۲۴-۰۴-۱۳۹۲, ۱۱:۰۱ ب.ظ (آخرین تغییر در ارسال: ۱۲-۱۱-۱۳۹۳, ۰۲:۴۶ ب.ظ توسط مهرناز مامانی.)
مواد لازم برای 6 نفر
گوشت 250گ
سبزی<تره/جعفری/ترخون/کمی نعناع>300گ
البالو نیم کیلو
روغن
سبزی راتمیز کرده شسته و ریز خرد کنید.
هسته البالو ها را در اورید.
گوشت را خرد کرده و بگذارید با پیازبپزد. سبزی را در روغن تفت داده و وقتی که اب سبزی جمع شد گوشت را به سبزی افزوده تا گوشت هم تفت داده شودو بعد اب گوشت را به مواد اضافه میکنیم.
کمی نمک به خورش میزنیم و وقتی که سبزی پخته شد البالو را اضافه میکنیم.چند جوش که زد و البالو پخته شد.
خورش اماده است.
رنگ سبزی و سرخی البالو در این خورش جلوه خاصی دارد و مزه اش هم بسیار خوب است.
در همین جا بخاطر عکس که در حال پخت گرفتم از همه عذر میخوام.فعلا" هم همین یه عکس رو داشتم مجبور شدم بزارم.
دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
![[عکس: 20140615164309_IMG_0768.JPG]](http://uploadcenter.khanoomgol.com/results/20140615164309_IMG_0768.JPG)
![[عکس: 20140615164338_IMG_0771.JPG]](http://uploadcenter.khanoomgol.com/results/20140615164338_IMG_0771.JPG)






گوشت 250گ
سبزی<تره/جعفری/ترخون/کمی نعناع>300گ
البالو نیم کیلو
روغن
سبزی راتمیز کرده شسته و ریز خرد کنید.
هسته البالو ها را در اورید.
گوشت را خرد کرده و بگذارید با پیازبپزد. سبزی را در روغن تفت داده و وقتی که اب سبزی جمع شد گوشت را به سبزی افزوده تا گوشت هم تفت داده شودو بعد اب گوشت را به مواد اضافه میکنیم.
کمی نمک به خورش میزنیم و وقتی که سبزی پخته شد البالو را اضافه میکنیم.چند جوش که زد و البالو پخته شد.
خورش اماده است.
رنگ سبزی و سرخی البالو در این خورش جلوه خاصی دارد و مزه اش هم بسیار خوب است.
در همین جا بخاطر عکس که در حال پخت گرفتم از همه عذر میخوام.فعلا" هم همین یه عکس رو داشتم مجبور شدم بزارم.

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.






