خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خمیر پای

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
خمیر پای
خمیر پای
مواد لازم :
آرد ۱۵۰ گرم
کره ۷۵ گرم
پودر قند ۱ قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۲/۱ استکان
نمک به مقدار خیلی کم


طرز تهیه :
ابتدا آرد را در ظرفی بریزید ( بهتر است از یک ظرف گود استفاده کنید ) و وسط آن را گود کنید ، سپس زرده تخم مرغ و پودر قند و کمی نمک را مخلوط کنید. کره را در حرارت اتاق بگذارید نرم شود ،سپس آن را به همراه شیر و مخلوط زرده تخم مرغ و نمک و پودر قند در وسط آرد بریزید و به هم بزنید .
این مایع را باید با نوک انگشت مالش دهید تا تمام مواد به خوبی مخلوط شوند و خمیر نرمی بدست بیاید . خمیر را به صرت توپ درآورید و به مدت یک ساعت در درون یک کیسه پلاستیکی در یخچال بگذارید ، سپس روی سینی را کمی آرد بریزید و خمیر را با وردنه به ضخامت ۲ تا ۳ میلی متر باز کنید .
کف قالب را با روغن مایع چرب کنید و خمیر را با استفاده از دو وردنه بگیرید و داخل آن پهن کنید وبا چنگال کف آنرا سوراخ کنید تا پف نکند و اضافه های خمیر را ببرید و دور آن را دالبری کنید و در داخل فر با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد خمیر را بگذارید بپزد .


[تصویر:  20121017092417_1.jpg]
[تصویر:  20121017092646_2.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۵-۵-۱۳۹۲ ۰۸:۱۵ عصر، توسط negin.s.)
۲۶-۷-۱۳۹۱, ۱۰:۵۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
shamiiim, McQueen, 1368Sheri, elipari, fatima.56, mozhgan57, مریم خانومی 1, niloofar00, vidia
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #2
RE: خمیر پای
مواد لازم

آرد : 2 پ
نمک : 1 ق چ
کره : 1/2 پ + 2 ق غ
آب یخ : 1/4 تا 1/2 پ


طرز تهیه

کره را به این صورت برش بزنید
[تصویر:  20140902120843_piedough1.jpg]

آرد و نمک رو در غذاساز ریخته و کره را به آنها اضافه کنید.چند پالس بدید تا خوب مخلوط بشن
اینم تجربه ی خودم :Flowerysmile(اگه از غذاساز استفاده کنید،راحتترید..ولی اگه نداشتید با دست هم میتونید خمیر رو درست کنید،به این صورت که اول کره رو با چنگال به خورد آرد میدید بعد با نوک انگشتاتون خمیر رو یکدست میکنید.اصلا نباید با کف دست مخلوط کنید..چون گرمای دست باعث میشه خمیر به روغن بیفته)

[تصویر:  20140902121002_piedough2.jpg]
[تصویر:  20140902121158_piedough3.jpg]

حالا کم کم آب یخ را اضافه میکنید (از 1/4 تا 1/2 پ )
[تصویر:  20140902122005_piedough4.jpg]

حالا باز چند پالس دیگه با غذاساز بزنید تا خمیر بدست بیاد.(حدوداٌ 20-30 ثانیه)

[تصویر:  20140902122143_piedough5.jpg]

خمیر رو به میز کار منتقل کنید و آن را به صورت گرد شکل بدید.

[تصویر:  20140902122244_piedough6.jpg]
[تصویر:  20140902122325_piedough7.jpg]

ترجمه اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
امضای 1368Sheri
۱۱-۶-۱۳۹۳, ۱۱:۲۵ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مریم خانومی 1, samaneh1990, vidia, mozhgan57, سمیرااا, گشنمه, sargooOool, niloofar00, naznaz
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,927
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 11756


محل سکونت : گیـــــــــــــــلان
ارسال: #3
RE: خمیر پای
(۲۰-۶-۱۳۹۳ ۰۵:۱۹ عصر)afrooz-bursin نوشته شده توسط:  سلامWavesmileHitheresmiley ببخشید در تهیه ی خمیر تارت امکان استفاده از روغن جامد یا مایع به جای کره هست؟؟؟؟؟؟؟؟DunnofDunnof

سلام عزیزم.بهتره از کره استفاده کنید نکته اگه از روغن استفاده بشه از کیفیت خمیر کم میشه وخمیرروغن رو جذب نمیکنه و روغن می اندازه خب بنابراین بهتره از کره استفاده بشه تا کیفیت بهتری داشته باشه.بعد عزیزم میزان کره در خمیر تارت زیاد نیست.موفق باشید
امضای niloofar00
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰-۶-۱۳۹۳ ۰۵:۳۰ عصر، توسط niloofar00.)
۲۰-۶-۱۳۹۳, ۰۵:۲۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از niloofar00 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mozhgan57, shamim_13



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد