تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواص ازگیل ژاپنی (Loquat)
#1
[عکس: 20150604120402_942809_10151388784555947_76868035_n.jpg]

درختی همیشه سبز با حداکثر ارتفاع ۸ متر است، گل های سفیدرنگ ازگیل ژاپنی در زمستان ظاهر می شوند.
میوه این درخت نارنجی رنگ و شبیه به زالزالک و دارای تعداد زیادی بذر قهوه ای رنگ براق می باشد و در اواخر بهار قابل برداشت می گردد.
ازگیل ژاپنی در آفتاب کامل و یا نیم سایه قادر به رشد است و آبیاری آن باید به طور منظم انجام شود.
از طریق کاشت بذر، تکثیر می شود و موطن اصلی آن کشور چین می باشد.
این درخت در نواحی شمال ایران به وفور یافت میشه و در گویش گیلانی به انبوه یا انبه گیلانی معروفه.


میوه ازگیل ژاپنی حاوی انرژی، کربوهیدرات ها، فیبر، چربی، پروتئین، ویتامین A، ویتامین B1 (تیامین)، ویتامین B2 (ریبوفلاوین)، ویتامین B3 (نیاسین)، ویتامین B6، ویتامین B9 (اسید فولیک)، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر، پتاسیم، سدیم و روی می باشد.

میزان چربی های اشباع و کلسیم در این میوه کمترین مقدار را دارا است. ولی ویتامین A، فیبر، پتاسیم و منگنز بیشترین مقدار را در میوه های این گیاه به خود اختصاص می دهند.

همچنین حاوی مقدار زیادی قند، اسید و پکتین است.
می توان آن را بصورت تازه مصرف کرد یا با میوه های دیگر در سالاد میوه استفاده نمود.
همچنین می توان از میوه این گیاه مربا، ترشی و ژله تهیه نمود و مصرف کرد.

از میوه و برگ این گیاه برای مصارف درمانی همچون: کاهنده درد، ضد باکتری، کاهش استفراغ، ضد سرفه، ضد ویروس، قابض، مدر، خلط آور و تسکین دهنده درد استفاده می گردد.
در چین از میوه این گیاه شربتی تهیه میشه که برای درمان گلودرد و سرفه استفاده میشه
آرامبخش است و مصرف زیاد میوه آن باعث خواب آلودگی میشه
برای کمک به سیستم هضم بدن بسیار مفیده
میوه مفیدی برای مشکلات تنفسی محسوب میشه

[عکس: 20150604120002_Nisperos-Loquats1.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ازگیل و خواص آن Galaxy 1 1,057 ۲۶-۰۸-۱۳۹۲, ۰۱:۵۶ ب.ظ
آخرین ارسال: Linda