خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 44 رأی - میانگین امتیازات: 2.98
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خورش بادمجون

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,307
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
خورش بادمجون
بادمجون 3 عدد
ماهیچه گوسفند یا گوشت ران
گوجه فرنگی 2 عدد درشت
غوره بی هسته یه مشت
رب گوجه یک ق س
زعفرون دم شده

بادمجونار و پوست میگیریم و تو آب نمک میخوابونیم تا تلخیش بره
بعد از یکساعت میگذاریم تو آبکش تا خشک بشه و فلفل قرمز و زردچوبه میزنیم و سرخ میکنیم
گوشت رو با پیاز داغ و زردچوبه و ادویه بدون نمک تفت میدیم
بعد رب رو هم باهاش یه کم تفت میدیم و آب و زعفرون میریزیم تا بپزه
وقتی پخت و حدود یه لیوان آب موند گوجه ها رو میکس میکنیم و میریزیم تو گوشت و نمک میریزیم
غوره رو هم تو روغن تفت میدیم و میریزیم توش
بادمجونا رو هم میچینیم روش تا با بخار خورش نرم و خوشمزه تر بشه
بعد از یه ربع خورشمون آماده س

میتونین با مرغ هم این خورش رو درست کنین مه زمان پختش خیلی کمتره


[تصویر:  20110625093703_DSC02446.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۴-۴-۱۳۹۰, ۰۹:۰۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, shamiiim, پارانزیم, mozhgan57, Atefe joon, niloofar00, monir11, 1368Sheri
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
481
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 455


محل سکونت : مازندران وطن سبز...
ارسال: #2
RE: خورش بادمجون
خورش بادمجون ( غوره بادمجون)

مرغ
بادمجان
غوره
پیاز داغ
سیر
و ادویه جات
رب گوجه

مرغ رو با یه کم آب و چند حبه سیر میذارم بپزه. دارچین هم معمولا میزنم.
بادمجونا رو بعد از اینکه نمک زدم و گذاشتم آبش بره ( معمولا یه نصفه روز ) سرخ میکنم.
پیازداغ رو هم آماده میکنم یه مقدار رب تفت میدم توش . مرغ رو به همراه مقدار کمی آب مرغ اضافه میکنم غوره رو هم میریزم. میذارم یه نیم ساعتی با هم قل بخوره.
ادویه جات دلخواه رو هم میزنم.
در آخر بادمجونا رو میریزم که خیلی له نشه.
گاهی وقتا کدو سبز هم سرخ میکنم د رکنار بادمجون. که بیشتر در مازندران مرسومه.
میشه علاوه بر رب گوجه از چند تا گوجه سرخ شده یا حتی پوره گوجه هم استفاده کرد که خوشمزه تر میکنه این خورش رو.
نوش جان.
[تصویر:  20120107132104_012.jpg]
امضای joudi
[تصویر:  tNnap4.png]

خداوندا ؛
آرامشي عطا كن تا بپذيرم آنچه را كه نميتوانم تغيير دهم.
شهامتي ده كه تغيير دهم آنچه را كه ميتوانم.
و دانشي كه تفاوت اين دو را بدانم...
۱۷-۱۰-۱۳۹۰, ۰۳:۵۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از joudi به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, پارانزیم, mozhgan57, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
481
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 455


محل سکونت : مازندران وطن سبز...
ارسال: #3
RE: خورش بادمجون
excitedexcitedexcited

[تصویر:  20120107135539_2-0.jpg]
امضای joudi
[تصویر:  tNnap4.png]

خداوندا ؛
آرامشي عطا كن تا بپذيرم آنچه را كه نميتوانم تغيير دهم.
شهامتي ده كه تغيير دهم آنچه را كه ميتوانم.
و دانشي كه تفاوت اين دو را بدانم...
۱۷-۱۰-۱۳۹۰, ۰۴:۲۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از joudi به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, پارانزیم, mozhgan57, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
273
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 438


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: خورش بادمجون
یه خورشت جاافتاده
طبق دستور گیسوی عزیز
البته بدون غورهYum2Yum2Yum2Yum2

[تصویر:  20120208173108_007.jpg]
امضای leili
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست.
با این تصمیم می‌گذارید
که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد .

(الیزابت استون)
۱۹-۱۱-۱۳۹۰, ۰۸:۰۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از leili به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, loyee_15, پارانزیم, mozhgan57, Atefe joon, kazemsoft
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
247
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 352


محل سکونت : ایران
ارسال: #5
RE: خورش بادمجون
[تصویر:  20120629200110_bademjoon.jpg]
با دستور گیسو جون...بسیاررر خوشمزهYum2 فقط بادمجون رویی تو جا به جا شدن ترکیدfak
امضای پرستش
فروش دستبند ،نیم ست،انگشتر در سایت زرتاج با تخفیف برای خانوم گلا1 (49)
در اینستاگرام با نام zartaaj فالو کنید:
وایبر،واتس اپ به 09372377986
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۴-۱۳۹۱ ۰۹:۳۹ عصر، توسط پرستش.)
۹-۴-۱۳۹۱, ۰۹:۳۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از پرستش به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, پارانزیم, mozhgan57, Atefe joon

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
30
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 32


محل سکونت : IRAN
ارسال: #6
RE: خورش بادمجون
Flowerysmile
مواد لازم برای تهیه خورش بادمجان
گوشت _ بادمجان _ پیاز _ گوجه فرنگی _ ادویه گوشت _ زردچوبه _ رب گوجه
من اول پیاز رو با کمی روغن تفت میدم تا طلایی رنگ بشه بعد اونو داخل گوشت میریزم و زردچوبه و ادویه رو بهش اضافه میکنم و میذارم تا خوب بپزه . بادمجانها رو به جای اینکه سرخ کنم اول درسته با پوست خوب میشورم بعد روی شعله مستقیم اجاق گاز کباب میکنم (مثل وقتی که داریم میرزا قاسمی درست میکنیم ) وقتی پوست بادمجانها سوخت اونا رو پوست میکنم و بعد بادمجانها رو همراه با گوجه و یه مقدار خیلی کم رب گوجه داخل گوشت پخته شده میریزم و نمک هم بهش اضافه کرده و میذارم حدود نیم ساعت رو حرارت کم جا بیفته . اینطوری خورش بادمجان هم خوشمزه تر میشه و هم سالمتر چون بادمجان رو وقتی سرخ میکنیم روغن زیادی به خودش جذب میکنه Yum2
امضای Shabnam.S.M
( به یاد داشته باش که امروز طلوع دیگری ندارد )(1782)
۳-۳-۱۳۹۲, ۱۰:۲۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از Shabnam.S.M به دلیل این ارسال سپاس کرده.
loyee_15, Atefe joon, raha banu



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد