خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 28 رای - 3.11 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خورشت یخنیyakhni (غذای مخصوص شمال خراسان)

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
120
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 127


محل سکونت : -
ارسال: #1
خورشت یخنیyakhni (غذای مخصوص شمال خراسان)
خورشت یخنیyakhni (غذای مخصوص شمال خراسان)
مواد لازم
گوشت گوسفندی ماهیچه
پیاز
نمک
روغن
این غذا رو به عنوان غذای مجلسی استفاده میشه .میشه اون رو بصورت خورشت در ظرف جداگانه همراه با برنج سرو کرد و هم میشه زیر برنج گذاشت که در مجالس به این روش سرو میشه.
دستور پخت غذا:
برای شروع کار پیاز رو خلال می کنیم و در روغن داغ و فراوون سرخ می کنیم به طوری که پیاز داغ ها تا حدطلایی مایل به سوخته سرخ بشه.حالا قطعه های گوشت رو که بهتر هست استخون دار و بزرگ باشند رو داخل روغن و پیاز داغ سرخ می کنیم و نمک رو به غذا اضافه می کنیم.حالا آّ جوش رو به مواد اضافه می کنیم و می گذاریم جوش بیاد بعد حرارت شعله رو خیلی خیلی کم می کنیم تا با حرارت ملایم بپزه و جابیفته.
حالا با برنج زعفرونی نوش جون کنید.یک بار امتحان کنید مطمئنم که خوشتون میاد مخصوصا آقایون این غذارو خیلی می پسندن.

[عکس: 20140128162248_yakh.jpg]

علت ویرایش تبدیل فایل پیوست به لینک
(آخرین تغییر در ارسال: 28-01-2014, 04:29 PM توسط niloofar00.)
20-08-2011, 11:49 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
38
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 6


محل سکونت :
ارسال: #2
یخنی
سلام می خوام یه خورشت مخصوص شمال خراسان که برا مهمونیها استفاده می شه رو آموزش بدم



مواد لازم:
گوشت گوسفند نیم کیلو
پیاز 200 گرم
نمک و فلفل کمی



طرز تهیه
پیاز رو ساتوری کرده با روغن تفت میدیم کمی که سبک شد گوشت رو بهش اضافه می کنیم و با حرارت ملایم تا زمانی که رنگ پیاز قهوای بشه تفت میدیم بعد نمک و فلفل رو اضافه می کنیم اونقدر آب به قابلمه اضافه میکنیم که گوشت زیر آب بمونه خورشت زمانی آمادست که آبش تموم شده و به روغن اومده باشه
09-09-2013, 09:48 AM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد