خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 19 رای - 2.84 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خوراك مرغ و قارچ

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
481
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 455


محل سکونت : مازندران وطن سبز...
ارسال: #1
خوراك مرغ و قارچ
خوراک مرغ و قارچ
مواد لازم

سينه‌مرغ يك عدد
قارچ خرد شده يك ليوان
پياز داغ دو قاشق غذاخوري
سيب‌زميني دو عدد

طرز تهیه

ابتدا سينه‌مرغ را مكعبي برش مي‌دهيم و همراه مقداري پياز در تابه تفت مي‌دهيم. سپس سيب‌زميني‌ها را مكعبي بزرگ خرد مي‌كنيم و در تابه مي‌ريزيم وقتي سيب‌زميني‌ها سرخ شدند يك ليوان قارچ را همراه ادويه‌ها به موادمان اضافه مي‌كنيم و به مدت ده دقيقه تفت مي‌دهيم آن‌گاه در ظرف مورد نظر مي‌ريزيم وبا گوجه‌فرنگي و خيارشور تزئين مي‌كنيم.



فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
30-07-2011, 11:47 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
319
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 1,288


محل سکونت : مشهد
ارسال: #2
RE: خوراك مرغ و قارچ
من فلفل دلمه ایه رنگیم توش ریختم و سیب زمینیشو جدا سرخ کردم
[img][عکس: 20120617210950_DSC04670.JPG][/img]
18-06-2012, 04:22 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
904
تاریخ عضویت:
Dec 2011
مدال ها

اعتبار: 1,440


محل سکونت : کرج
ارسال: #3
RE: خوراك مرغ و قارچ
اینم خوراک مرغ و قارچ من
من داخلش یه کم زعفرون اب شده با یه کم فلفل و نمک و اویشن هم میریزم
[عکس: 20120618150954_IMG_1113.jpg]
18-06-2012, 04:40 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #4
RE: خوراك مرغ و قارچ
[عکس: 20130418200235_8236378964_9835f5c2e6_z.jpg]

مواد لازم:
½ فنجان آرد
1 عدد عصاره ی مرغ
2 فنجان سینه ی مرغ بدون پوست
1 قاشق غذاخوری روغن
3 قاشق غذاخوری کره
3 فنجان قارچ ورقه شده
1 فنجان آب مرغ


طرز تهیه:
توی یک بشقاب آرد و عصاره ی مرغ پودر شده رو با هم مخلوط کنید و سینه ی مرغ رو توی اون بغلطونید و تکون بدید تا آرد اضافی اون گرفته بشه
کره رو توی تابه ذوب کنید و روغن مایع رو بهش اضافه کنید و دو طرف مرغ رو توی اون سرخ کنید و از تابه خارج کنید
قارچ رو داخل تابه سرخ کنید و آب مرغ و تکه های مرغ سرخ شده رو به تابه اضافه کنید بعد از جوش اومدن آب مرغ آرد رو اضافه کنید و هم بزنید تا حل بشه
نمک و فلفل رو اضافه کنید و اجازه بدید تا سس به غلظت برسه.

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
18-04-2013, 10:04 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
6,535
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 10,145


محل سکونت : بندرانزلی*بندرعباس
ارسال: #5
RE: خوراك مرغ و قارچ
مرغ تکه شده 1 عدد

پیاز سرخ شده 2 عدد

قارچ 500 گرم

کرفس ریز خرد شده 2 فنجان

موسیر خیسانده شده 1/2 فنجان

نمک و فلفل به مقدار لازم

پودر زنجبیل 1/4 ق چ

کره 100 گرم

ابلیمو 2 ق س

ارد 1 تا 2 ق س

زعفران ساییده 1 ق چ

طرز تهیه:

مرغ را تکه تکه کرده با مقداری کره طلایی کنید اما خشک نشود
قارچ را حلقه کرده در بقیه کره تفت دهید ارد را روی ان بپاشید و هم بزنید تا به صورت یک سس غلیظ شود اب لیمو را روی ان بریزید و نمک و فلفل و پودر زنجبیل را به ان اضافه کنید
مرغ و قارچ را با هم مخلوط کرده زعفران را روی ان بریزید با یک لیوان اب روی حرارت ملایم بپزد
موسیر و کرف ریز شده را در ان بریزید و پس از چند دقیقه از روی حرارت بردارید
در ظرف بکشید و سبزی خرد شده را روی ان و اطرافش بپاشید

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد


[عکس: 20130922144449_chicken-drumsticks-tomato...-small.jpg]
22-09-2013, 02:45 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
667
تاریخ عضویت:
Dec 2013
مدال ها

اعتبار: 4,482


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: خوراك مرغ و قارچ
[عکس: 20160206222932_IMG__.jpg]
06-02-2016, 10:33 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
580
تاریخ عضویت:
Aug 2013
مدال ها

اعتبار: 1,384


محل سکونت :
ارسال: #7
RE: خوراك مرغ و قارچ
خوراک مرغ با قارچ


مواد لازم
(برای 2 تا 3 نفر) :
سینه مرغ( یا فیله مرغ) 1 عدد بزرگ
قارچ 130 گرم
پیاز یک عدد
سیر 3حبه
پودر پاپریکا یک ق غ
آب‌لیمو 2 ق غ
زعفران حل شده در آب نصف لیوان
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
سینه مرغ را فیله کرده و به‌ شکل قطعات کوچک، خرد می‌کنیم پیاز را خرد کرده و با کمی روغن سرخ می‌کنیم.
وقتی پیاز طلایی شد، سیرها را خرد کرده و به آن اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم. سپس سینه مرغ را به پیازداغ و سیرداغ اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم، به‌حدی که رنگ آن سفید شود، ولی خشک نشود. پودر کاری و آب‌لیمو و نمک را به همراه یک لیوان آب زعفران به مرغ اضافه کرده و می‌گذاریم با حرارت ملایم بپزد. وقتی مرغ پخت، قارچ‌ها را خرد کرده و به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم کمی دیگر بپزد، به‌حدی که آب آن خشک شود. مقدار قارچ آ‌ن‌ بستگی به خودتان دارد، می‌توانید کمتر یا بیشتر کنید.

این غذا رو هم میشه مثل خورش با برنج سرو کرد.
هم مثل خوراک با نون


[عکس: 20160430234721_rps_.jpg]
01-05-2016, 05:45 AM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد