تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 16 رای - 2.88 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خوراک مرغ چهل سیر
#1

مواد لازم:
6 تکه سینه مرغ بدون پوست و استخوان دو نیم شده
1-2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
آویشن خشک کمی
نمک دریا
فلفل سیاه تازه ساییده شده
40 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری آرد
1 و 2/3 فنجان سوپ مرغ آماده یا آب مرغ
یک چهارم فنجان شیر پرچرب
1 قاشق غذاخوری جعفری تازه، خرد شده

[عکس: 20120603155827_IMG_4026.JPG]

طرز تهیه:
پوست سیرها رو جدا کنین
فر رو با دمای 350 درجه روشن کنین.
سینه های مرغ رو درون کیسه زیپ کیپ بذارین و با استیک کوب بکوبین تا یکدست و کمی نازک بشه
بعد با نمک و فلفل و آویشن مزه دارشون کنین
داخل یک ماهیتابه بزرگ روغن زیتون رو با حرارت متوسط ​​گرم کنین و سینه های مرغ رو از سمت صافشون در روغن حدود 4 دقیقه سرخ کنین تا برشته بشه و حدود یک دقیقه سمت دیگه ش رو سرخ کنین و از ظرف خارجشون کنین
وقتی تمام مرغهارو از ماهیتابه خارج کردین سیر هارو بریزین توش و حرارت رو کم کنین و سیر هارو حدود 3 تا 4 دقیقه تفت بدین.
بعد آب مرغ رو اضافه کنین و وقتی به جوش اومد خاموش کنین
سینه های مرغ رو در ظرف مناسب طبخ در فر بچینین و آب مزغ و سیر رو بریزین روش
روی ظرف رو با فویل بپوشونین و بیست دقیقه تا نیم ساعت در فر بذارین بپزه

بعد از پختن مرغ،سیر و مرغ رو از ظرف فر خارج کنین و روش رو با فویل بپوشونین که تا زمانیکه سس رو درست کنین گرم بمونه

[عکس: 20120603160516_IMG_4039.JPG]

سس حاصل از پخت مرغ و سیر رو توی ظرف گود یا شیر جوش بریزین
توی یه کاسه آرد و شیر رو با کمی از سس خوب هم بزنین وقتی کامل مخلوط شد مخلوط رو کم کم به سس حاصل از پخت مرغ اضافه کنین و هم بزنین تا یکدست بشه
کره رو اضافه کنین و روی شعله قرار بدین و هم بزنین تا بجوشه
برای سه دقیقه سس رو بجوشونین تا غلیظ بشه
نمک و فلفلش رو تست کنین و روی سینه های مرغ و سیر بریزین و با جعفری تازه و خرد شده تزیین و گرم سرو کنین

[عکس: 20120603160327_IMG_4054.JPG]



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }