خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 25 رأی - میانگین امتیازات: 2.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خورشت کنگر

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,228
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 1333


محل سکونت :
ارسال: #1
Restart-1 خورشت کنگر
مواد لازم:
▪ کنگر یک کیلو
▪ گوشت ران یا ماهیچه گوسفند یک کیلو
▪ نعنا و جعفری نیم کیلو
▪ پیاز سرخ شده ۳ قاشق غذاخوری
▪ آب نارنج یا آبلیمو یک استکان
▪ زعفران ساییده یک دوم قاشق غذاخوری
▪ نمک و فلفل به قدر کافی

● طرز تهیه:
گوشت را چند تکه کرده، می شوییم، با کمی روغن تفت می دهیم و با ۳ لیوان آب و پیاز سرخ شده و کمی نمک می گذاریم تا بپزد.

تیغهای کنگر را پس از پاک کردن با قیچی برمی داریم و به اندازه ۲ بند انگشت خرد می کنیم.
بعد آن را با ۳ قاشق غذاخوری روغن کمی تفت داده و نعنا و جعفری خرد شده را به آن اضافه می کنیم، تا با کنگر کمی سرخ شود.
زعفران حل شده ، نمک و فلفل را به گوشت اضافه می کنیم تا بپزد و جا بیفتد. بعد ترشی آن را به اندازه دلخواه میزان کرده، قابلمه را از روی حرارت برداشته و در ظرف می کشیم.
امضای Darya
زندگی میکنم ...

حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!!

چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد

بگذار هر چه از دست میرود برود؛

من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد...

حتی زندگی را !!!
۱۷-۷-۱۳۹۰, ۰۲:۱۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از Darya به دلیل این ارسال سپاس کرده.
kapsul, niloofar00, نیوشا, negin.s, Atefe joon, گلسان, z.arghavani, مهرناز مامانی, مهلا گلي
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
102
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 50


محل سکونت : زیر گنبد کبود
ارسال: #2
RE: خورشت کنگر
منم خورش کنگر رو درست کردم خیلی خوشمزه شد من مثل خورش کرفس درست کردم پیاز + زردچوبه + گوشت + نعناع و جعفری + کنگر /همه رو هم با هم بعد از تفت دادن ریختم داخل قابلمه و گذاشتم حسابی پخت دفعه اول بود ولی خیلی خیلی خوشمزه بود و خوشمون اومد
[تصویر:  20130424121733_SAM_0737.JPG]
امضای عسل 10266
نه تو میمانی نه اندوه و نه من

و نه هیچ یک از مردم این آبادی

به حباب نگران لب یک رود قسم

و به آن لحظه شادی که گذشت

غصه هم میگذرد...
سهراب سپهری
۴-۲-۱۳۹۲, ۰۱:۵۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از عسل 10266 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
lonely-girl, f.nik, niloofar00, kapsul, negin.s, but_magic, نیایش, سمیه گلبانو, Atefe joon, مهرناز مامانی, گلسان, z.arghavani
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
296
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 1465


محل سکونت : قزوین
ارسال: #3
RE: خورشت کنگر
ما توی خورشت کنگرمون اصلا سبزی نمیزنیم به همین خاطر کاملا مزه کنگر میده نه سبزی
کنگرو پاک میکنیم --> سرخ می کنیم --> میزاریم فریزر
هر وقت خواستیم استفاده کنیم --> دوباره نیم ساعت حسابی سرخ میکنیم تا نرم بشه
توی قابلمه پیاز خرد شده رو تفت میدیم تا سبک بشه --> +گوشت خورشتی --> + کنگر سرخ شده --> آب می بندیم -->
گوشت که پخت--> + رب گوجه فرنگی + نمک + فلفل
صبر میکنیم تا جا بیفته
نوش جان

[تصویر:  20131212102152_DSC00370.jpg]
امضای McQueen
حدیث قدسی : هر بنده ای از بندگانم به جای پناه بردن به دیگری با نیت خالص به من پناه آورد ، از کارش چاره جویی میکنم ، حتی اگر آسمانها و زمین و هر آنچه در آنهاست علیه او توطئه کنند.
۲۱-۹-۱۳۹۲, ۱۰:۳۱ صبح
یافتن سپاس نقل قول
21 کاربر از McQueen به دلیل این ارسال سپاس کرده.
162, Atefe joon, دختر شیرازی, پارانزیم, 1368Sheri, ایران دخت, asal arya, مهرناز مامانی, یکتا20, niloofar00, بی هنر, faezeh.mi, مدیون مهرت, گلسان, 5463, z.arghavani, کندلوس, ratina, کوثر خانم, narges e goli, بید مجنون1
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
87
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 192


محل سکونت : کرمانشاه
ارسال: #4
RE: خورشت کنگر
اینم خورشت کنگر ما با کنگر تازه بهار 93
ما با نعنا و جعفری درست میکنیم
کنگر رو آبپز میکنیم که سالم تر از سرخ شده اشه
چاشنیشم آب قوره به همراه قوره قوره(همون دونه های قوره است که جهت ماندگاری در فصل های دیگه در آب قوره نگهداری میکنن)
من به خاطر چاشنیش دوسش دارم ....Yum2


[تصویر:  20140522004136_1.JPG]

[تصویر:  20140522004234_2.jpg]


علت ویرایش:آپلود عکس های پیوستی
امضای mary324
ختم 14000 صلوات
هر شب جمعه
ساعت 16 الي 24 به صورت جمعی...
در وبلاگ سفره صلوات
http://sofresalavat.blogfa.com
همین الان برای ثبت تعداد صلوات تشریف بیارید....

چشم به راه شماییم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۱-۲-۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ عصر، توسط z.arghavani.)
۲۹-۱-۱۳۹۳, ۱۲:۰۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از mary324 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
بهار76, ایران دخت, مهرناز مامانی, گلسان, McQueen, niloofar00, مدیون مهرت, z.arghavani, مهلا گلي
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
85
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 240


محل سکونت : همسایه اقا رضا
ارسال: #5
RE: خورشت کنگر
اینو دوست جونم ستاره درست کرد من دفعه اول بود خوردمYum2Yum2Yum2
[تصویر:  20140520235205_1400613469005.jpg]
امضای goliif
[تصویر:  eNortjKzUjIyMrE0MlWyBlwwFY0C1Q,,13.png]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰-۲-۱۳۹۳ ۱۰:۵۴ عصر، توسط goliif.)
۳۰-۲-۱۳۹۳, ۱۰:۵۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از goliif به دلیل این ارسال سپاس کرده.
z.arghavani, mary324, مهرناز مامانی

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,001
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 11674


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: خورشت کنگر
[تصویر:  20140624164854_IMG_0330.JPG]

چند دفعه با نعنا جعفری درست کردم Yum2Yum2Yum2Yum2
ولی اینبار نعنا جعفری لاموجود بنابراین پیاز رنده کردم کمی تو روغن تفت دادم تا سبک شد بعد گوشت رو تفت دادم بعدشم ادویه و رب رو اضافه کردم در آخر هم کنگر که سرخ کرده بودم و لپه و مقدار مناسب آب ریختم و گذاشتم تا بپزه و جا بیفته.
در آخر کار هم کمی آبلیمو و نمک اضافه کردم چون اون طعمی گه میخواستم رو بهم نداده بو کمی نعنا داغ درست کردم و به خورش اضافه و بعد چند جوش خاموش کردم.

بسی پسندیدیمYum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2
۳-۴-۱۳۹۳, ۰۳:۵۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از مهرناز مامانی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, kazemsoft, mozhgan57, monamona, niloofar00, mary324



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد