خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خورشت فسنجون بادام

خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
116
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 390


محل سکونت :
ارسال: #1
خورشت فسنجون بادام
به امتحانش میارزه Yum2 پیشنهاد میکنم که حتما یک بار این خورشت خوشمزه و مقوی رو درست کنید و از خوردنش لذت ببرید
پیاز رو خلالی خرد میکنیم و با روغن تفت میدهیم تا طلایی بشه وبهش زردچوبه میزنیم و اب میریزیم ومیگذاریم کاملا بجوشد کوفته ریزه هایی که از قبل اماده کردیم رو میریزیم وبعد از گوشت هم بادام اسیاب شده ای که دو ساعت در اب داغ خیسانده ایم رو اضافه میکنیم برای چاشنی این خورشت خوشمزه از رب انار ابلیمو وکمی شکر استفاده میکنیم
مزیت این خورشت نسبت به فسنجان گردو اینه که طبع بادام مثل گردو خیلی گرم نیست و همچنین چربی گردو را ندارد و بسیار مقوی است
[عکس: 20130114013856_DSC03498.JPG]
Flowerysmile
14-01-2013, 04:10 AM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد