خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خمیر پایه تارت های غذایی

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 6898


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
خمیر پایه تارت های غذایی
[تصویر:  20140503143843_1381476515.JPG]

مواد لازم :
کره کاملا سرد 1/2 پیمانه
آرد 1 1/4 پیمانه
نمک 1 قاشق چایخوری
آب یخ 1/4 پیمانه
[تصویر:  20140503144116_1381476515.JPG1.JPG]

طرز تهیه:
آرد و نمک رو با هم ترکیب کنید
[تصویر:  20140503144145_1381476515_0.JPG]

کره یخ زده رو رنده کنید و به آرد اضافه کنید
[تصویر:  20140503144204_1381476515_1.JPG]

با قاشق ترکیب کنید تا بصورت تکه تکه و شبیه به خرده نان بشه
[تصویر:  20140503144225_1381476515_2.JPG]

حالا آب یخ رو اضافه کنید و با نوک انگشتاتون فقط مواد رو با هم ترکیب کنید تا خمیر شه. خمیر رو اصلا ورز ندید همین که خمیر شه کافیه چون با ورز دادن زیاد خمیر به روغن میافته و سفت میشه و دیگه قابل استفاده نیست

خمیر رو داخل نایلکس بپیچید و به مدت 4 ساعت داخل یخچال بهش استراحت بدید
[تصویر:  20140503144243_1381476515_3.JPG]

خمیر رو بعد از استراحت کف قالب پهن کنید و با فیلینگ که مورد علاقه تون پر کنید
[تصویر:  20140503144308_1381476515_4.JPG]

این خمیر رو میتونید فریز کنید تا هر وقت نیاز دارید استفاده کنید

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای elipari
[تصویر:  20140713163852_url.jpgss.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-۲-۱۳۹۳ ۰۱:۵۱ عصر، توسط elipari.)
۱۳-۲-۱۳۹۳, ۰۱:۴۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از elipari به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نفس مامان, Galaxy, samaneh1990, تپراک, McQueen, sana20000, niloofar00, 1368Sheri


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  فهرست تاپیک های موجود در زیر انجمن انواع تارت غذایی elhaam 0 273 ۱۱-۱۲-۱۳۹۲ ۱۲:۵۳ صبح
آخرین ارسال: elhaam


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد