تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 37 رای - 2.92 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خورش باميه
#1

مواد لازم :


باميه نيم كيلو

گوشت چر كرده گوساله ۲۰۰ گرم

گوجه فرنگي ۲ عدد

روغن مايع ۲- ۳ ق غ

رب فلفل ۱ ق م

اب ۱ عدد ليمو

نمك - فلفل قرمز

طرز تهيه :

۱ : ابتدا باميه ها را شسته و بعد تميزشون ميكنيم در اين صورت باميه اب نميكشد .

۲ : بعد گوشت وپياز را در روغن مايع با هم سرخ ميكنيم وقتي گوشت سرخ شد رب فلفل و گوجه فرنگي هاي پوست گرفته و نگيني خرد شده را اضافه ميكنيم و سرخ ميكنيم .

۳ : بعد باميه ها را اضافه ميكنيم و هم ميزنيم وبعد روش اب جوش ميريزيم به اندازه اي كه روي باميه ها رو بپوشونه .

۴ : نمك و ابليمو را اضافه كرده و در حرارت ملايم تا باميه ها نرم بشن ميپزيم .

گواراي وجود


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2
Ksmiletris 
با کسب اجازه از عاطفه جون که قبلا سبک های دیگه ای از پخت بامیه رو آموزش دادنClap اینبار با سبک جنوبی اون در خدمتم..


*(خورشت بامیه میتونه با استفاده از گوشت مرغ یا گوشت گوسفند تهیه بشه.... با هر دو خوشمزست...)
ابتدا گوشت و پیاز رو تفت میدیم و همراه با مقداری زرد چوبه و ادویه و نمک میذاریم تا نیمه پز بشه .
بعد حدود 4تا 5 عدد گوجه رو آسیاب میکنیم وهمراه مقداری رب اضافه میکنیم به علاوه 2 تا حبه سیر. قیافه ی خورشت بامیه با گوجه آسیاب شده خوشکل تر میشه و در واقع این مهم ترین قسمت پخت خورشت بامیه است ... نگران نباشد خورشت شما خیلی طعم وبوی سیر نمیگیره و خوش مزه تر میشه....
*( میزان بامیه ها باید بیشتر از گوشتتون باشه.)
*(بامیه های درشت و پررنگ طعم خوبی ندارن بهتره بامیه ها ریز و سبز روشن باشن...توی ظرف جدا گانه ای مقداری آب جوش بیاورید و بامیه های تازه رو وارد آب جوش کنید و بعد از یکی دو دقیقه از آب خارج کنید این کار از لزج شدن خورشت شما جلو گیری میکند :glasses:...بهتره این کار قبل از فریز کردن بامیه و وقتی بامیه تازه است صورت پذیرد...)
نیم ساعت قبل از پخت کامل خورشت بامیه ها را اضافه کنید...در نهایت مقدار اندکی دارچین و گرد لیمو وآب غوره اضافه کنید...eat



فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پاسخ }
#3
خورشت بامیه رو میشه توش غوره یا آلوچه هم ریخت به اضافه هویج ریز شده برای کسایی که رژیم دارن...excitedexcitedexcited
پاسخ }
#4
من تو باميه يه كم كوچولو لپه هم ميريزم خيلي لعاب دارو خوب ميشهClap
گوجه هم پوست كنده قلمبه ميندازم توشhih
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=56...married in]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
[عکس: 20120629200336_bamie.jpg]
به به با سبک نیایش بود...خیلی عالیFlowerysmile
فروش دستبند ،نیم ست،انگشتر در سایت زرتاج با تخفیف برای خانوم گلا1 (49)
در اینستاگرام با نام zartaaj فالو کنید:
وایبر،واتس اپ به 09372377986
پاسخ }
#6
مامان ما هم خورش بامیه اشو خیلی خوشمزه درست میکنه کلا خورش بامیه رو جنوبیا خیلی خوب درست میکنن
توش سیب زمینی و لپه هم میذاریم و در ضمن با سیر خیلی خوشمزه است من تنها غذایی رو که با سیر دوست دارم خورش بامیه هست
اما مامان ما توی خورش بامیه سر سیر میذاره به چند تا سر سیر رو تمیز کنید بریزن تو خورش خیلی طعمش خوشمزه میشه uhumYum2

اینم خورشت بامیه مامان گلم Flowerysmile
[عکس: 20120729002138_2012-07-2820.49.06.jpg]
پاسخ }
#7
اینم خورش بامیه لیلی پزFlowerysmile
با مرغFlowerysmile
[عکس: 20120703181608_002.jpg]
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست.
با این تصمیم می‌گذارید
که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد .

(الیزابت استون)
پاسخ }
#8
اینم خورشت من با گوشت
وقتی لپه و گوشت و بامیه پخت بهش رب میزنم و نمک
[عکس: 20120703190136_DSC00417.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=59...married in]

پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
(۱۶-۰۴-۱۳۹۱, ۰۲:۳۲ ب.ظ)سالاری نوشته:  خانوما میشه بگید بامیه رو برای اینکه بذارین تو فریزر چکارش میکنید؟؟؟ فقط شستشو و چوب تهش رو میگیرید؟؟/

سلام عزیزم
ما قبل از اینکه بزاریمش تو فریزر این کارا رو میکنیم
بعد از اینکه دور تا دور سر بامیه رو به صورت اریب گرفتیم(برای اینکه مایع لزج داخلش بیرون نیاد) میشوریمش و برای چند دقیقه در آبجوش و نمک میریزیم بعد آبکشش میکنیم
و وقتی سرد شد بسته بندی میکنیم
خودت را به سمت ماه پرتاب كن ممكن است به ماه نرسي اما در ميان ستارگان فرود خواهي آمد!
پاسخ }
#10
منم قبل از اینکه بذارمش تو فریزر اول دور تا دور ته بامیه رو جدا میکنم ولی خیلی نازک نباید برش بخوره و سوراخ سوراخ دیده بشه بعد بهش نمک میزنم و میذارم یکی 2 ساعت بمونه که هم نمک به خوردش بره و هم نرم شه و روغن کمتری بکشه. بعد میشوریمشونو تو تابه کمی تفت میدیم تا رنگشون تغییر کنه. این طوری بوی خامی بامیه تو خورشت از بین میره

راستی اون خانومایی که مثل من به خاطر نیاوردن شکم دوست دارن کمتر برنج مصرف کنن میتونن یه کم گوشت بیشتر و چند تا گوجه فرنگی رنده شده به خورشتشون اضافه کننو اونو با نون نوش جان کنن.
من کن با نون خیلی بیشتر دوست دارم به نظرم خیلی خوشمزه ترهYum2
پاسخ }