم زدن اضافه کنید و ارد را کم کم اضافه کنید و هم بزنی تا خمیر در ظرف جمع شود.
وقتی خمیر به دست نچسبید دیگر ارد اضافه نکنید و خمیر را خوب ورز دهید یا 100 بار خمیر را در دست گرفته و با ضربه در ظرف بکوبید تا خمیر باق و الاستیکی شود سپس به مدت 1 ساعت تا یک ساعت و نیم خمیر را در ظرفی که با روغن چرب کرده اید قرار دهید و روی ظرف را بپوشانید و استراحت دهید .سپس خمیر را شکل داده و در ظرف فر دوباره یک ربع استراحت دهید و روی خمیر را با زرده تخم مرغ و کمی زعفران بکشید و در فر از قبل گرم شده بپزید.

[عکس: 20140109181342_IMAG3684.jpg]

[عکس: 20140109181427_IMAG3685.jpg]

[عکس: 20140109181508_IMAG3686.jpg]

[عکس: 20140109181542_IMAG3687.jpg]

[عکس: 20140109181621_IMAG3688.jpg]

[عکس: 20140109181719_IMAG3690.jpg]

[عکس: 20140109181816_IMAG3710.jpg]

[عکس: 20140109183750_IMAG3715.jpg]
پاسخ }
#8
این خمیر واقعاً راحته طعمش هم عالیه. البته به لطف خانم گل . ممنون از مدیرهای گل
فقط چندتا مشکل داشتم 1- در مدت زمان 20 دقیقه روی نون من طلایی نمیشه و هنوز سفیده بیشتر هم که میزارم نون کمی خشک میشه 2- وقتی خمیر رو میزارم برای استراحت خیلی حجیم نمیشه
[عکس: 20140111100736_DSC_0632.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
واقعاً عالیه فقط نمیدونم چرا خمیرم حجیم نمیشه؟
[عکس: 20140504130114_DSC_0816.jpg]
[عکس: 20140504130445_DSC_0817.jpg]
پاسخ }
#10
خمیر قبل از استراحت
[عکس: 20140609140837_180320157749.jpg]

بعد از استراحتfak
[عکس: 20140609141236_180320157753.jpg]

قبل از پخت
[عکس: 20140609142413_180320157758.jpg]

[عکس: 20140609142450_180320157757.jpg]

بعد از پخت
[عکس: 20140609142145_180320157761.jpg]

[عکس: 20140609142343_180320157764.jpg]

این هم بافتش
[عکس: 20140609142620_180320157765.jpg]
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  انواع خمیر بنیه (برای سوخاری ها) Galaxy 14 71,993 ۲۵-۱۱-۱۳۹۴, ۰۴:۴۷ ب.ظ
آخرین ارسال: مهرناز مامانی
  انواع خمیر پیتزا N-M 11 31,577 ۲۴-۰۹-۱۳۹۴, ۰۳:۵۶ ب.ظ
آخرین ارسال: فاطي جووون
  فهرست تاپیکهای موجود در زیر انجمن انواع خمیر mozhgan57 0 574 ۰۱-۱۲-۱۳۹۲, ۰۳:۵۶ ب.ظ
آخرین ارسال: mozhgan57
  خمیر برای پیراشکی گوشت zahrakamali 4 5,664 ۲۰-۰۸-۱۳۹۲, ۱۱:۴۶ ق.ظ
آخرین ارسال: غزل بانو