خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 38 رأی - میانگین امتیازات: 2.97
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خوراك قلوه و قارچ

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
262
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 741


محل سکونت : shomal
ارسال: #1
خوراك قلوه و قارچ
[تصویر:  20110901000221_8fd73f532348e7469143189710721976.jpg]


مواد لازم براي 3 تا 4 نفر:
- 25 گرم يا 2 قاشق سوپ‌خوري كره

- يك عدد موسير خشك

- 2 حبه سير (ريز خرد شود)

- 115 گرم يا 5/1 پيمانه قارچ (حلقه شده)

- يك چهارم قاشق چاي‌خوري پودر فلفل قرمز

- يك قاشق سوپ‌خوري رب گوجه‌فرنگي

- 8 عدد قلوه گوسفند (به صورت طولي نصف شود)

- 2 قاشق سوپ‌خوري جعفري تازه خرده شده

- نمك به ميزان لازم


طرز تهيه:
1- ابتدا موسير را در آب خيس كنيد تا نرم شود. سپس آن را ريز خرد كنيد. حالا تابه‌اي را آماده كرده و كره را در آن بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا آب شود.

پس از آن موسير خرد شده را به همراه سير و قارچ حلقه‌حلقه شده به مدت 5 دقيقه در كره تفت دهيد. حالا به آن فلفل و رب گوجه‌فرنگي اضافه كرده و يك دقيقه ديگر حرارت دهيد.

2 - قلوه‌ها را- كه پيش از اين پوسته نازك رويشان را كنده‌ايد - به اين مخلوط اضافه كنيد و به مدت 3 تا 5 دقيقه به همراه سير و قارچ و موسير تفت دهيد.

در پايان، جعفري خرد شده را روي آن بپاشيد و ميل كنيد. در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري آب ليموترش نيز روي اين خوراك بريزيد تا كمي طعم ترشي بگيرد.

مدت زمان مورد نياز براي پخت اين غذا حدود يك ربع است.
امضای *sadaf*
instageram: ir_ladies_fitness
۹-۶-۱۳۹۰, ۱۱:۳۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از *sadaf* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, niloofar00


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کباب جگر و قلوه و دل مهرناز مامانی 6 2,207 ۲۴-۱-۱۳۹۵ ۰۲:۵۳ عصر
آخرین ارسال: گلسان


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد