خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خمیر هزارلا یا میلفوی (Puff Pastry Dough)

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
خمیر هزارلا یا میلفوی (Puff Pastry Dough)
این خمیر برای تهیه انواع شیرینی خشک مثل زبان یا پاپیونی و یا انواع غذاهای خمیری مدرن کاربرد داره
دو وش تهیه داره آلمان و فرانسوی
این روش آلمانیه به سبک Wayne Gisslen که راحته

[تصویر:  20130519154916_6854602257_72979794dc_o.jpg]


مواد لازم:
125 گرم آرد سفید قنادی
125 گرم آرد نان
250 گرم کره سرد، مکعبی بریده شده (به قطر حدود 6 میلی متر)
5 گرم نم
125 گرم آب سرد


روش تهیه:
آرد رو چند بار الک کنین تا سبک باشه
کره ها باید فقط به اندازه ای نرم باشن که بتونین برش بزنینشون ولی زیاد شل نباشن
آرد و نمک رو توی کاسه غذاساز بریزین و کره رو اضافه کنین و شروع کنین به زدن آب رو کم کم اضافه کنین
فقط اینقدر مخلوط کنین تا آرد و کره به خورد هم برن

[تصویر:  20130519154346_6854602439_b6523fcc9a_o.jpg]

خمیر رو روی سطح آردپاشی شده بذارین و ورز بدین تا گرد بشه و نیم ساعت در یخچال قرار بدین
بعد خمیر رو با ورده کاملا باز کنین به قطر تقریبا نیم سانت
و خمیر رو سه یا چهار بار روی هم تا کنین و با وردنه صاف کنین
حین هر بار تا کردن خمیر بین لایه ها کمی آرد بپاشین خیلی کم

[تصویر:  20130519154426_6854602561_14f9eb88fd_o.jpg]

این خمیر رو حداقل به مدت 30 - 45 دقیقه استراحت بدین و بعد بلافاصله میتونین استفاده کنین یا اینکه میتونین توی کیسه فریزر بپیچین و فریز کنین و هر وقت خواستین از فریزر خارج کنین و منتظر بمونین تا یخش باز بشه و ازش استفاده کنین
تا 3 ماه میتونین تو فریزر نگهداریش کنین



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۳۱-۲-۱۳۹۲, ۰۲:۰۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
19 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, مهرناز مامانی, negin.s, monamona, loyee_15, بانوی مهربانی, )Mitra(, niyayesh*, mansore66, سمیه گلبانو, niloofar00, shamiiim, elipari, پارانزیم, 162, Atefe joon, luna, mozhgan57, nazgitta
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #2
RE: خمیر هزارلا یا میلفوی (Puff Pastry Dough)
مواد لازم:
2-1/2 فنجان (354 گرم) آرد
1-1/4 فنجان ( 142 گرم) آرد شیرینی
1-1/2 قاشق چای خوری نمک
1-1/4 فنجان (300 میلی لیتر) آب یخ
454 گرم کره ی سرد


[تصویر:  20130616160015_puff_pastry_dough.jpg]

[تصویر:  20130616160248_puff-pastry-dough-score.jpg]

[تصویر:  20130616160105_puff-pastry-adjust-butter.jpg]

[تصویر:  20130616160213_puff-pastry-roll-1.jpg]

[تصویر:  20130616160307_puff-pastry-foldover-2.jpg]

[تصویر:  20130616160402_puff-pastry-turn2-rolled.jpg]

[تصویر:  20130616160417_puff-pastry-turn2.jpg]

[تصویر:  20130616160506_puff-pastry-rotate-turn1.jpg]

[تصویر:  20130616160526_puff-pastry-turn1-fold2.jpg]

[تصویر:  20130616160605_puff-pastry-cross-section.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوی فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۲۶-۳-۱۳۹۲, ۰۵:۳۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
19 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mansore66, 1368Sheri, Galaxy, N-M, سمیه گلبانو, niloofar00, homa4290, فراسو, niyayesh*, shamiiim, elipari, mozhgan57, رها نبوی, پارانزیم, 162, Atefe joon, loyee_15, SHINI, nazgitta
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #3
RE: خمیر هزارلا یا میلفوی (Puff Pastry Dough)
این دستور خمیر رو توی یه سایت عربی پیدا کردم ....

[تصویر:  20130618181934_13341346051.jpg]

مواد لازم:
800 گرم آرد
500 گرم کره
آب
کمی نمک


طرز تهیه:
توی دو ظرف جداگانه یک فنجان آرد رو با کره مخلوط کنین
یک قالب کره نگه دارین و با باقی مونده ی آرد مخلوط کنین و خوب ورز بدین

[تصویر:  20130618181132_13341336711.jpg]

خمیری که ارد بیشتری داره رو همراه کمی آب و نمک مخلوط کنین(مقدار آب رو کم کم اضافه کنین تا خمیر منسجمی بدست بیاد) خوب ورز بدین و هردو خمیر رو یک ساعت توی یخچال بزارین

[تصویر:  20130618181148_13341337171.jpg]

هر دو خمیر رو با وردنه پهن کنین و خمیر (کره ای) رو وسط خمیر (آردی) بزارین و کمی آرد پاشی کنین و تا بزنین و مدت 20 دقیقه در یخچال (10 دقیقه در فریزر) بزارین

[تصویر:  20130618181328_13341337651.jpg]

[تصویر:  20130618181358_13341338161.jpg]

[تصویر:  20130618181548_13341338791.jpg]

[تصویر:  20130618181617_13341339471.jpg]

خمیر رو بیرون بیارین و وسط اون رو با وردنه ضربه بزنین و با وردنه پهن کنین و تا بزنین و توی یخچال بزارین
(یک تا از راست به وسط و یک تا از چپ به وسط ، و سپس هر دو لایه رو روی هم بزارین و تا بزنین)

[تصویر:  20130618181644_13341340331.jpg]

[تصویر:  20130618181714_13341340701.jpg]

[تصویر:  20130618181734_13341341391.jpg]

[تصویر:  20130618181751_13341342061.jpg]

[تصویر:  20130618181816_13341343461.jpg]

مجددا خمیر رو توی یخچال بزارین ، سپس بیرون بیارین و مرحله ی بالا رو تکرار کنین

[تصویر:  20130618181842_13341344431.jpg]

بعد از پایان چهار مرحله انجام این کار خمیرتون اماده ست

[تصویر:  20130618181906_13341344801.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۲۹-۳-۱۳۹۲, ۰۸:۴۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
22 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niyayesh*, Galaxy, مهرناز مامانی, **faezeh**, سمیه گلبانو, 1368Sheri, shamiiim, elipari, z.arghavani, رها نبوی, پارانزیم, niloofar00, 162, Atefe joon, loyee_15, vidia, McQueen, دختر بلا, luna, SHINI, mozhgan57, nazgitta
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: خمیر هزارلا یا میلفوی (Puff Pastry Dough)
(۳۱-۲-۱۳۹۳ ۰۴:۰۶ عصر)farzanekhanoom نوشته شده توسط:  نمیشه بجای کره از روغن جامد استفاده کرد؟

خیر جایگزین نکنین
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱-۳-۱۳۹۳, ۱۰:۴۱ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
3
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۳
مدال ها

اعتبار: 0


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: خمیر هزارلا یا میلفوی (Puff Pastry Dough)
با عرض سلام و خسته نباشید
دوستان عرض من خمیر هزار لا رو درست کردم اما چندتا مشکل داشتDash2Dash2Dash2
البته قبلش بگم من از کره مارگارین استفاده میکنم و اون بوی کره رو دیگه نمیده اما خب یه مشکل خیلی بزرگ دارم اونم اینکه امروز بعد اینکه خمیر 7 بار به صورت 6 تا تا کرده و بعد هر تا اونو رو تو یخچال به مدت 20 دقیقه گذاشتم بعد سینی تو یخچال گذاشه بیرون اوردم خمیر به قطر نیم سانت باز کردم شیرینی های زبان و پاپیونی و دانمارکی اماده کردم اما وقتی تو فر با سینی که از تو یخچال در اورده بودم گذاشتم با همون درجه 200 سانتیگراد و بعد از دقیقه 10 اونو به 180 درجه سانتیگراد رسوند شیرینی ها پف نکرده بود و تمام زحماتم به هدر رفت گریه ام در اومده بود ولی فقط حالت تردی داشتDash2Dash2Dash2
دوستان کمکم کنید کسی میدونه چرا اینجوری شده یکی راهنماییم کنه
اهان راستی شنیدم اگه درارده شیرینی با کمی ارد نان قاطی کنم خمیر بهتری برای ، خمیر هزار لا به دست میاد Dash2Dash2Dash2
کمک کمک کمک
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۵-۸-۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ عصر، توسط مریم ***.)
۵-۸-۱۳۹۳, ۱۰:۲۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 0


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: خمیر هزارلا یا میلفوی (Puff Pastry Dough)
سلام گلم.چيزي كه من متوجه شدم و همين اشتباهو كردم اينه كه تا زدن خمير هزار لا قانون داره اين طور نيست كه هر چي بيشتر تا بزني خمير بيشتر لايه لايه ميشه چون هر چي بيشتر خمير تا بزني كره به خورد خمير ميره و حين پخت پف كه نمي كنه و سنگين ميشه شيريني
خانم خرسند و خانم كاوه 4 با رتا مي زنند و 2 بار تاي 5 لا و ابار تاي 3لا
يعني 1 بار تاي 5 لا و استراحت داخل يخچال+1 بار تاي 3 لا داخل يخچال+1 بار تاي 3 لا داخل يخچال+ 1 بار تاي 5 لا و استراحت داخل يخچال
در مجموع 4 بار
روش ديگر اينه كه 4 بار تاي 4 لايه كني
پس قانون داره رعايت نشه خمير پف نمي كنه
۱۳-۳-۱۳۹۴, ۱۰:۴۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از pone6565 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
آروشان



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد