خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 2.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خورشت مرغ مكزيكي

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,301
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23855


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
خورشت مرغ مكزيكي
مواد لازم

روغن نباتی 2/1 لیوان
مرغ 8 قطعه (1 و نیم کیلو)
فلفل دلمه سبز،قرمز و زرد از هر کدام 1 عدد ریز شده
پیازچه 3 دسته ریز شده
گشنیز تازه 3/1 لیوان(ریز شده)
سس گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 400 گرم
پیاز 1 عدد ریز رنده شده
ادویه مخلوط به مقدار لازم
نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
پودر آویشن به مقدار لازم


طرز تهیه

قطعات مرغ را خوب شسته و آبکشی کنید. سپس روی حرارت ملایم گذاشته همراه با آب بگذارید تا به مدت 20 دقیقه بپزد.
در هنگام پخت به آن کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه بزنید و یک عدد پیاز همراه با یک عدد سیر روی آن خرد کنید تا مرغ طعم بهتری بگیرد.
قطعات مرغ را در صافی انداخته و آب مرغ را کنار می گذاریم. روغن را در ماهیتابه ریخته و بعد از داغ شدن اطراف قطعات مرغ را در آن سرخ می کنیم سپس در صافی می ریزیم تا روغن اضافی آن برود. پیاز رنده شده را در روغن درون ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم هم می زنیم تا طلایی رنگ شود.
گشنیز تازه و پیازچه را به آن اضافه کرده هم می زنیم. رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده هم می زنیم و می گذاریم مواد به مدت 3 الی 4 دقیقه روی حرارت ملایم بماند.
فلفل دلمه ها را به مواد اضافه می کنیم. 2 لیوان از آب مرغ را به مواد اضافه می کنیم سپس سس گوجه فرنگی را نیز به مخلوط اضافه کرده هم می زنیم.
قطعات مرغ سرخ شده را به مواد اضافه کرده و مواد را به مدت 15 تا 20 دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم. در آخر نمک،فلفل قرمز،ادویه و پودر آویشن را به مواد اضافه کرده و کمی هم می زنیم.


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۷-۶-۱۳۹۰, ۱۲:۴۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد