تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خمیر پای
#1
خمیر پای
مواد لازم :
آرد ۱۵۰ گرم
کره ۷۵ گرم
پودر قند ۱ قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۲/۱ استکان
نمک به مقدار خیلی کم


طرز تهیه :
ابتدا آرد را در ظرفی بریزید ( بهتر است از یک ظرف گود استفاده کنید ) و وسط آن را گود کنید ، سپس زرده تخم مرغ و پودر قند و کمی نمک را مخلوط کنید. کره را در حرارت اتاق بگذارید نرم شود ،سپس آن را به همراه شیر و مخلوط زرده تخم مرغ و نمک و پودر قند در وسط آرد بریزید و به هم بزنید .
این مایع را باید با نوک انگشت مالش دهید تا تمام مواد به خوبی مخلوط شوند و خمیر نرمی بدست بیاید . خمیر را به صرت توپ درآورید و به مدت یک ساعت در درون یک کیسه پلاستیکی در یخچال بگذارید ، سپس روی سینی را کمی آرد بریزید و خمیر را با وردنه به ضخامت ۲ تا ۳ میلی متر باز کنید .
کف قالب را با روغن مایع چرب کنید و خمیر را با استفاده از دو وردنه بگیرید و داخل آن پهن کنید وبا چنگال کف آنرا سوراخ کنید تا پف نکند و اضافه های خمیر را ببرید و دور آن را دالبری کنید و در داخل فر با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد خمیر را بگذارید بپزد .


[عکس: 20121017092417_1.jpg]
[عکس: 20121017092646_2.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#2
مواد لازم

آرد : 2 پ
نمک : 1 ق چ
کره : 1/2 پ + 2 ق غ
آب یخ : 1/4 تا 1/2 پ


طرز تهیه

کره را به این صورت برش بزنید
[عکس: 20140902120843_piedough1.jpg]

آرد و نمک رو در غذاساز ریخته و کره را به آنها اضافه کنید.چند پالس بدید تا خوب مخلوط بشن
اینم تجربه ی خودم :Flowerysmile(اگه از غذاساز استفاده کنید،راحتترید..ولی اگه نداشتید با دست هم میتونید خمیر رو درست کنید،به این صورت که اول کره رو با چنگال به خورد آرد میدید بعد با نوک انگشتاتون خمیر رو یکدست میکنید.اصلا نباید با کف دست مخلوط کنید..چون گرمای دست باعث میشه خمیر به روغن بیفته)

[عکس: 20140902121002_piedough2.jpg]
[عکس: 20140902121158_piedough3.jpg]

حالا کم کم آب یخ را اضافه میکنید (از 1/4 تا 1/2 پ )
[عکس: 20140902122005_piedough4.jpg]

حالا باز چند پالس دیگه با غذاساز بزنید تا خمیر بدست بیاد.(حدوداٌ 20-30 ثانیه)

[عکس: 20140902122143_piedough5.jpg]

خمیر رو به میز کار منتقل کنید و آن را به صورت گرد شکل بدید.

[عکس: 20140902122244_piedough6.jpg]
[عکس: 20140902122325_piedough7.jpg]

ترجمه اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
پاسخ }
#3
(۲۰-۰۶-۱۳۹۳, ۰۵:۱۹ ب.ظ)afrooz-bursin نوشته:  سلامWavesmileHitheresmiley ببخشید در تهیه ی خمیر تارت امکان استفاده از روغن جامد یا مایع به جای کره هست؟؟؟؟؟؟؟؟DunnofDunnof

سلام عزیزم.بهتره از کره استفاده کنید نکته اگه از روغن استفاده بشه از کیفیت خمیر کم میشه وخمیرروغن رو جذب نمیکنه و روغن می اندازه خب بنابراین بهتره از کره استفاده بشه تا کیفیت بهتری داشته باشه.بعد عزیزم میزان کره در خمیر تارت زیاد نیست.موفق باشید
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
پاسخ }