خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امتیازات: 2.76
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خورشه

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,302
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
خورشه


نوعی دسر مربوط به استان گیلان:

شیر 4 لیوان

آرد برنج دو سوم لیوان

شکر دو سوم لیوان (بسته به ذائقه کمتر یا بیشتر)

گلاب یک سوم لیوان

زرده تخم مرغ 2 عدد

زعفران دم کرده

خلال بادام و پسته



زرده ها رو با نصف شیر سرد مخلوط کنید.

آرد برنج و بعد شکر رو هم مخلوط کنید .

نصف دیگه شیر رو روی حرارت بگذارید تا گرم بشه و بعد مخلوطمون رو اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا گلوله نشه.

وقتی مولد جوشید و غلیظ شد محلول زعفرون رو هم اضافه کنید و قبل از خاموش کردن شعله بهش گلاب و خلال ها رو اضافه کنید.

بعد از 2 دقیقه خاموش کنید و در ظرف دلخواه بریزید تا سرد بشه.


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۵-۱۱-۱۳۸۹, ۰۲:۱۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
elipari, negin.s, kimiya.kd



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد