خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 26 رأی - میانگین امتیازات: 3.23
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خورشت به

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,122
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 1666


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
خورشت به
مواد لازم برای 2 نفر:

گوشت خورشتی:400 گرم
لپه: 1 پیمانه
به خرد شده : 1 عدد متوسط
پیاز خرد شده : 1 عدد متوسط
ادویه جات دلخواه( نمک...زردچوبه...زعفران...و.............)




گوشت رو تو قابلمه کمی تفت میدیم....بعد پیاز رو اضافه میکنیم...کمی که طلایی شد میزاریم بپزه
تو ظرف دیگه ای لپه ی شسته شدرو کمی تفت میدیم.... بعد آب میریزیم که بپزه
نکته: تفت دادن لپه برای اینه که هنگام پخت له نشه
لپه که نیم پز شد به قابلمه گوشت اضافه میکنیم تا با هم دیگه بپزن( موقع اضافه کردن لپه گوشت تقریبا پخته)

ادویه جاتمون هم که همون اول اضافه میکنیم غیر از نمک و زعفران

وقتی که مواد پخت 30 دقیقه مونده بود که خورشت رو بردارین از رو گاز به رو اضافه میکنیم ونمک و زعفران...

وقتی به پخت ،خورشت شما حاضرهClap

نکته: هرچی به شیرین تر و رسیده تر باشه خوشمزه میشه...به ترش زود له میشه
نکته: تو این خورشت از رب یا گوجه فرنگی استفاده نمیشه
نکته: برای چاشنی وقتی خورشت پخت میتونین اندازه ی ته استکان سرکه قند اضافه کنیین


[تصویر:  20111219091418_IMG_4970.jpg]
امضای shivaa
معنی سبز زندگی...معنی با تو بودنه
۲۸-۹-۱۳۹۰, ۱۱:۴۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از shivaa به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, مهرناز مامانی, niloofar00, پارانزیم, Atefe joon, mozhgan57
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,001
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 11674


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: خورشت به
[تصویر:  20130808234833_160420071641-Copy.jpg]Yum2Yum2Yum2Yum2

پیاز را با گوشت تفت میدم وادویه جات را اضافه میکنم و بعد لپه را کمی تفت داده و کمی رب اضافه میکنم.بعد آب ریخته و میگذارم بپزد.
به ها را شسته و خرد کرده و در کمی روغن تفت میدهیم و 1تا 2 ساعت قبل از اتمام پخت به خورش اضافه میکنیم.
از شکر و سرکه یا آبلیمو هم به عنوان چاشنی این خورش میافزاییم.

برای اینکه در فصلهاای هم که به موجود نیست بتوانیم این خورش را درست بکنیم.به هایی را که کمی تفت داده شده در کیسه فریزر و در فریزر نگه داری میکنیم.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-۵-۱۳۹۲ ۱۱:۲۴ عصر، توسط مهرناز مامانی.)
۱۷-۵-۱۳۹۲, ۱۰:۴۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از مهرناز مامانی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ایران دخت, niloofar00, قاصدک اسمانی, negin.s, laleh joon, پارانزیم, shamim_13, Atefe joon
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,001
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 11674


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: خورشت به
[تصویر:  20131205224540_IMG_4051.JPG]Yum2Yum2Yum2
۱۴-۹-۱۳۹۲, ۱۰:۴۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از مهرناز مامانی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, بی هنر, shamim_13, niloofar00, laleh joon, negin.s, 1368Sheri, Atefe joon, vidia, ایران دخت, mozhgan57, مدیون مهرت
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
617
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۲
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 4966


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: خورشت به
برای این خورشت پیازو سرخ میکنم بعد گوشت رو باهاش تفت میدم با کمی رب و ادویه در آخر آب اضافه میکنم و میزارم گوشت بپزه.
به رو نگینی خورد میکنم تفت میدم و در آخر خورشت میزارم نیم ساعت با گوشت جا بیوفته. واسه چاشنی هم 1ق شکر و کمی آبلیمو و زعفرون با به اضافه میکنم به خورشت.
به اونایی که تا حالا نخوردن و از طعم ملس خوششون میاد توصیه اکید میکنم حتما امتحانش کنیییییییید excited
[تصویر:  20131207220712_.jpg]
امضای معصومه خانومی
[تصویر:  20151006172726_pic307_www.jahaniha.com_54.jpg]
۱۶-۹-۱۳۹۲, ۱۰:۱۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از معصومه خانومی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
shamim_13, Galaxy, laleh joon, Atefe joon, N-M, ایران دخت, مهرناز مامانی, McQueen, 1368Sheri, دختر شیرازی, maryam-goli, mozhgan57, قلب
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
125
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 358


محل سکونت : کره خاکی
ارسال: #5
RE: خورشت به
[تصویر:  20140101183827_IMG_2696.JPG]
اینم خورشت خوشمزه ی مامان پز ما.Yum2
امضای zari mah
خدایا درسته که خیلی
گناه دارم
ولی خب
گناه دارم...
۱۱-۱۰-۱۳۹۲, ۰۶:۴۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از zari mah به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mozhgan57, samin1120, McQueen, laleh joon, مدیون مهرت, مهرناز مامانی, niloofar00, آسانا, Atefe joon

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
93
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 198


محل سکونت : شهرکرد
ارسال: #6
RE: خورشت به
[تصویر:  20140211103033_6.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲-۱۱-۱۳۹۲ ۱۰:۳۲ صبح، توسط parii banooo.)
۲۲-۱۱-۱۳۹۲, ۱۰:۳۱ صبح
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از parii banooo به دلیل این ارسال سپاس کرده.
admin, zari mah, elhaam, 1368Sheri, mozhgan57, مهرناز مامانی, negin.s, niloofar00, Atefe joon



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد