خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 17 رای - 2.76 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خورشه

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
خورشه


نوعی دسر مربوط به استان گیلان:

شیر 4 لیوان

آرد برنج دو سوم لیوان

شکر دو سوم لیوان (بسته به ذائقه کمتر یا بیشتر)

گلاب یک سوم لیوان

زرده تخم مرغ 2 عدد

زعفران دم کرده

خلال بادام و پسته



زرده ها رو با نصف شیر سرد مخلوط کنید.

آرد برنج و بعد شکر رو هم مخلوط کنید .

نصف دیگه شیر رو روی حرارت بگذارید تا گرم بشه و بعد مخلوطمون رو اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا گلوله نشه.

وقتی مولد جوشید و غلیظ شد محلول زعفرون رو هم اضافه کنید و قبل از خاموش کردن شعله بهش گلاب و خلال ها رو اضافه کنید.

بعد از 2 دقیقه خاموش کنید و در ظرف دلخواه بریزید تا سرد بشه.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
25-01-2011, 02:10 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد