خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 40 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خواص درماني پياز

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
404
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 543


محل سکونت : زیر سقف آسمون
ارسال: #1
پياز و سلامتي
از پیاز به عنوان یك داروی ضدعفونی كننده استفاده می شود. مالیدن آب پیاز
به صورت از ایجاد لكه ها جلوگیری می كند. و از مخلوط آب پیاز و عسل می
توان به عنوان یك كرم ضد چروك استفاده كرد.



پیاز سرشار از ویتامین C، کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، گوگرد و
اسید فولیک و مقدار کمی آهن، مس و روی است که تاکنون تحقیقات زیادی برای
اثبات خواص آن صورت گرفته است.

خوردن پیاز در پیشگیری از پوکی استخوان مؤثر است؛ چرا که پیاز با جلوگیری
از کاهش مواد معدنی به ویژه کلسیم موجود در سلول‌های استخوانی از بروز
پوکی استخوان جلوگیری می‌کند.

پژوهشگران دانشگاه برن سوئیس، تركیبی در پیاز شناسایی كرده اند كه از
كاهش حجم استخوان و پوكی آن جلوگیری می كند. این ماده در پیش گیری در
كاهش نیافتن مواد مصرفی ـ به ویژه كلیة سلول های استخوانی تأثیر زیادی
دارد.

پیاز، قند خون و كلسترول را پایین می آورد.

پیاز یكی از گیاهان بسیار قدیمی است كه انسان آن را شناخته و در غذای خود
استفاده می كرده است در كتاب های پزشكان قدیم از پیاز به سبب داشتن الیاف
و ویتامین ها و فلزات به عنوان داروخانه ای كامل نامبرده شده است.

بوی آن میكروب های مضر را از بین می برد.

قند خون را كاهش می دهد.

از ابتلا به سكته جلوگیری می كند.

قلب را فعال می كند و كلسترول را كاهش می دهد.

گردش خون را تقویت می كند.

به سبب داشتن آنتی اكسیدان، تنش و نگرانی را از بین می برد.

الیاف غذایی آن دستگاه هاضمه را تقویت می كند.

پیاز از سرطان ریه جلوگیری می كند:

مواد شیمیایی موجود در پیاز خطر ابتلا به سرطان ریه را كاهش می دهد. مواد
«فلاونوید» از دچار شدن به انواع بیماری ها جلوگیری می كند و به وفور در
پیاز یافت می شود.

پیاز برای پوست بسیار مفید است. زیرا خون را تصفیه می كند و در نتیجه رنگ
چهره زیباتر و جذاب تر می شود.

همچنین پیاز به دلیل داشتن گوگرد باعث افزایش رشد موهای سر می شود. پیاز
به دلیل داشتن آهك، دندانها را محكم می كند و باعث استحكام استخوان بندی
بدن می شود... بنابراین خوردن پیاز در كودكان مبتلا به نرمی استخوان و
سالمندان مفید است.

اگر سرما خورده اید، چند پیاز را برش داده و در نقاط مختلف خانه قرار
دهید.... پیاز مانند یك دستگاه تصفیة هوا از ابتلای سایر اعضای خانواده
به این بیماری جلوگیری خواهد كرد.

همچنین اگر خارج خانه غذا می خورید، پیاز را همراه آن مصرف كنید، زیرا
ماده ای در پیاز وجود دارد كه از مسمومیت غذایی حاصل از خوردن گوشت مانده
جلوگیری می كند.

اگر شخصی به دلیل مصیبت وارده دچار حملات عصبی شده، پیازی را به دوئ نیم
كرده و جلوی بینی او بگیرید.

پیازچه فواید متعددی دارد. به تازگی متخصصان علوم تغذیه فرانسه در یافه
اند كه پیازچه ادرار آور است زیرا ۸۵ در صد آن را آب تشكیل می دهد.

در پیازچه ۲۴۳ میلی گرم پتاسیم و ۴ میلی گرم سدیم و ۲۷ گرم كالری است.

دانشمندان دریافته اند كه بخش سفید رنگ پیازچه دارای مواد قندی است كه در
ادرار كردن تأثیر می گذارد و بخش سبز آن ویتامین«ث» دارد كه دستگاه دفاعی
بدن را تقویت می كند. و ۲ میلی گرم ماده كاوتین پیازچه به بازسازی سلولها
كمك می كند.

همچنین پیاز به دلیل داشتن ماده گلوکوزین که مشابه هورمون انسولین است،
قند خون را تنظیم می‌کند.

گفتنی است، خوردن نصف پیاز متوسط در روز ۳۰ درصد از مقدار کلسترول بد خون
را کاهش می‌دهد و به جای آن باعث افزایش کلسترول خوب خون می‌شود. پیاز
منبع غنی نوعی اکسیدان است که از بروز سرطان در افراد جلوگیری می‌کند.

این گیاه خوراکی از بیماری آب مروارید در چشم نیز جلوگیری می‌کند و
بنابراین مصرف آن به افراد مسن توصیه می‌شود
01-02-2011, 04:10 PM,
یافتن نقل قول
مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,228
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 1,333


محل سکونت :
ارسال: #2
Restart-1  پیاز و آسپیرین
خواص دارویی پیاز

از پیاز به عنوان یک داروی ضدعفونی کننده استفاده می شود. مالیدن آب پیاز به صورت از ایجاد لکه ها جلوگیری می کند. و از مخلوط آب پیاز و عسل می توان به عنوان یک کرم ضد چروک استفاده کرد.

، کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، گوگرد و اسید فولیک و مقدار کمی آهن، مس و روی است که تاکنون C پیاز سرشار از ویتامین تحقیقات زیادی برای اثبات خواص آن صورت گرفته است.

خوردن پیاز در پیشگیری از پوکی استخوان مؤثر است؛ چرا که پیاز با جلوگیری از کاهش مواد معدنی به ویژه کلسیم موجود در سلول‌های استخوانی از بروز پوکی استخوان جلوگیری می‌کند.

پژوهشگران دانشگاه برن سوئیس، ترکیبی در پیاز شناسایی کرده اند که از کاهش حجم استخوان و پوکی آن جلوگیری می کند. این ماده در پیش گیری در کاهش نیافتن مواد مصرفی ـ به ویژه کلیة سلول های استخوانی ـ تأثیر زیادی دارد.

پیاز، قند خون و کلسترول را پایین می آورد.

پیاز یکی از گیاهان بسیار قدیمی است که انسان آن را شناخته و در غذای خود استفاده می کرده است در کتاب های پزشکان قدیم از پیاز به سبب داشتن الیاف و ویتامین ها و فلزات به عنوان داروخانه ای کامل نامبرده شده است.

بوی آن میکروب های مضر را از بین می برد.

قند خون را کاهش می دهد.

از ابتلا به سکته جلوگیری می کند.

قلب را فعال می کند و کلسترول را کاهش می دهد.

گردش خون را تقویت می کند.

به سبب داشتن آنتی اکسیدان، تنش و نگرانی را از بین می برد.

الیاف غذایی آن دستگاه هاضمه را تقویت می کند.

پیاز از سرطان ریه جلوگیری می کند:

مواد شیمیایی موجود در پیاز خطر ابتلا به سرطان ریه را کاهش می دهد. مواد «فلاونوید» از دچار شدن به انواع بیماری ها جلوگیری می کند و به وفور در پیاز یافت می شود.

پیاز برای پوست بسیار مفید است. زیرا خون را تصفیه می کند و در نتیجه رنگ چهره زیباتر و جذاب تر می شود.

همچنین پیاز به دلیل داشتن گوگرد باعث افزایش رشد موهای سر می شود. پیاز به دلیل داشتن آهک، دندانها را محکم می کند و باعث استحکام استخوان بندی بدن می شود... بنابراین خوردن پیاز در کودکان مبتلا به نرمی استخوان و سالمندان مفید است.

اگر سرما خورده اید، چند پیاز را برش داده و در نقاط مختلف خانه قرار دهید.... پیاز مانند یک دستگاه تصفیة هوا از ابتلای سایر اعضای خانواده به این بیماری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اگر خارج خانه غذا می خورید، پیاز را همراه آن مصرف کنید، زیرا ماده ای در پیاز وجود دارد که از مسمومیت غذایی حاصل از خوردن گوشت مانده جلوگیری می کند.

اگر شخصی به دلیل مصیبت وارده دچار حملات عصبی شده، پیازی را به دو نیم کرده و جلوی بینی او بگیرید.

"پیازچه" فواید متعددی دارد. به تازگی متخصصان علوم تغذیه فرانسه دریافتهاند که پیازچه ادرار آور است زیرا ۸۵ در صد آن را آب تشکیل می دهد.


در پیازچه ۲۴۳ میلی گرم پتاسیم و ۴ میلی گرم سدیم و ۲۷ گرم کالری است.

دانشمندان دریافته اند که بخش سفید رنگ پیازچه دارای مواد قندی است که در ادرار کردن تأثیر می گذارد و بخش سبز آن ویتامین«ث» دارد که دستگاه دفاعی بدن را تقویت می کند. و ۲ میلی گرم ماده کاوتین پیازچه به بازسازی سلولها کمک می کند.

همچنین پیاز به دلیل داشتن ماده گلوکوزین که مشابه هورمون انسولین است، قند خون را تنظیم می‌کند.

گفتنی است، خوردن نصف پیاز متوسط در روز ۳۰ درصد از مقدار کلسترول بد خون را کاهش می‌دهد و به جای آن باعث افزایش کلسترول خوب خون می‌شود. پیاز منبع غنی نوعی اکسیدان است که از بروز سرطان در افراد جلوگیری می‌کند.

این گیاه خوراکی از بیماری آب مروارید در چشم نیز جلوگیری می‌کند و بنابراین مصرف آن به افراد مسن توصیه می‌شود

زندگی ها را نجات دهید

داشتن آسپیرین در منزل همیشه مهّم است

+

چرا باید آسپیرین را در کنار خود داشته باشید؟



در باره حمله قلبی
علاوه بر احساس درد در بازوی چپ،
علایم د یگری برای حملهً قلبی وجود دارند


درد شدید در چانه ،
حالت تهوّع وتعریق زیاد
نیز باید مورد توجّه قرار گیرد


توجّه:

ممکن است در زمان حملهً قلبی هیچ دردی در قفسهً سینه احساس نشود
حدود 60% افراد که در خواب دچار حملهً قلبی شده اند
هرگز بیدار نشده اند


هرچنداگرچنین اتفاقی رخ دهد
ممکن است درد قفسهً سینه فرد را از خواب عمیق بیدار کند


دراینصورت بلافاصله دو عدد آسپیرین را در دهان خود حل کرده و بامقداری آب آنرا ببلعید

سپس به یکی از همسایگان و یا یکی از بستگان که محل سکونتش در فاصله بسیار نزدیک از شماست تلفن کرده
و بگویید دچار حمله قلبی شده و دو عدد آسپیرین مصرف کرده اید

روی یک صندلی دسته داریا مبل بنشینید ومنتظر ورود آنها باشید و…..



DO NOT LIE DOWN!!!

درازنکشید!!!

01-04-2011, 02:48 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
98
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 250


محل سکونت :
ارسال: #3
خواص درماني پياز
سلام دوستان تصميم گرفتم هر وقت فرصت كردم ي سري مطالب رو كه ريشه علمي داره و من از سايت يك پزشك ترجمه مي كنم براتون بزارم.
البته خود اين پزشك تو مصاحبه ها و نوشته هاش تاكيد كرده اگر بيماري دارين حتما به يك متخصص مراجعه كنيد ايشون معجزه نمي كنه فقط روي مواد و گياهان موجود در طبيعت مطالعه و تحقيق مي كنه و اينها روشهاي كمك درمانيه پس براي پيشگيري و كمك به درمان و حتي اطلاعات عمومي و تغذيه مناسب مي تونه اين مطالب مفيد باشه. اما توصيه شده اگر مشكلي دارين حتما با متخصص مشورت كنيد.

مرجع:http://www.saracoglu.at/
(آخرین تغییر در ارسال: 16-10-2011, 03:19 PM توسط beautymemol.)
16-10-2011, 02:58 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
98
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 250


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: خواص درماني پياز
نام : پياز
انگليسي: onion
خواص: درمان كيست هاي تخمدان،دردهاي ناشي از التهاب پروستات، پيشگيري از يائسگيه زود رس، درمان علائم يائسگي

معجون 1: درمان تخمدان هاي پلي كيستيك
در يك و نيم ليوان آب در حال جوش بدون كلر يك پياز متوسط كه فقط و فقط پوست خشك خارجي آن را كنده ايد، چهار قسمت كنيد و در آب درحال جوش بيندازيد و در ظرف را بگذاريد تا 5 دقيقه در آب بجوشد و پس از آن عصاره حاصل را بنوشيد بدون افزودن ماده اي به ان.
15 روز تمام با معده خالي روزي 2 بار بنوشيد . بهتر است از روز 14 يا 15 سيكل ماهيانه خود شروع كنيد دقت كنيد 15 روز بدون وقفه.
براي س يا چهار ماه بعد 10 روز مانده به سيكل ماهيانه همين روش را به مدت 10 روز اجرا كنيد.
توجه: هر دفعه عصاره تازه تهيه كنيد دقت كنيد پياز قرمز رنگ نباشد . همين پياز هايي كه به زرد و سفيد مي زنه و پوست خشك روش قهوه اي رنگه مد نظر مي باشد.


ادامه دارد....
منبع: http://www.saracoglu.at/bolum.php?name=b...kuru_sogan
(آخرین تغییر در ارسال: 16-10-2011, 03:31 PM توسط beautymemol.)
16-10-2011, 03:16 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
466
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 294


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: خواص درماني پياز
ممول جون کسی که سیکلش منظم نیست چیکار باید بکنه ؟ha
این روش به منظم شدن هم کمک میکنه ؟ Bathtime
16-10-2011, 03:18 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
98
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 250


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: خواص درماني پياز
ممل جون ببين تو ادامه مطلب هست براتون ميزارم كلا آب پياز براي تقويت سيستم تخمدان و تخمك گذاري( اين برداشت شخصيه منه عين مطلب نيست) خوبه . چون براي كسايي كه يائسگي زود رس دارن همين روش توصيه شده . حتي دكتر تو ي مصاحبه تلويزيوني گفته كسايي بودن قاعدگيشون قطع شده در سن 38-39 اين روش رو استفاده كردن در ماه دوم وحتي بعد از 6 روز استفاده پريود شدن. البته اينم بگم براي كسيت دوره درمان 3-4 ماهه براي بقيش تو مصاحبه مي گفت ممكنه با يك ماه هم جواب بگيرين
16-10-2011, 03:26 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
98
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 250


محل سکونت :
ارسال: #7
RE: خواص درماني پياز
2. گر گرفتگي هاي ناشي از يائسگي، جلوگيري از افزايش هورمون FSH، مقابله با يائسگي زود رس، كيست هاي شكلاتي و ميوم

روش 1 عينا اجراشود

3 . گرفتگي و التهاب مجاري تنفسي به علت سرما خوردگي
روش 1 به مدت يك هفته استفاده شود.

4. درمان دردهاي پروستاتيك (درد هاي ناشي ازالتهاب پروستات)

در طول يك هفته هر روز صبح و شب دو عدد پياز متوسط را پرس يا له كنيد و با مقداري نون ميل نماييد. آبي كه در هنگام له كردن پياز ايجاد مي شود را دور نريزيد و استفاده كنيد و مطلقا به پياز نمك نزنيد. اگر امكان له كردن پياز را نداريد دردهان خود بسيار بجويد تا له شود و مقداري نان در كنار آن مصرف كنيد.

(آخرین تغییر در ارسال: 16-10-2011, 03:42 PM توسط beautymemol.)
16-10-2011, 03:30 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
281
تاریخ عضویت:
Jun 2012
مدال ها

اعتبار: 586


محل سکونت :
ارسال: #8
پنج دلیل خوب برای مصرف بیشتر پیاز
شاید شما هم مانند نگارنده‌ی این متن در دوران کودکی از پیاز متنفر بوده‌اید و دیدن پیاز پخته در غذا یکی از وحشتناک‌ترین صحنه های زندگی کودکانه‌تان بوده است. اما بزرگ‌تر که می‌شویم همان پیاز نفرت انگیز به یکی از خوراکی‌های مورد علاقه مان تبدیل می‌شود.


پیاز یکی از پر مصرف‌ترین و پر طرفدارترین مواد غذایی موجود در هر آشپزخانه‌ای است. بیخود نیست وقتی کودکی را پشت سر می‌گذاریم یکی از طرفداران پر و پا قرص این ماده‌ی غذایی می‌شویم. چون همین پیاز خودمان ضدسرطان و ضد دیابت است،

باعث جریان بهتر خون می‌شود، با کلسترول بالا مقابله می‌کند و غیره. با ما همراه باشید تا بگوییم این ماده‌ی غذایی چه خواصی دارد و چگونه باید از آن استفاده کنید تا خواص بیشتری عایدتان شود.



پیاز خواص ضد سرطانی دارد

پیاز از ابتلا به برخی از سرطان‌ها پیشگیری می‌کند و حتی می‌تواند جلوی رشد سلول‌های سرطانی را بگیرد. نتایج پژوهش‌های متعدد نشان می‌دهد که پیاز می‌تواند باعث پیشگیری از سرطان معده و سرطان لوله‌ی گوارش شود.

می‌پرسید چرا؟ به خاطر این که پیاز حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی مثل آنتوسیانین و کرستین است که خواص ضدسرطانی دارند. نتایج یک پژوهش فرانسوی که روی موش‌های مبتلا به سرطان کولون انجام شده نشان می‌دهد عصاره‌ی پیاز می‌تواند جلوی تکثیر سلول‌های سرطانی را بگیرد.
روش مصرف
البته که نمی‌شود مثلاً یک قابلمه پیاز بار بگذارید و میل کنید. همیشه پیاز برای طعم دار کردن خوراکی‌ها استفاده می‌شود. بهتر است بدانید که پیاز سفید در مقایسه با پیاز قرمز یا زرد حاوی آنتی اکسیدان‌های کمتری است. پیاز را با مواد غذایی دیگر که سرشار از آنتی اکسیدان است مصرف کنید مثل سبزیجات رنگی.

پیاز را به صورت خام یا پخته وارد برنامه‌ی غذایی‌تان بکنید؛ اما توجه داشته باشید که در پخت آن از روغن بیش از اندازه استفاده نکنید.



پیاز با کلسترول مقابله می‌کند

پیاز خواص ضد کلسترولی دارد. این خاصیت پیاز مدیون خواص آنتی‌اکسیدانی و امگا 3های موجود در آن است. در واقع پیاز به کمک امگا3های خود به کاهش میزان تری گلیسیرید خون کمک می‌کند. تری گلیسیریدها چربی‌هایی هستند که بدن به عنوان انرژی از آن‌ها استفاده می‌کند.


پیاز از ابتلا به برخی از سرطان‌ها پیشگیری می‌کند و حتی می‌تواند جلوی رشد سلول‌های سرطانی را بگیرد. نتایج پژوهش‌های متعدد نشان می‌دهد که پیاز می‌تواند باعث پیشگیری از سرطان معده و سرطان لوله‌ی گوارش شود


هنوز به طور دقیق ارتباط بین تری گلیسیرید و کلسترول مشخص نشده است اما متخصصان بر این باورند زمانی که میزان تری گلیسیرید بالا می‌رود میزان کلسترول خوب کاهش می‌یابد و به این ترتیب کلسترول بد خطرناک‌تر شده منجر به بسته شدن رگ‌های خونی می‌شود.


برای استفاده بیشتر از آنتی اکسیدان‌ها از پیاز قرمز یا زرد استفاده کنید. می‌توانید از پیاز خام برای تهیه‌ی انواع سالادها استفاده کنید. زمانی که می‌خواهید پیاز را بپزید و یا سرخ کنید از روغن زیاد استفاده نکنید. پیاز خام آنتی‌اکسیدان‌های بیشتری دارد.


پخت و پز میزان آنتی اکسیدان‌های این ماده‌ی غذایی را به میزان کم کاهش می‌دهد. توجه داشته باشید که پیاز به تنهایی معجزه نمی‌کند. زمانی خواص این ماده‌ی غذایی بیشتر می‌شود که در چهار چوب یک تغذیه سالم و متنوع حاوی میوه و سبزیجات سرشار از آنتی اکسیدان مصرف شود.



آیا پیاز برای رگ‌های خونی مفید است؟

اگر چه این خاصیت پیاز به پای سیر نمی‌رسد اما باید بدانید که پیاز به گردش خون بهتر کمک زیادی می‌کند. نتایج یک پژوهش انگلیسی نشان می‌دهد افرادی که روزانه سوپ پیاز می‌خورند کمتر دچار انباشتگی جرم در رگ‌های خونی شان می‌شوند. البته مطالعات در این زمینه همچنان ادامه دارد.

در واقع پیاز حاوی آنتی اکسیدان‌ها و ترکیبات سولفیدی (گوگرددار) است و برای همین برای رگ‌ها مفید است. همچنین باید بدانید که این ماده غذایی مفید حاوی امگا 3 نیز هست که میزان کلسترول خون را پایین می‌آورد. پتاسیم موجود در آن، نمک بیش از اندازه‌ی بدن را دفع می‌کند و برای همین قلب و رگ‌های خونی را در سلامت نگه می‌دارد.
روش مصرف
حتماً سر سفره پیاز خام داشته باشید. در تهیه‌ی سالادهایتان از این ماده‌ی غذایی غافل نشوید. توجه داشته باشید پیاز خام حاوی آنتی اکسیدان‌های بیشتری است.


پیاز همیار لاغری

اصلاً هر ماده‌ی غذایی که باعث لاغری شود عزیزتر است. اگر می‌خواهید لاغر شوید پیاز را وارد برنامه‌ی غذایی‌تان بکنید. اول به خاطر این که پیاز حاوی فیبر است. فرقی نمی‌کند که خام باشد یا پخته! فیبرهای موجود در آن داخل دستگاه گوارش حجیم می‌شود و برای همین احساس گرسنگی را کاهش می‌دهد.


این ماده‌ی غذایی همچنین ادرار آور است و به دفع سموم بدن کمک می‌کند. در نهایت باید بگوییم که پیاز میزان تری گلیسیرید خون را کاهش می‌دهد. تری گلیسیریدها چربی‌های انباشته شده در بافت‌های چربی بدن هستند که در شکم، ران‌ها و غیره انباشته می‌شوند.

روش مصرف
فرقی نمی‌کند چه پیازی باشد! اگر می‌خواهید لاغر شوید پیاز سفید، قرمز، زرد، خام و پخته میل کنید. توجه داشته باشید که در پخت آن از روغن بیش از حد استفاده نکنید.



پیاز خواص ضد دیابتی دارد

پیاز یک ماده‌ی غذایی مفید برای بیماران مبتلا به دیابت است. به عقیده‌ی برخی از متخصصان نباید در مصرف آن زیاده‌روی کرد زیرا حاوی میزان قابل ملاحظه‌ای گلوسید است. اما همین پیاز تری گلیسیرید خون را کاهش می‌دهد. همان کاری که انسولین به ویژه در افراد مبتلا به اضافه وزن انجام نمی‌دهد. واقعیت این است که پیاز حاوی ماده‌ای به نام گلوکوکینین است که حرف و حدیث زیادی در مورد آن وجود دارد. به عقیده‌ی برخی از متخصصان این ماده میزان قند خون را کاهش می‌دهد.


نتایج یک پژوهش انگلیسی نشان می‌دهد افرادی که روزانه سوپ پیاز می‌خورند کمتر دچار انباشتگی جرم در رگ‌های خونی شان می‌شوند


به عقیده‌ی برخی دیگر گلوکوکینین باعث تحریک پانکراس می‌شود که وظیفه‌ی کنترل میزان گلوکز را دارد. در هر حال تأثیری که پیاز در مقابله با مشکلات قلبی عروقی دارد برای افرادی که از دیابت نوع دو رنج می‌برند و یا پتانسیل ابتلا به آن را دارند مفید است.
روش مصرف
بهتر است در این مورد نظر پزشک معالج خود را جویا شوید. در واقع پزشک شما بهتر می‌تواند تشخیص دهد که شما می‌توانید از پیاز استفاده کنید یا نه.



با بوی بد دهان بعد از مصرف پیاز چه کنیم؟

خیلی‌ها از ترس بوی دهان از مصرف پیاز خام خودداری می‌کنند. با این حال مقابله با بوی بد دهان بعد از خوردن پیاز خام کار چندان سختی نیست. کافی است مقداری جعفری، موز یا کیوی میل کنید. بعد از مصرف سیر یا پیاز مقداری جعفری خام بجوید. خواهید دید که موثر واقع می‌شود.


26-06-2012, 01:41 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد