تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 25 رای - 2.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خورشت کنگر
#1
Restart-1 
مواد لازم:
▪ کنگر یک کیلو
▪ گوشت ران یا ماهیچه گوسفند یک کیلو
▪ نعنا و جعفری نیم کیلو
▪ پیاز سرخ شده ۳ قاشق غذاخوری
▪ آب نارنج یا آبلیمو یک استکان
▪ زعفران ساییده یک دوم قاشق غذاخوری
▪ نمک و فلفل به قدر کافی

● طرز تهیه:
گوشت را چند تکه کرده، می شوییم، با کمی روغن تفت می دهیم و با ۳ لیوان آب و پیاز سرخ شده و کمی نمک می گذاریم تا بپزد.

تیغهای کنگر را پس از پاک کردن با قیچی برمی داریم و به اندازه ۲ بند انگشت خرد می کنیم.
بعد آن را با ۳ قاشق غذاخوری روغن کمی تفت داده و نعنا و جعفری خرد شده را به آن اضافه می کنیم، تا با کنگر کمی سرخ شود.
زعفران حل شده ، نمک و فلفل را به گوشت اضافه می کنیم تا بپزد و جا بیفتد. بعد ترشی آن را به اندازه دلخواه میزان کرده، قابلمه را از روی حرارت برداشته و در ظرف می کشیم.
زندگی میکنم ...

حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!!

چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد

بگذار هر چه از دست میرود برود؛

من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد...

حتی زندگی را !!!
پاسخ }
#2
منم خورش کنگر رو درست کردم خیلی خوشمزه شد من مثل خورش کرفس درست کردم پیاز + زردچوبه + گوشت + نعناع و جعفری + کنگر /همه رو هم با هم بعد از تفت دادن ریختم داخل قابلمه و گذاشتم حسابی پخت دفعه اول بود ولی خیلی خیلی خوشمزه بود و خوشمون اومد
[عکس: 20130424121733_SAM_0737.JPG]
نه تو میمانی نه اندوه و نه من

و نه هیچ یک از مردم این آبادی

به حباب نگران لب یک رود قسم

و به آن لحظه شادی که گذشت

غصه هم میگذرد...
سهراب سپهری
پاسخ }
#3
ما توی خورشت کنگرمون اصلا سبزی نمیزنیم به همین خاطر کاملا مزه کنگر میده نه سبزی
کنگرو پاک میکنیم --> سرخ می کنیم --> میزاریم فریزر
هر وقت خواستیم استفاده کنیم --> دوباره نیم ساعت حسابی سرخ میکنیم تا نرم بشه
توی قابلمه پیاز خرد شده رو تفت میدیم تا سبک بشه --> +گوشت خورشتی --> + کنگر سرخ شده --> آب می بندیم -->
گوشت که پخت--> + رب گوجه فرنگی + نمک + فلفل
صبر میکنیم تا جا بیفته
نوش جان

[عکس: 20131212102152_DSC00370.jpg]

حدیث قدسی : هر بنده ای از بندگانم به جای پناه بردن به دیگری با نیت خالص به من پناه آورد ، از کارش چاره جویی میکنم ، حتی اگر آسمانها و زمین و هر آنچه در آنهاست علیه او توطئه کنند.
پاسخ }
#4
اینم خورشت کنگر ما با کنگر تازه بهار 93
ما با نعنا و جعفری درست میکنیم
کنگر رو آبپز میکنیم که سالم تر از سرخ شده اشه
چاشنیشم آب قوره به همراه قوره قوره(همون دونه های قوره است که جهت ماندگاری در فصل های دیگه در آب قوره نگهداری میکنن)
من به خاطر چاشنیش دوسش دارم ....Yum2


[عکس: 20140522004136_1.JPG]

[عکس: 20140522004234_2.jpg]


علت ویرایش:آپلود عکس های پیوستی
ختم 14000 صلوات
هر شب جمعه
ساعت 16 الي 24 به صورت جمعی...
در وبلاگ سفره صلوات
http://sofresalavat.blogfa.com
همین الان برای ثبت تعداد صلوات تشریف بیارید....

چشم به راه شماییم
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
اینو دوست جونم ستاره درست کرد من دفعه اول بود خوردمYum2Yum2Yum2
[عکس: 20140520235205_1400613469005.jpg]
[عکس: eNortjKzUjIyMrE0MlWyBlwwFY0C1Q,,13.png]
پاسخ }
#6
[عکس: 20140624164854_IMG_0330.JPG]

چند دفعه با نعنا جعفری درست کردم Yum2Yum2Yum2Yum2
ولی اینبار نعنا جعفری لاموجود بنابراین پیاز رنده کردم کمی تو روغن تفت دادم تا سبک شد بعد گوشت رو تفت دادم بعدشم ادویه و رب رو اضافه کردم در آخر هم کنگر که سرخ کرده بودم و لپه و مقدار مناسب آب ریختم و گذاشتم تا بپزه و جا بیفته.
در آخر کار هم کمی آبلیمو و نمک اضافه کردم چون اون طعمی گه میخواستم رو بهم نداده بو کمی نعنا داغ درست کردم و به خورش اضافه و بعد چند جوش خاموش کردم.

بسی پسندیدیمYum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2
پاسخ }
#7
[عکس: 20141215085307_IMG_3721.JPG]
پاسخ }
#8
[عکس: 20150225143145_IMG_2381.JPG]
[عکس: 20150225143336_IMG_2385.JPG]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
به به کنگر نوبر بهار ، محصول کوه های ولایت27

وقتی کنگرا کمی سرخ شدن یه جایی اون وسط مسطا خالی می کنیم و نعنا هم تفت می دیم، گوشت پخته شده و نمک و چاشنی ترش مورد نظر رو اضافه می کنیم و می زاریم جا بیفته
و سپس نوش جان3
[عکس: 20150420083507_Untitled-1.jpg]

[عکس: 20150420082625_Image000.jpg]


ما همیشه با گوشت درست می کنیم،ولی به خاطر همسری که علاقه خاصی به مرغ داره با مرغ هم درست کردم که عالی شد3
[عکس: 20150420083200_uyutg.jpg]
83
پاسخ }
#10
سلام دوستان
اینم از خورشت کنگر من تعریف از خود نباشه خیلی خوشمزه شده بود 3
[عکس: 20150504165042_20150429_140926.jpg]
پاسخ }