خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خمیر پیتزا با سمولینا

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,301
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23855


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
خمیر پیتزا با سمولینا
[تصویر:  20140505135802_DSC_0017wm2.jpg]

مواد لازم:
آب گرم 1 و 4/3 پیمانه
مایه خمیر فوری 2 قاشق چایخوری
شکر یا عسل 1 قاشق غذاخوری
آرد نان 2 و 1 /4 تا 2 و 1/ 2 پیمانه
آرد سمولینا 1 پیمانه
نمک 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری


روش تهیه:
مایه خمیر ، شکر و آب گرم رو در یک کاسه بزرگ مخلوط ک کنین و اجازه بدید برای حدود 5 دقیقه بمونه تا عمل بیاد
مخمر عمل اومده رو با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون مخلوط کنین و سپس در 2 پیمانه آرد نان و 1 پیمانه آرد سمولینا بریزین و کم کم مخلوط کنین
کیتونین خمیر رو با دست یا با غذاساز ورز بدین تا حدی آرد اضافه کنین که خمیر نرم ولی منسجمی در وسط ظرف بدست بیاد
زیاد آرد نریزین چون خمیر خشک سفت میشه
اگه هم خمیر خیلی سفت شد میتونین 1 قاشق غذاخوری آرد داخل غذاساز بریزین
اگه در غذاساز خمیر رو آماده میکنین 8-10 دقیقه و اگه با دست12-15 دقیقه خمیر رو ورز بدین

یه تست عالی برای اینکه ببینین خمیرتون خوب ورزداده شده اینه که کمی از گوشه خمیر با انگشت بگیرین و بکشین اگه مثل پیتزا کمی کش اومد خوبه
یا اینکه مقداری از خمیر رو با دست خیلی نازک باز کنین و جلوی نور پنجره بگیرین اگه شفاف بود خمیر آماده س

حالا خمیر رو با کمی روغن زیتون چرب کنین و در ظرف بذارین و دورش رو بپوشونین تا یک ساعت استراحت کنه و خمیر حجم بگیره

میتونین خمیر رو به مدت 3 ماه در فریزر و 5 روز در یخچال نگداری کنین
برای نگهداری طولانی مدت داخل یک کیسه فریزر رو با روغن چرب کنین و خمیر رو داخلش قرار داده فریز کنین

و حتما 2 ساعت قبل از شروع کار باید خمیر رو خارج کنین تا با محیط هم دما بشه

برای باز کردن خمیر روی سطح رو با آرد سمولینا بپوشونین



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۳-۵-۱۳۹۳, ۱۰:۲۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, tina63, vidia, 1368Sheri, گلسا90, mozhgan57
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۳
مدال ها

اعتبار: 0


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: خمیر پیتزا با سمولینا
خمیر من خیلی خمیری می مونه.
[/color]
امضای sanaz26
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۶-۱۲-۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ عصر، توسط sanaz26.)
۴-۱۲-۱۳۹۳, ۰۹:۳۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  انواع خمیر پیتزا N-M 11 26,854 ۲۴-۹-۱۳۹۴ ۰۳:۵۶ عصر
آخرین ارسال: فاطي جووون
  خمیر پیتزا تند اسپایسی Galaxy 0 1,388 ۲۸-۱-۱۳۹۳ ۰۲:۲۴ عصر
آخرین ارسال: Galaxy


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد