تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خمیر هزارلا یا میلفوی (Puff Pastry Dough)
#1
این خمیر برای تهیه انواع شیرینی خشک مثل زبان یا پاپیونی و یا انواع غذاهای خمیری مدرن کاربرد داره
دو وش تهیه داره آلمان و فرانسوی
این روش آلمانیه به سبک Wayne Gisslen که راحته

[عکس: 20130519154916_6854602257_72979794dc_o.jpg]


مواد لازم:
125 گرم آرد سفید قنادی
125 گرم آرد نان
250 گرم کره سرد، مکعبی بریده شده (به قطر حدود 6 میلی متر)
5 گرم نم
125 گرم آب سرد


روش تهیه:
آرد رو چند بار الک کنین تا سبک باشه
کره ها باید فقط به اندازه ای نرم باشن که بتونین برش بزنینشون ولی زیاد شل نباشن
آرد و نمک رو توی کاسه غذاساز بریزین و کره رو اضافه کنین و شروع کنین به زدن آب رو کم کم اضافه کنین
فقط اینقدر مخلوط کنین تا آرد و کره به خورد هم برن

[عکس: 20130519154346_6854602439_b6523fcc9a_o.jpg]

خمیر رو روی سطح آردپاشی شده بذارین و ورز بدین تا گرد بشه و نیم ساعت در یخچال قرار بدین
بعد خمیر رو با ورده کاملا باز کنین به قطر تقریبا نیم سانت
و خمیر رو سه یا چهار بار روی هم تا کنین و با وردنه صاف کنین
حین هر بار تا کردن خمیر بین لایه ها کمی آرد بپاشین خیلی کم

[عکس: 20130519154426_6854602561_14f9eb88fd_o.jpg]

این خمیر رو حداقل به مدت 30 - 45 دقیقه استراحت بدین و بعد بلافاصله میتونین استفاده کنین یا اینکه میتونین توی کیسه فریزر بپیچین و فریز کنین و هر وقت خواستین از فریزر خارج کنین و منتظر بمونین تا یخش باز بشه و ازش استفاده کنین
تا 3 ماه میتونین تو فریزر نگهداریش کنین



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
مواد لازم:
2-1/2 فنجان (354 گرم) آرد
1-1/4 فنجان ( 142 گرم) آرد شیرینی
1-1/2 قاشق چای خوری نمک
1-1/4 فنجان (300 میلی لیتر) آب یخ
454 گرم کره ی سرد


[عکس: 20130616160015_puff_pastry_dough.jpg]

[عکس: 20130616160248_puff-pastry-dough-score.jpg]

[عکس: 20130616160105_puff-pastry-adjust-butter.jpg]

[عکس: 20130616160213_puff-pastry-roll-1.jpg]

[عکس: 20130616160307_puff-pastry-foldover-2.jpg]

[عکس: 20130616160402_puff-pastry-turn2-rolled.jpg]

[عکس: 20130616160417_puff-pastry-turn2.jpg]

[عکس: 20130616160506_puff-pastry-rotate-turn1.jpg]

[عکس: 20130616160526_puff-pastry-turn1-fold2.jpg]

[عکس: 20130616160605_puff-pastry-cross-section.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوی فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#3
این دستور خمیر رو توی یه سایت عربی پیدا کردم ....

[عکس: 20130618181934_13341346051.jpg]

مواد لازم:
800 گرم آرد
500 گرم کره
آب
کمی نمک


طرز تهیه:
توی دو ظرف جداگانه یک فنجان آرد رو با کره مخلوط کنین
یک قالب کره نگه دارین و با باقی مونده ی آرد مخلوط کنین و خوب ورز بدین

[عکس: 20130618181132_13341336711.jpg]

خمیری که ارد بیشتری داره رو همراه کمی آب و نمک مخلوط کنین(مقدار آب رو کم کم اضافه کنین تا خمیر منسجمی بدست بیاد) خوب ورز بدین و هردو خمیر رو یک ساعت توی یخچال بزارین

[عکس: 20130618181148_13341337171.jpg]

