خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 60 رأی - میانگین امتیازات: 2.98
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خورش باميه

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
خورش باميه
مواد لازم :


باميه نيم كيلو

گوشت چر كرده گوساله ۲۰۰ گرم

گوجه فرنگي ۲ عدد

روغن مايع ۲- ۳ ق غ

رب فلفل ۱ ق م

اب ۱ عدد ليمو

نمك - فلفل قرمز

طرز تهيه :

۱ : ابتدا باميه ها را شسته و بعد تميزشون ميكنيم در اين صورت باميه اب نميكشد .

۲ : بعد گوشت وپياز را در روغن مايع با هم سرخ ميكنيم وقتي گوشت سرخ شد رب فلفل و گوجه فرنگي هاي پوست گرفته و نگيني خرد شده را اضافه ميكنيم و سرخ ميكنيم .

۳ : بعد باميه ها را اضافه ميكنيم و هم ميزنيم وبعد روش اب جوش ميريزيم به اندازه اي كه روي باميه ها رو بپوشونه .

۴ : نمك و ابليمو را اضافه كرده و در حرارت ملايم تا باميه ها نرم بشن ميپزيم .

گواراي وجود
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۲۹-۱۰-۱۳۸۹, ۰۲:۲۵ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, elipari, mozhgan57, niloofar00
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
270
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 423


محل سکونت : بهشت
ارسال: #2
Ksmiletris خورشت بامیه اصیل جنوبی +نکاتی در مورد بامیه
با کسب اجازه از عاطفه جون که قبلا سبک های دیگه ای از پخت بامیه رو آموزش دادنClap اینبار با سبک جنوبی اون در خدمتم..


*(خورشت بامیه میتونه با استفاده از گوشت مرغ یا گوشت گوسفند تهیه بشه.... با هر دو خوشمزست...)
ابتدا گوشت و پیاز رو تفت میدیم و همراه با مقداری زرد چوبه و ادویه و نمک میذاریم تا نیمه پز بشه .
بعد حدود 4تا 5 عدد گوجه رو آسیاب میکنیم وهمراه مقداری رب اضافه میکنیم به علاوه 2 تا حبه سیر. قیافه ی خورشت بامیه با گوجه آسیاب شده خوشکل تر میشه و در واقع این مهم ترین قسمت پخت خورشت بامیه است ... نگران نباشد خورشت شما خیلی طعم وبوی سیر نمیگیره و خوش مزه تر میشه....
*( میزان بامیه ها باید بیشتر از گوشتتون باشه.)
*(بامیه های درشت و پررنگ طعم خوبی ندارن بهتره بامیه ها ریز و سبز روشن باشن...توی ظرف جدا گانه ای مقداری آب جوش بیاورید و بامیه های تازه رو وارد آب جوش کنید و بعد از یکی دو دقیقه از آب خارج کنید این کار از لزج شدن خورشت شما جلو گیری میکند :glasses:...بهتره این کار قبل از فریز کردن بامیه و وقتی بامیه تازه است صورت پذیرد...)
نیم ساعت قبل از پخت کامل خورشت بامیه ها را اضافه کنید...در نهایت مقدار اندکی دارچین و گرد لیمو وآب غوره اضافه کنید...eat
امضای نیایش
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-۶-۱۳۹۰ ۰۵:۵۱ عصر، توسط نیایش.)
۱۱-۶-۱۳۹۰, ۰۶:۳۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از نیایش به دلیل این ارسال سپاس کرده.
zigurat, elipari, mozhgan57, اتی گلی, ghashoghetalayi, گوته
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 0


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: خورشت بامیه اصیل جنوبی +نکاتی در مورد بامیه
خورشت بامیه رو میشه توش غوره یا آلوچه هم ریخت به اضافه هویج ریز شده برای کسایی که رژیم دارن...excitedexcitedexcited
۱۳-۶-۱۳۹۰, ۱۰:۱۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,061
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1256


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: خورش باميه
من تو باميه يه كم كوچولو لپه هم ميريزم خيلي لعاب دارو خوب ميشهClap
گوجه هم پوست كنده قلمبه ميندازم توشhih
امضای *ashena*
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...married in]
۱۲-۹-۱۳۹۰, ۰۹:۳۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از *ashena* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
elipari, mozhgan57
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
247
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 352


محل سکونت : ایران
ارسال: #5
RE: خورش باميه
[تصویر:  20120629200336_bamie.jpg]
به به با سبک نیایش بود...خیلی عالیFlowerysmile
امضای پرستش
فروش دستبند ،نیم ست،انگشتر در سایت زرتاج با تخفیف برای خانوم گلا1 (49)
در اینستاگرام با نام zartaaj فالو کنید:
وایبر،واتس اپ به 09372377986
۹-۴-۱۳۹۱, ۰۹:۳۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از پرستش به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, elipari

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
276
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 449


محل سکونت : اهواز
ارسال: #6
RE: خورش باميه
مامان ما هم خورش بامیه اشو خیلی خوشمزه درست میکنه کلا خورش بامیه رو جنوبیا خیلی خوب درست میکنن
توش سیب زمینی و لپه هم میذاریم و در ضمن با سیر خیلی خوشمزه است من تنها غذایی رو که با سیر دوست دارم خورش بامیه هست
اما مامان ما توی خورش بامیه سر سیر میذاره به چند تا سر سیر رو تمیز کنید بریزن تو خورش خیلی طعمش خوشمزه میشه uhumYum2

اینم خورشت بامیه مامان گلم Flowerysmile
[تصویر:  20120729002138_2012-07-2820.49.06.jpg]
۹-۴-۱۳۹۱, ۱۰:۵۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از nosa به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, من و نفسم, elipari



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد