خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خواص سیب

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
262
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 741


محل سکونت : shomal
ارسال: #1
10 فایده شگفت انگیز سیب!!!
پایین آوردن كلسترول

سطح بالای كلسترول در بدن مشكلات طولانی مدت و خطرناكی را به دنبال دارد با مصرف سیب می‌توانید سطح كلسترول را در حد نرمال نگه دارید. مطالعات و پژوهش‌ها حاكی از این است كه خوردن دو عدد سیب‌ در هر روز تقریبا به میزان 16 درصد سطح كلسترول را پایین می‌آورد. برای كاهش سطح كلسترول هیچ چیز دیگری به اندازه سیب‌ مفید نیست.

تقویت دستگاه گوارش

افرادی كه از مشكلات دستگاه گوارشی رنج می‌برند با خوردن سیب می‌توانند عملكرد این دستگاه را در حد نرمال نگه دارند. مهمترین دلیل در تنظیم و تقویت دستگاه گوارش این است كه سیب سرشار از فیبر است و این بدان معناست كه حركات روده‌ای را منظم می‌كند و دیر هضمی و یبوست را از بین می‌برد. با تنظیم دستگاه گوارشی از دل دردهای مزمن و شدید كه به این دستگاه مرتبط است نیز كاسته می‌شود.

افزایش انرژی

قندی كه در سیب وجود دارد طبیعی است و فواید زیادی دارد كه به هیچ عنوان مقابل مقایسه با شیرینی‌ها و قندهای مصنوعی نیست. قند موجود در سیب باعث افزایش انرژی می‌ شود به همین دلیل است كه خوردن این میوه صبح زود و قبل از صبحانه توصیه شده و تا آخر شب بدن را سرحال نگه می دارد و انرژی مورد نیاز را تامین می‌كند.

درمان آنمی (كم خونی)

از آنجایی كه سیب سرشار از آهن است در درمان آنمی نقش مهمی دارد. آهن موجود در بدن سطح هموگلوبین را افزایش می دهد كه افزایش هموگلوبین با درمان آنمی رابطه مستقیم دارد اگر شما دائما احساس ضعف و خستگی دارید با خوردن این میوه می‌توانید سرحال شوید زیرا قند طبیعی موجود در سیب با آهن آن تركیب شده و باعث افزایش انرژی و همچنین تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود به گونه‌ای كه بدن در برابر بیماری‌ها حالت آماده باش به خود می‌گیرد.

كاهش خطر ابتلا به سرطان

از دیگر فواید این میوه كاهش خطر ابتلا به سرطان‌های خاص است. از آنجایی كه فیبر موجود در سیب در تقویت دستگاه گوارش موثر است از خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ جلوگیری می‌كند. خوشبختانه مطالعات نشان داده است كه مصرف این میوه خطر ابتلا به سرطان ریه و سرطان سینه را نیز كاهش می‌دهد و به طور كلی سیب، میوه‌ای كاملا استثنایی در پیشگیری از انواع سرطان‌ها به شمار می‌آید.

كاهش خطر حملات قلبی

سیب سرشار از آنتی اكسیدان قوی است و در حقیقت آنتی اكسیدان برای سلامت قلب فواید زیادی دارد مصرف سیب كمك زیادی به درمان و پیشگیری از بیماری‌های قلبی می‌كند. از آنجایی كه بیماری قلبی با افزایش سن، زیاد می‌شود، مصرف این میوه هیچوقت دیر نیست و به خوردن آن توصیه زیادی شده است.

درمان و پیشگیری از آسم

اگر شما از مشكلات ناشی از آسم رنج می‌برید با خوردن یك فنجان آب سیب می‌توانید به رفع این مشكلات و نگرانی‌ها كمك كنید. یكی از نشانه‌های آسم به سختی و با صدای بلند نفس كشیدن است اما با خوردن آب سیب تازه می‌توانید این نشانه‌ها را از بین ببرید. زنان باردار نیز با خوردن این میوه به مقدار زیاد در طول بارداری می‌توانند از مبتلا شدن جنین به آسم جلوگیری كنند.

بهبود دیابت

افرادی كه مبتلا به دیابت هستند در صورت درمان نكردن آن به مشكلات دیگری نیز دچار می‌شوند كه به دیابت مربوط می‌شود از جمله اختلالات عصبی، مشكلات كلیوی و مشكلات بینایی. با خوردن سیب به طور منظم می توانید از مبتلا شدن به دیابت و مشكلات دیگری كه به دنبال دارد جلوگیری كرد. ژلاتین موجود در سیب نقش انسولین را ایفا می‌كند در نتیجه در تنظیم سطح قند خون بدن اهمیت ویژه‌ای دارد. خوشبختانه این میوه درشرایط آب و هوایی مختلف برداشت می‌شود.

افزایش بینایی

مشكلات ناشی از بینایی تقریبا غیرقابل پیشگیری است اما اخیرا مطالعات انجام شده نشان داده است كه سیب می تواند اثر مطلوبی بر بینایی داشته باشد از آنجایی كه سیب منبعی غنی از ویتامین A و ویتامین C است در درمان شب كوری و كور رنگی اثرات مثبتی دارد.

پیشگیری و درمان آلزایمر

یكی از شگفت‌انگیزترین اثرات سیب، درمان و پیشگیری از آلزایمر است. اثر آن در درمان و پیشگیری از این بیماری به گونه‌ای است كه خوردن سیب باعث تقویت سلول‌های مغز می‌شود.

Clap
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲-۴-۱۳۹۰ ۱۰:۳۳ عصر، توسط *sadaf*.)
۲۲-۴-۱۳۹۰, ۱۰:۳۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از *sadaf* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
273
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 438


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
خواص سیب
سیب سرشار از چند انتی اکسیدان قوی است
ومقادیر زیادی فیبر قابل حل است
و از لخته شدن وابتلا به سرطان خون جلوگیری میکند
بهترین روش خوردن:سیب راخام وبا پوست بخورید

خواص معجزه آسای سیب

سیب، یکی از سلامت بخش‌ترین خوراکی‌های اطراف ما محسوب می‌شود. از زمان‌های گذشته مردم جهان علاقه‌ی فراوانی به میوه‌ها داشتند. طبق نظر مورخان، منشاء اصلی سیب مناطق سردسیر شمال اروپا بوده و از آنجا این میوه‌ی با ارزش و مفید به نقاط دیگر جهان منتقل شده است.

سیب یکی از میوه‌هایی است که قبل از دیگر میوه‌ها شناخته شد. تمدن انسان از دیر باز با سیب پیوند خورده است. سیب نشانه‌ی عشق و باروری، دوستی، زیبایی، خوش‌بختی، تندرستی، دانایی، خوشی، نیرومندی و ... می‌باشد. سیب دارای انواع بسیار متفاوتی است.

افرادی که به طور منظم سیب می‌خورند، میزان تندرستی خود را افزایش می‌دهند و علاوه بر آن از بروز بیماری‌های متعددی که به‌دلیل کمبود عناصر حیاتی پیش می‌آید جلوگیری می‌نمایند.

همه‌ی سیب‌ها مانند هم نیستند. اندازه، رنگ، بو و مزه‌ی متفاوت در گونه‌های مختلف، تعیین کننده‌ی نوع مصرف آن‌ها است. مواد مغذی موجود در یک سیب به اندازه‌ی آن بستگی دارد، نه نوع آن. انواع سیب پس از مرکبات (
پرتقال ، نارنگی ، لیموشیرین، لیموترش و گریپ فروت) و موز ، عمده‌ترین میوه‌ی‌ پرورشی در سطح دنیا است.

سیب سرشار از ویتامین‌ها، تانن، مواد معدنی و فیبر (سلولز گیاهی) می‌باشد. ترکیبات شیمیایی موجود در میوه‌ی سیب بر حسب نژادهای گوناگون آن متفاوت است.

از جمله فواید سیب می‌توان به موارد زیر اشاره نمود.


سیب در حفظ طراوت و شادابی پوست موثر است

با استفاده از سیب می‌توان ناراحتی‌های شایعی مانند خشکی پوست، ترک خوردگی پوست، رنگ پریدگی و بسیاری از
بیماری‌های پوستی طولانی و مزمن را از بین برد یا نشانه‌های آن‌ها را کاهش داد.

لازم به ذکر است که این قابلیت سیب به دلیل وجود
ریبوفلاوین (ویتامین B2)، ویتامین C و A ، مواد معدنی مانند آهن، منیزیم، کلسیم و پتاسیم می‌باشد.


فشارخون را منظم می‌کند

خوردن سیب و حتی بو کردن سیب، باعث
کاهش فشار خون می‌شود. بررسی انجام شده توسط دانشگاه ییل (YALE) نشان داد که تنها یک بار بو کشیدن سیب، فشارخون بیماران را پایین می‌آورد.[/b]


برای دندان‌ها و لثه‌ها مفید است

اسیدهای موجود در سیب، هنگام جویدن
باکتری‌های دهان را از بین برده و دندان‌ها و لثه‌ها را تمیز می‌کنند. جویدن یک سیب مانند این است که از یک مسواک طبیعی استفاده کنیم. مطالعات نشان می‌دهند که سیب قادر است ذرات غذایی باقی مانده در پشت دندان‌ها و لثه‌ها را پاک کرده و فساد دندان و بیماری‌های لثه را از شما دور سازد. حتی کسانی که در گذشته از بیماری‌های لثه رنج برده‌اند، خواهند توانست از فواید ناشی از غنی بودن سیب از ویتامینC بهره‌مند شوند.

مواد مغذی موجود در سیب باعث تقویت ساختار دندان‌ها می‌گردد. مینای دندان را محکم‌تر می‌سازد و از جرم گرفتن دندان‌ها پیشگیری می‌کند.

اسیدهای موجود در سیب، اثر ضدالتهاب و باکتری‌کش بر دندان‌ها و لثه دارند. پژوهش‌های علمی نشان داده است که یک ربع ساعت پس از خوردن آهسته‌ی یک عدد سیب‌ترش حدود 90 درصد و بعد از یک ساعت تقریباً تمامی ذرات میکروبی موجود در دهان از بین می‌روند.

جویدن سیب، عضلات فک را قوی‌تر می‌سازد. آب سیب تازه بدون هر مکملی به دلیل اثرات ضد التهاب مواد موجود در آن، دهان شویه‌ای ساده و طبیعی محسوب می‌شود.


از بروز بیماری نقرس و درد مفاصل پیشگیری می‌کند

یکی از بیماری‌هایی که به‌طور مشخص به علت پرخوری و مصرف مداوم منابع حیوانی (گوشت قرمز و چربی) و الکل بروز می‌کند، درد مفاصل و نقرس است. البته آمادگی ابتلا به این بیماری ارثی است. در موارد شدید، بیمار با دارو و کمپرس سرد درمان می‌شود. برای جلوگیری از گسترش و طولانی شدن بیماری پیروی از برنامه‌ی غذایی فاقد گوشت و چربی، لازم است. هم‌چنین سیب میوه‌ای بسیار باارزش است؛ چرا که هم‌چربی چندانی ندارد و هم موجب کاهش اوره می‌گردد.

سیب خام یا پخته مانع تشکیل اسید اوریک در بدن می‌شود و پس از مصرف آن مقدار کلی اسیدهای ادرار، به ویژه اسید فرمیک افزایش می‌یابد. از این رو مصرف آن برای مبتلایان به
درد مفاصل و نقرس توصیه می‌گردد.


مقوی مغز است

سیب مقوی مغز است. به همین جهت برای کسانی که کارهای فکری انجام می‌دهند مفید می‌باشد. به طور کلی سیب به علت داشتن
فسفر، اعصاب و مغز را تقویت می‌کند.


اثر آرام بخشی دارد

دم کرده ی پوست سیب که با اندکی
عسل شیرین شده باشد، نوشیدنی آرام بخشی است. خوردن سیب خام نیز تأثیر آرام بخشی بر دستگاه اعصاب دارد. علاوه بر ویتامین‌های گروه B، منیزیم و فسفر و برخی عناصر دیگر موجود در سیب اثر آرام بخشی بر اعصاب دارد. هم‌چنین شیرینی سیب و جویدن آن باعث انبساط عضلات منقبض صورت می‌شود.

وحید عرفانی- کارشناس بهداشت
امضای leili
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست.
با این تصمیم می‌گذارید
که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد .

(الیزابت استون)
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-۶-۱۳۹۰ ۰۳:۳۶ عصر، توسط leili.)
۲۸-۶-۱۳۹۰, ۰۳:۳۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از leili به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
42
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 36


محل سکونت : قم
ارسال: #3
خواص سیب
سيب و خواص آن
1-آغاز فصل پاييز به معناي وارد شدن به فصل انواع سيب‌هاست كه از ديرباز به عنوان مظهر سلامتي شناخته شده‌ است.
2-سيب منبع خوبي از انواع ويتامين‌هاست كه افزودن آن به رژيم غذايي نه تنها به سالم ماندن بدن كمك مي‌كند، بلكه طول عمر را افزايش مي‌دهد.
3-همچنين نوعي فيبر در سيب وجود دارد كه براي سلامتي بسيار مفيد است. اين در حالي است كه تازه‌ترين تحقيقات به نقش سيب در كاهش كلسترول خون اشاره مي‌كند.4-به گفته پزشكان در صورتي كه به مدت دو ماه روزانه 3 عدد سيب مصرف شود، سطح كلسترول بد خون 20 درصد پايين مي‌آيد.5-علاوه بر اين سيب شانس ابتلا به سرطان را در افراد كاهش مي‌دهد. در مورد اثر ضد سرطاني سيب بيشتر به سرطان ريه و پروستات اشاره مي‌شود. 6-بايد گفت كه سيب دشمن فشار خون بالا ، ديابت و بيماري هاي قلبي است و به همين دليل مصرف آن موجب مي‌شود كه عمر افراد طولاني‌تر شود.7-البته اين خاصيت سيب تا كنون بار‌ها مورد توجه قرار گرفته و به آن اشاره شده است، اما شايد كمتر كسي بداند كه سيب از ريزش مو هم جلوگيري مي‌كند.8-آب سيب از سکته قلبي پيشگيري مي کند9-ضرب المثل "يک سيب در روز شما را از دکتر بي نياز مي کند" را به "يک ليوان آب سيب در روز شما را از مراجعه به متخصص قلب، بي نياز مي کند"، تغيير دهيد.10-چرا که گروهي از محققان دانشکده پزشکي "يو سي" در ايالات متحده آمريکا دريافته اند که نوشيدن آب سيب، از ابتلا به بيماري هاي قلبي عروقي و نهايتا سکته هاي قلبي، پيشگيري مي کند.11-"دايان هيسون" متخصص تغذيه و رئيس تيم تحقيق مي گويد: " تحقيقات قبلي نيز نشانگر آن بود که مصرف ميوه و سبزي از خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي و عروقي مي کاهد، اما اين اولين تحقيق کلينيکي است که به بررسي ترکيبات فعال و سودمند در آب سيب و ميوه سيب مي پردازد."12-خانم هيسون، معتقد است که "تنها با ايجاد اين تغيير کوچک در رژيم غذايي و گنجاندن ميزان متوسطي از آب سيب(1 ليوان آب سيب خالص يا دو عدد سيب کامل) در برنامه غذايي روزانه قادر به کاهش خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي و عروقي به طرز چشمگيري خواهيم بود.
امضای خانومی
به دوست اعتماد کن،ولی اعتماد مطلق نکن
۱-۷-۱۳۹۰, ۰۳:۰۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از خانومی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد