ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
خوش آمدید ورود یا ثبت نام


 
امتیاز موضوع:
  • 42 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خوراک بلدرچین

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
866
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 2333


محل سکونت : کـلان شــ طهـران ـهر
ارسال: #1
Restart-1 خوراک بلدرچین
مواد لازم :
آرد سه قاشق غ
کره 25 گرم
پودر موسیر
ادویه کمی
زعفرون دم کرده چند قاشق
آب مرغ یا گوشت یک پیمانه
آب گوشت و عصاره بلدرچین
ماست تازه و کم چرب سه چهارم پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی نگینی خرد شده


بلدرچین رو شسته و داخل چند قاشق روغن زیتون و چند قاشق سس سویا و سرکه بالزامیک ومقداری پیاز قرار داده و چند ساعت توی یخچال میذاریم.بعد روغن مایع رو داغ کرده و بدن بلدرچین ها رو با کمی رب گوجه فرنگی مالیده و داخل روغن سرخ میکنیم تا برشته بشن . و سپس توی همون ظرف کمی آب ریخته و میذاریم با شعله ملایم بپزه و آبش بخوردش بره .

آرد رو داخل ظرف ریخته و روی حرارت قرار میدیم تا رنگش داشت تغییر میکرد کره رو میریزیم و تفت میدیم . بعد که کره ذوب شد آب گوشت و عصاره بلدرچین رو توش ریخته و کمی پودر موسیر و بعد زعفرون دم کرده می ریزیم تا کمی بجوشه و غلیظ بشه . بعد خاموش میکنیم تا کمی خنک بشه . حالا ماست رو داخلش میریزیم و هم می زنیم و هنگام سرو روی بلدرچین ها میریزیم ... این سس فوق العاده خوشمزه است ولی حتما باید هنگام سرو تهیه بشه . در انتها فلفل دلمه ای های رنگی رو داخل سسریخته و یا روی سس قرار میدیم .

نکات :
از انواع دورچین ها برای تزیین میتونین استفاده کنین .من از این سس به این دلیل استفاده کردم که طبع بلدرچین خیلی گرمه و ماست کمی معتدل ترش میکنه . بعلاوه با سس های دیگه خیلی متفاوته ... حتما امتحانش کنین ... این سس برای ماهی و مرغ و گوشت گوساله مناسب نیست چون طبع اونها سرده ولی برای میگو و گوشت گوسفند ایده آله


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای Linda
۱۹-۹-۱۳۹۰, ۰۳:۳۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
866
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 2333


محل سکونت : کـلان شــ طهـران ـهر
ارسال: #2
Restart-1 RE: خوراک بلدرچین
اینم یه روش دیگه

مواد لازم :
-------------
2 عدد بلدرچین
زعفران آب کرده
تره فرنگی خرد شده یک عدد
پیازخرد شده یک عدد
هویج خرد شده یک عدد متوسط
گوجه فرنگی دو عدد متوسط
سیر دو حبه
یک لیوان قارچ درشت خرد شده ( میتوان از قارچ های کوچک به صورت درسته و خرد نشده استفاده کرد )
لیموترش یک عدد
روغن مایع برای سرخ کردن ( زیتون یا کنجد بهتر است )
نمک و فلفل و کمی ادویه
کمی رب گوجه فرنگی
جعفری خرد شده

طرز تهيه :
--------------

بلدرچین ها را بشویید و با نمک و کمی زعفران آب کرده و نصف لیمو ترش مزه دار کنید تا یکی دوساعت بماند . بعد در روغن کمی سرخ کنید و در انتها هویج و پیاز و تره فرنگی و سیر و گوجه فرنگی را اضافه کنید و با هم تفت دهید و با کمی آب حدودا مدت نیمساعت بپزید .

با چنگال امتحان کنید وقتی گوشت نرم شد و حدود دو الی 3 لیوان آب داخل آن ماند - بلدرچین ها را در آورده و كنار بگذاريد . و با گوشتکوب برقی مواد ( سبزیجات ) داخل قابلمه را خوب له کنید تا یکدست شود و سپس ادویه و رب گوجه و قارچ ها را به همراه بلدرچین و کمی آب داخل قابلمه بریزید نا مدت کوتاهی با شعله ملایم بجوشد که هم قارچ ها بپزند و هم سس آن غلیظ شود . در این موقع آب داخل قابلمه حدود 2 لیوان باشد که بعنوان سس روی بلدرچین ها ریخته میشود .
حال نصف دیگر لیمو را هم روی آن بفشارید و نمک آنرا بچشید . هنگام سرو هم جعفری خرد شده را رویش بپاشید و سر میز ببرید .
نوش جون.من که خوراک بلدرچین خیلی دوست دارم


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای Linda
۱۹-۹-۱۳۹۰, ۰۳:۴۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
866
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 2333


محل سکونت : کـلان شــ طهـران ـهر
ارسال: #3
RE: خوراک بلدرچین
اینم یه روش دیگه

بلدرچین بریان شده با سس سیر

مواد لازم :

بلدرچین 12 عدد

سیر ورقه شده 1 حبه

پوست لیموترش رنده شده 2 قاشق چایخوری

روغن زیتون 1/4 پیمانه ( 60 میلی لیتر)

پیاز متوسط 1عدد خلالی خرد شده

گوجه فرنگی 2 عدد متوسط خلالی شده(ریز ریز)

جعفری تازه 1 پیمانه

سماق 2 قاشق چایخوری

مواد لازم برای سس سبز :

سیر له شده 9 حبه

آبلیموی تازه 2 قاشق غذا خوری

نمک 1 قاشق چایخوری

روغن زیتون 1/2 پیمانه

طرز تهیه :


بلدر چین ها را خوب شسته و خشک کنید . سپس با یک چاقوی تیز ، دو طرف ستون فقرات هر بلدرچین رابرش داده و ستون فقرات را جدا نموده و دور بیندازید . سپس بلدرچین ها را طوری قرار دهید که سینه آنها به سمت بالا قرار بگیرد و روی آن فشار مختصری دهید تا کمی پهن شود . در ظرف مناسب دیگری سیر ورقه شده و پوست رنده شده لیموترش و روغن زیتون را با هم مخلوط نمایید . سپس بلدرچین ها را در این ظرف قرار دهید تا کاملاً به این مواد آغشته شوند روی ظرف را بپوشانید و آن را بین 3 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا بلدرچین ها کاملاً مزه دار شوند . در این مرحله سس سیر را درست کنید وفر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد گرم کنید . سپس بلدرچین ها را ازمخلوط قبلی خارج کنید و روی آنها را با برس معادل قاشق غذا خوری سس بزنید و آنها را در یک ظرف پیرکس گذاشته و داخل فر قرار دهید بعد از 15 دقیقه فر را خاموش کرده و گریل را روشن کنید . 15 دقیقه دیگر زمان دهید تا بلدرچین ها بریان شوند . پیاز و جعفری و گوجه فرنگی و سماق را با هم مخلوط نموده و بلدرچین های بریان شده را روی آن قرار دهید و با سس سیر میل نمایید .

روش تهیه سس سیر :

سیر ، آبلیمو ونمک را با هم مخلوط کنید ، سپس روغن زیتون را به آرامی به آن اضافه کنید و سس رابا همزن برقی مرتب هم بزنید تامواد کاملاً با هم مخلوط شوند .
امضای Linda
۱۶-۲-۱۳۹۱, ۰۷:۵۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از Linda به دلیل این ارسال سپاس کرده.
matin38



تبلیغات
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد