تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 29 رای - 2.66 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خوراک دل و جگر و گوشت (جغور بغور)
#1

[عکس: 99126.jpg]


مواد لازم :
جگر
گوشت
دل
پیاز
گوجه فرنگی 2 عدد
روغن برای سرخ کردن
فلفل سبز
لیمو
نمک - فلفل قرمز و سیاه
طرز تهیه :
تموم انواع گوشت رو به اندازه دلخواه قیمه میکنیم .
یه ماهی تابه بزرگ رو داغ میکنیم و توش روغن میریزیم .
گوشتها رو توش سرخ میکنیم .
پیاز و فلفل سبز و گوجه فرنگی نگینی خرد شده رو به گوشتهامون اضافه میکنیم .و سرخ میکنیم .
ادویه ها و نمک رو هم به تناسب اضافه کرده و سرخ میکنیم . اگه تو این فاصله گوشت پخته که هیچ وگرنه نصف لیوان اب جوش بهش اضافه میکنیم و میزاریم تا بپزه . با نون لواش سرو میکنیم .
[عکس: 99127.jpg]




پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2
جغور بغور خونه مامانم اینا...دست پخت منو بابا جونم1 (235)(با دستور پخت بابا جون..با دستور سیما جون فرق دارهDunnof)
[عکس: 20130824120026_2013-08-1122.30.51.jpg]
من از ظرف خودم تونستم عکس بگیرم...مثلا با زیتون و ترشی زیتون هم تزیینش کردمConsoling
پاسخ }
#3
سلام خانوما جغور بغور ما با اینی که دوستان نوشتن فرق داره البته من یادمه از قدیم تو جگرکی های تهران این مدلی درست میکردن که ماده اصلیش جگر سفیده البته میتونید جیگر سیاه هم قاطیش کنید چون جیگر سفید دیر پزه قبلش باید تیکه تیکه اش کر و کمی نیم پزش کرد
[عکس: 20140422221321_CAM00811.jpg]

بعدش چرخش میکنیم
[عکس: 20140422221352_CAM00812.jpg]

و پیاز داغ فراون درست میکنیم و ی سیب زمینی و یکی دوتا گوجه رو نگینی خرد میکنیم و همه مواد رو به پیاز داغ اضافه میکنیم نگران پختن سیب زمینیها نباشید با آب گوجه ها قشنگ میپزه بعد میزاریم تا روغن بندازه راستی ادویه اش هم نمک و فلفل سیاهه فراووووووووون و زردچوبه
[عکس: 20140422220748_CAM00814.jpg]
و بسیارررررررررررر خوشمزه
راستی قبل از پخت چربیهاش رو بکنید و اینکه من خرخره اش رو هم دوست دارم و دور نمیندازم
پاسخ }
#4
[عکس: 20140623093400_IMG_0091.JPG]
[عکس: 20140623093428_IMG_0095.JPG]
[عکس: 20140623093453_IMG_0097.JPG]
اول جگر سفید رو با یک پیاز در قابلمهو آب میگذاریم تا نیم پز بشه بعد خارج کرده و به همراه جگر سیاه و دل و کمی خوش گوشت خرد میکنیم.
پیاز را رنده و تفت داده و به آن ادویه و رب اضافه میکنیم و مقداری را در آب جگر که هست ریخته و میگذاریم تا جا بیفت بعد از جا افتادن به آن قره قروت یا همون قارا اضافه و در ظرف میریزیم.
به پیازی که ادویه و رب زدیم جگر سفید و گوشت و دل خرد شده را اضافه و تفت میدهیم فلفل دلمه را نیز خرد کرده و اضافه میکنبم و گوجه فرنگی را نیز پوست گرفته خرد کرده و افزودهو میگذاریم تا به ارامی و با حرارت خیلی کم تفت بخورد.
دو عدد پیاز را خرد کرده و تفت میدهیم و به آن رب و ادویه افزوده و به مخلوط جگر و گوشت اضافه میکنیم.بعد فلفل سبز تند را نیز خرد کرده و میافزاییم
حالا جگر سیاه را نیز اضافه کرده و مخلوط میکنیم .میگذاریم تا آب اضافیش جم بشه و جا بیفته و کاملا بپزد.
در این فواصل درب ظرف را نیز میگذاریم.
سیب زمینی را نیز خرد و سرخ میکنیم.
و بعد از آماده شدن در ظرف ریخته و سرو میکنیم.Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
[عکس: 20140825171634_SAM_1319.JPG]
[عکس: eNortjKzUjIyMjYwN1GyBlwwFWsCzw,,98.png]
پاسخ }
#6
[عکس: 20141006154854_IMG_0932.JPG]
با قره قوروتYum2Yum2Yum2
[عکس: 20141006154957_IMG_0934.JPG]
[عکس: 20141006155039_IMG_0935.JPG]
با نون سنگک و سبزی خوردن و لیموی تازهYum2Yum2Yum2
پاسخ }
#7
[عکس: 20141007145201__.jpg]
اینم امروز برامون اوردن البته یکیش مثل اینکه این ضرب المثل براش صادق شده بود که آشپز که چند تابشه......
مهرنازم خورد بچم گفت مصی دهنم داره میسوزه خودمم از شوری دهنم سوخت Hanghead
ولی Yum2Yum2وبیشترشو همسر نمکی دادیم خوردangelichih
پاسخ }
#8
[عکس: 20141102231113_BGHJKI.jpgiiiiii.jpg]
[عکس: 20141102231352_ghyu.jpg]
[عکس: 20141016171440_vvvvvvv.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
به خاطر رب انار زیاد رنگ خوراک کاملا تیره شده ولی به شدت ترش و خوشمزه میشهYum2
[عکس: 20141128162558_IMG_20141122_225116.jpg]
پاسخ }
#10
[عکس: 20141207150957_IMG_3582.JPG]
[عکس: 20141207151214_IMG_3584.JPG]
پاسخ }