هر دو خمیر رو با وردنه پهن کنین و خمیر (کره ای) رو وسط خمیر (آردی) بزارین و کمی آرد پاشی کنین و تا بزنین و مدت 20 دقیقه در یخچال (10 دقیقه در فریزر) بزارین

[عکس: 20130618181328_13341337651.jpg]

[عکس: 20130618181358_13341338161.jpg]

[عکس: 20130618181548_13341338791.jpg]

[عکس: 20130618181617_13341339471.jpg]

خمیر رو بیرون بیارین و وسط اون رو با وردنه ضربه بزنین و با وردنه پهن کنین و تا بزنین و توی یخچال بزارین
(یک تا از راست به وسط و یک تا از چپ به وسط ، و سپس هر دو لایه رو روی هم بزارین و تا بزنین)

[عکس: 20130618181644_13341340331.jpg]

[عکس: 20130618181714_13341340701.jpg]

[عکس: 20130618181734_13341341391.jpg]

[عکس: 20130618181751_13341342061.jpg]

[عکس: 20130618181816_13341343461.jpg]

مجددا خمیر رو توی یخچال بزارین ، سپس بیرون بیارین و مرحله ی بالا رو تکرار کنین

[عکس: 20130618181842_13341344431.jpg]

بعد از پایان چهار مرحله انجام این کار خمیرتون اماده ست

[عکس: 20130618181906_13341344801.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#4
(۳۱-۰۲-۱۳۹۳, ۰۴:۰۶ ب.ظ)farzanekhanoom نوشته:  نمیشه بجای کره از روغن جامد استفاده کرد؟

خیر جایگزین نکنین
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
با عرض سلام و خسته نباشید
دوستان عرض من خمیر هزار لا رو درست کردم اما چندتا مشکل داشتDash2Dash2Dash2
البته قبلش بگم من از کره مارگارین استفاده میکنم و اون بوی کره رو دیگه نمیده اما خب یه مشکل خیلی بزرگ دارم اونم اینکه امروز بعد اینکه خمیر 7 بار به صورت 6 تا تا کرده و بعد هر تا اونو رو تو یخچال به مدت 20 دقیقه گذاشتم بعد سینی تو یخچال گذاشه بیرون اوردم خمیر به قطر نیم سانت باز کردم شیرینی های زبان و پاپیونی و دانمارکی اماده کردم اما وقتی تو فر با سینی که از تو یخچال در اورده بودم گذاشتم با همون درجه 200 سانتیگراد و بعد از دقیقه 10 اونو به 180 درجه سانتیگراد رسوند شیرینی ها پف نکرده بود و تمام زحماتم به هدر رفت گریه ام در اومده بود ولی فقط حالت تردی داشتDash2Dash2Dash2
دوستان کمکم کنید کسی میدونه چرا اینجوری شده یکی راهنماییم کنه
اهان راستی شنیدم اگه درارده شیرینی با کمی ارد نان قاطی کنم خمیر بهتری برای ، خمیر هزار لا به دست میاد Dash2Dash2Dash2
کمک کمک کمک
پاسخ }
#6
سلام گلم.چيزي كه من متوجه شدم و همين اشتباهو كردم اينه كه تا زدن خمير هزار لا قانون داره اين طور نيست كه هر چي بيشتر تا بزني خمير بيشتر لايه لايه ميشه چون هر چي بيشتر خمير تا بزني كره به خورد خمير ميره و حين پخت پف كه نمي كنه و سنگين ميشه شيريني
خانم خرسند و خانم كاوه 4 با رتا مي زنند و 2 بار تاي 5 لا و ابار تاي 3لا
يعني 1 بار تاي 5 لا و استراحت داخل يخچال+1 بار تاي 3 لا داخل يخچال+1 بار تاي 3 لا داخل يخچال+ 1 بار تاي 5 لا و استراحت داخل يخچال
در مجموع 4 بار
روش ديگر اينه كه 4 بار تاي 4 لايه كني
پس قانون داره رعايت نشه خمير پف نمي كنه
پاسخ }