تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 17 رای - 2.76 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خورشه
#1


نوعی دسر مربوط به استان گیلان:

شیر 4 لیوان

آرد برنج دو سوم لیوان

شکر دو سوم لیوان (بسته به ذائقه کمتر یا بیشتر)

گلاب یک سوم لیوان

زرده تخم مرغ 2 عدد

زعفران دم کرده

خلال بادام و پسته



زرده ها رو با نصف شیر سرد مخلوط کنید.

آرد برنج و بعد شکر رو هم مخلوط کنید .

نصف دیگه شیر رو روی حرارت بگذارید تا گرم بشه و بعد مخلوطمون رو اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا گلوله نشه.

وقتی مولد جوشید و غلیظ شد محلول زعفرون رو هم اضافه کنید و قبل از خاموش کردن شعله بهش گلاب و خلال ها رو اضافه کنید.

بعد از 2 دقیقه خاموش کنید و در ظرف دلخواه بریزید تا سرد بشه.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }