مواد لازم:
دل مرغ= 300 گرم
قارچ= 300 گرم
پیاز= یک عدد
رب گوجه فرنگی= یک قاشق غذاخوری
پیازچه= سه ساقه
پودر سیر= 1قاشق چایخوری
نمک، فلفل و پودر آویشن= به میزان لازم
فلفل سبز تند =یک تا دو عدد
آبلیمو= یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
پیاز را خلالی کرده، در کمی روغن تفت میدهیم تا طلایی شود. دلها را خرد کرده و در روغن با حرارت ملایم تفت داده، تا مغزپخت شود. قارچ، پیازچه ، فلفل سبز و ادویهها را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم. سپس رب گوجهفرنگی و آبلیمو را به آن اضافه میکنیم، نصف استکان آب ریخته و در آن را گذاشته تا با حرارت ملایم جا بیفتد
امیدوارم خوشتون بیاد...ببخشید که خیلی با حوصله تزئینش نکردم آخه دیر از سرکار اومدم خونه

خوشبختی مثل یه پروانه است . وقتی دنبالش میدوی پرواز میکنه اما وقتی وایسی میاد
رو سرت میشینه...
رو سرت میشینه...