خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 29 رأی - میانگین امتیازات: 2.66
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خوراک دل و جگر و گوشت (جغور بغور)

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
خوراک دل و جگر و گوشت (جغور بغور)
[تصویر:  99126.jpg]


مواد لازم :
جگر
گوشت
دل
پیاز
گوجه فرنگی 2 عدد
روغن برای سرخ کردن
فلفل سبز
لیمو
نمک - فلفل قرمز و سیاه
طرز تهیه :
تموم انواع گوشت رو به اندازه دلخواه قیمه میکنیم .
یه ماهی تابه بزرگ رو داغ میکنیم و توش روغن میریزیم .
گوشتها رو توش سرخ میکنیم .
پیاز و فلفل سبز و گوجه فرنگی نگینی خرد شده رو به گوشتهامون اضافه میکنیم .و سرخ میکنیم .
ادویه ها و نمک رو هم به تناسب اضافه کرده و سرخ میکنیم . اگه تو این فاصله گوشت پخته که هیچ وگرنه نصف لیوان اب جوش بهش اضافه میکنیم و میزاریم تا بپزه . با نون لواش سرو میکنیم .
[تصویر:  99127.jpg]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰-۱۱-۱۳۹۰ ۱۰:۴۴ عصر، توسط sima.)
۱۸-۱۱-۱۳۹۰, ۰۸:۵۰ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, 1368Sheri, niloofar00, **faezeh**, بی هنر, مهرناز مامانی, Atefe joon
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #2
RE: خوراک دل و جگر و گوشت (جغور بغور)
جغور بغور خونه مامانم اینا...دست پخت منو بابا جونم1 (235)(با دستور پخت بابا جون..با دستور سیما جون فرق دارهDunnof)
[تصویر:  20130824120026_2013-08-1122.30.51.jpg]
من از ظرف خودم تونستم عکس بگیرم...مثلا با زیتون و ترشی زیتون هم تزیینش کردمConsoling
امضای 1368Sheri
۲-۶-۱۳۹۲, ۱۱:۰۳ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, negin.s, niloofar00, ایران دخت, vidia, بی هنر, مهرناز مامانی, z.arghavani, Atefe joon, sargooOool

وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
135
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها



محل سکونت :
ارسال: #3
RE: خوراک دل و جگر و گوشت (جغور بغور)
سلام خانوما جغور بغور ما با اینی که دوستان نوشتن فرق داره البته من یادمه از قدیم تو جگرکی های تهران این مدلی درست میکردن که ماده اصلیش جگر سفیده البته میتونید جیگر سیاه هم قاطیش کنید چون جیگر سفید دیر پزه قبلش باید تیکه تیکه اش کر و کمی نیم پزش کرد
[تصویر:  20140422221321_CAM00811.jpg]

بعدش چرخش میکنیم
[تصویر:  20140422221352_CAM00812.jpg]

و پیاز داغ فراون درست میکنیم و ی سیب زمینی و یکی دوتا گوجه رو نگینی خرد میکنیم و همه مواد رو به پیاز داغ اضافه میکنیم نگران پختن سیب زمینیها نباشید با آب گوجه ها قشنگ میپزه بعد میزاریم تا روغن بندازه راستی ادویه اش هم نمک و فلفل سیاهه فراووووووووون و زردچوبه
[تصویر:  20140422220748_CAM00814.jpg]
و بسیارررررررررررر خوشمزه
راستی قبل از پخت چربیهاش رو بکنید و اینکه من خرخره اش رو هم دوست دارم و دور نمیندازم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲-۲-۱۳۹۳ ۰۹:۱۶ عصر، توسط taty.)
۲-۲-۱۳۹۳, ۰۹:۱۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از taty به دلیل این ارسال سپاس کرده.
بی هنر, McQueen, مهرناز مامانی, Atefe joon, ساریانا
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,001
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 11673


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: خوراک دل و جگر و گوشت (جغور بغور)
[تصویر:  20140623093400_IMG_0091.JPG]
[تصویر:  20140623093428_IMG_0095.JPG]
[تصویر:  20140623093453_IMG_0097.JPG]
اول جگر سفید رو با یک پیاز در قابلمهو آب میگذاریم تا نیم پز بشه بعد خارج کرده و به همراه جگر سیاه و دل و کمی خوش گوشت خرد میکنیم.
پیاز را رنده و تفت داده و به آن ادویه و رب اضافه میکنیم و مقداری را در آب جگر که هست ریخته و میگذاریم تا جا بیفت بعد از جا افتادن به آن قره قروت یا همون قارا اضافه و در ظرف میریزیم.
به پیازی که ادویه و رب زدیم جگر سفید و گوشت و دل خرد شده را اضافه و تفت میدهیم فلفل دلمه را نیز خرد کرده و اضافه میکنبم و گوجه فرنگی را نیز پوست گرفته خرد کرده و افزودهو میگذاریم تا به ارامی و با حرارت خیلی کم تفت بخورد.
دو عدد پیاز را خرد کرده و تفت میدهیم و به آن رب و ادویه افزوده و به مخلوط جگر و گوشت اضافه میکنیم.بعد فلفل سبز تند را نیز خرد کرده و میافزاییم
حالا جگر سیاه را نیز اضافه کرده و مخلوط میکنیم .میگذاریم تا آب اضافیش جم بشه و جا بیفته و کاملا بپزد.
در این فواصل درب ظرف را نیز میگذاریم.
سیب زمینی را نیز خرد و سرخ میکنیم.
و بعد از آماده شدن در ظرف ریخته و سرو میکنیم.Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2
۲-۴-۱۳۹۳, ۰۸:۴۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از مهرناز مامانی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نفس مامان, z.arghavani, گلسان, laleh joon, ایران دخت, niloofar00, shamim_13, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
515
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۲
مدال ها
مدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 2302


محل سکونت : مشهد
ارسال: #5
RE: خوراک دل و جگر و گوشت (جغور بغور)
[تصویر:  20140825171634_SAM_1319.JPG]
امضای mary n
[تصویر:  eNortjKzUjIyMjYwN1GyBlwwFWsCzw,,98.png]
۳-۶-۱۳۹۳, ۰۴:۱۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از mary n به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, 1368Sheri, Atefe joon, مهرناز مامانی, معصومه خانومی, sargooOool

تبلیغات

کانال خانوم گل'
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,001
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 11673


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: خوراک دل و جگر و گوشت (جغور بغور)
[تصویر:  20141006154854_IMG_0932.JPG]
با قره قوروتYum2Yum2Yum2
[تصویر:  20141006154957_IMG_0934.JPG]
[تصویر:  20141006155039_IMG_0935.JPG]
با نون سنگک و سبزی خوردن و لیموی تازهYum2Yum2Yum2
۱۴-۷-۱۳۹۳, ۰۳:۵۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از مهرناز مامانی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
معصومه خانومی, niloofar00, 1368Sheri, samaneh1990, Galaxy, مامان هادی, sargooOool, Atefe joon



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد