خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 20 رأی - میانگین امتیازات: 2.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خواص تمبرهندی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
تمبر هندی
تمبرهندی ماده غذایی است که ایرانیان به ندرت در سبد غذایی خود از آن استفاده می کنند،در صورتی که تمبرهندی برای بسیاری از بیماری ها مفید است.



تمبر هندي كه از Tamaria Hindi مشتق شده و به معناي ميوه هندي مي باشد . تمبر هندي درختي است بلند كه منشا آن از هند و آفريقاي شمالي بوده است ولي امروزه در بيشتر مناطق گرمسير دنيا پرورش مي يابد .
برگهاي آن متناوب و مركب شامل 10 تا 20 جفت برگچه فشرده و نزديك بهم است . گلهاي آن به رنگ زرد مايل به قرمز و به شكل خوشه در انتهاي ساقه ظاهر مي شود .
ميوه آن شبيه باقلا به شكل غلاف و نيام و با كمي خميدگي است . اين غلاف به طول 10 سانتيمتر مي باشد كه در آن بين 3 تا 10 دانه قرار درد .
براي تهيه تمبر هندي ها ميوه ها را شكافته و قسمت گوشتدار آنها را با هسته بيرون آورده و خشك مي كنند .
خشك كردن تمبر هندي طرق مختلفي درد و در هر منطقه فرق مي كند . مثلا در جزاير آنتيل قسمت گوشتدار آنرا در ظرف بزرگي كه داراي شربت غليظي در حال جوش است وارد مي كنند تا شربت در منافذ ميوه نفوذ كرده و آنرا حل كند .

تركيبات شيميايي:قسمت گوشتدار ميوه داراي كمي قند و پكتين و همچنين اسيد سيتريك ، اسيد ماليك ، تارتارات و اسيد پتاسيم مي باشد . در پوست درخت تمبر هندي مقدري تانن وجود دارد . سرشاخه هاي جوان و سبز اين درخت داراي مقدر زيادي ويتامين هاي گروه B مي باشد.


خواص داروئي:


تمبر هندي از نظر طب قديم ايران سرد و خشك است .
1)خوردن تمب هندي باعث پائين آمدن تب مي شود .
2) به هضم غذا كمك مي كند .
3)تمبر هندي خنك كننده بدن است .
4)براي رفع تشنگي مفيد است .
5)دل بهم خوردگي و تهوع را برطرف مي كند .
6)پوست تمبر هندي قابض ور فع كننده اسهال است .
7)بهترين طريقه استفاده از تمبر هندي اين است كه اين ماده را درآب خيس كنيد و سپس آنرا صاف كرده و با نبات بخوريد .
8)دم كرده تمبر هندي نيز اثر ملين درد . براي تهيه دم كرده يك قاشق غذا خوري تمبر هندي را با نيم ليتر آب جوش مخلوط كرده و به مدت يك ساعت بگذاريد بماند سپس اين دم كرده را در طول روز مصرف كنيد .
9)تمبر هندي را بپزيد و ضماد از آن درست كنيد . اين ضماد را روي ورم و قسمتهاي دردناك بدن بگذاريد .

مضرات :
تمبر هندي براي ريه و طحال خوب نيست و در اشخاصي كه ريه و طحال ضعيف دارند ممكن است توليد اشكال كند . اينگونه اشخاص بهتر است كه تمبر هندي را با كتيرا بخورند .


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱-۶-۱۳۹۰, ۱۲:۴۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,428
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 1630


محل سکونت : یه جایی تو دنیا
ارسال: #2
خواص تمبرهندی
[تصویر:  20130304134330_skzuxcookb.jpg]

تمبر هندي از Tamarind Hindi مشتق شده و به معناي ميوه هندي است.

تمبر هندي درختي است بلند که منشأ آن از هند و آفريقاي شمالي است ولي امروزه در بيشتر مناطق گرمسير دنيا پرورش مي يابد.

اين درخت از خانواده نخودها و شبيه باقلا به شکل غلاف و نيام بوده و با کمي خميدگي همراه است. اين غلاف ها 10 سانتي متر طول داشته و در هر يک از آن ها بين 3 تا 10 دانه قرار دارد که البته خوردن گوشت اطراف اين دانه ها براي ما لذت بخش است؛ به اين ترتيب که ابتدا پوست آن را کنده و محتويات نرم دور دانه ها خورده مي شود.

ميوه نرسيده اين گياه به رنگ سبز است و وقتي کاملاٌ رسيد به رنگ قهوه اي يا قهوه اي متمايل به قرمز خواهد شد.

طعم اين ميوه زماني که خوب نرسيده بسيار ترش است و هر چه بيشتر مي رسد شيرين تر مي شود.

علاوه بر استفاده هاي فراوان از اين ميوه در آشپزي، براي موارد درماني نيز کاربردهاي بسيار دارد.

تمبر هندي به دليل آن که فاقد سديم و سرشار از پتاسيم است فشار خون را پائين مي آورد، جوش و خروش هاي جلدي و التهاب ناشي از آن را کاهش مي دهد، ضمن آن که برطرف کننده تنگي نفس (از گرمي) هم هست.

اين ميوه داراي ويتامين C و مواد معدني همچون آهن است و براي افراد سيگاري که ويتامين C بدن آنها به شدت تحليل مي رود، مؤثر است،
همچنين ويتامين C موجود در اين ميوه خاصيت آنتي اکسيداني دارد و به جذب آهن، ترميم زخم ها و حفظ و نگهداري عروق خوني کمک بسياري مي کند.

تمبر هندي از نظر طب قديم ايران سرد و خشک است. خوردن تمبر هندي باعث پائين آمدن تب مي شود و به هضم غذا کمک مي کند.

تمبر هندي خنک کننده بدن و براي رفع تشنگي مفيد است. همچنين دل بهم خوردگي و تهوع را برطرف مي كند. پوست تمبر هندي رفع كننده اسهال است.



خواص درماني تمبر هندي

• به کاهش سطح کلسترول خون در بدن کمک مي کند، از اينرو براي سلامت قلب مفيد است.

• آب اين ميوه به عنوان ملين عمل مي کند.


• آب تمبر هندي براي درمان اختلالات صفراوي موثر است.

• خوردن تمبر هندي براي درمان مشکلات گوارشي و يبوست مفيد است.

• اگر گوشت آن را در آب نرم کرده و بخوريد، براي رفع مشکل بي اشتهايي موثر است.

• سرشار از ويتامين C است از اين رو براي درمان بيماري اسکوربوت که ناشي از کمبود ويتامين C است مفيد است.

• قطره هاي اشکي که از هسته هاي اين ميوه تهيه مي شود براي درمان سندرم خشکي چشم موثر است.

• برگ هاي اين گياه براي درمان سوختگي ها به کار مي رود.

• داراي آنتي اکسيدان قوي است از اينرو براي پيشگيري و درمان انواع سرطان ها مفيد است.

• يکي از راحت ترين و موثرترين راه براي درمان سرماخوردگي است.

• يکي از بهترين روش ها براي پايين آوردن تب است.
امضای shamiiim
[تصویر:  07460133686962957316.jpg]
۱۴-۱۲-۱۳۹۱, ۰۴:۱۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از shamiiim به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد