خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 60 رای - 2.98 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خورش باميه

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
خورش باميه

مواد لازم :


باميه نيم كيلو

گوشت چر كرده گوساله ۲۰۰ گرم

گوجه فرنگي ۲ عدد

روغن مايع ۲- ۳ ق غ

رب فلفل ۱ ق م

اب ۱ عدد ليمو

نمك - فلفل قرمز

طرز تهيه :

۱ : ابتدا باميه ها را شسته و بعد تميزشون ميكنيم در اين صورت باميه اب نميكشد .

۲ : بعد گوشت وپياز را در روغن مايع با هم سرخ ميكنيم وقتي گوشت سرخ شد رب فلفل و گوجه فرنگي هاي پوست گرفته و نگيني خرد شده را اضافه ميكنيم و سرخ ميكنيم .

۳ : بعد باميه ها را اضافه ميكنيم و هم ميزنيم وبعد روش اب جوش ميريزيم به اندازه اي كه روي باميه ها رو بپوشونه .

۴ : نمك و ابليمو را اضافه كرده و در حرارت ملايم تا باميه ها نرم بشن ميپزيم .

گواراي وجود
19-01-2011, 02:25 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
270
تاریخ عضویت:
Aug 2011
مدال ها

اعتبار: 423


محل سکونت : بهشت
ارسال: #2
Ksmiletris  خورشت بامیه اصیل جنوبی +نکاتی در مورد بامیه
با کسب اجازه از عاطفه جون که قبلا سبک های دیگه ای از پخت بامیه رو آموزش دادنClap اینبار با سبک جنوبی اون در خدمتم..


*(خورشت بامیه میتونه با استفاده از گوشت مرغ یا گوشت گوسفند تهیه بشه.... با هر دو خوشمزست...)
ابتدا گوشت و پیاز رو تفت میدیم و همراه با مقداری زرد چوبه و ادویه و نمک میذاریم تا نیمه پز بشه .
بعد حدود 4تا 5 عدد گوجه رو آسیاب میکنیم وهمراه مقداری رب اضافه میکنیم به علاوه 2 تا حبه سیر. قیافه ی خورشت بامیه با گوجه آسیاب شده خوشکل تر میشه و در واقع این مهم ترین قسمت پخت خورشت بامیه است ... نگران نباشد خورشت شما خیلی طعم وبوی سیر نمیگیره و خوش مزه تر میشه....
*( میزان بامیه ها باید بیشتر از گوشتتون باشه.)
*(بامیه های درشت و پررنگ طعم خوبی ندارن بهتره بامیه ها ریز و سبز روشن باشن...توی ظرف جدا گانه ای مقداری آب جوش بیاورید و بامیه های تازه رو وارد آب جوش کنید و بعد از یکی دو دقیقه از آب خارج کنید این کار از لزج شدن خورشت شما جلو گیری میکند :glasses:...بهتره این کار قبل از فریز کردن بامیه و وقتی بامیه تازه است صورت پذیرد...)
نیم ساعت قبل از پخت کامل خورشت بامیه ها را اضافه کنید...در نهایت مقدار اندکی دارچین و گرد لیمو وآب غوره اضافه کنید...eat

(آخرین تغییر در ارسال: 03-09-2011, 05:51 PM توسط نیایش.)
02-09-2011, 06:31 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2
تاریخ عضویت:
Sep 2011
مدال ها

اعتبار: 0


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: خورشت بامیه اصیل جنوبی +نکاتی در مورد بامیه
خورشت بامیه رو میشه توش غوره یا آلوچه هم ریخت به اضافه هویج ریز شده برای کسایی که رژیم دارن...excitedexcitedexcited
04-09-2011, 10:18 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,061
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 1,256


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: خورش باميه
من تو باميه يه كم كوچولو لپه هم ميريزم خيلي لعاب دارو خوب ميشهClap
گوجه هم پوست كنده قلمبه ميندازم توشhih
03-12-2011, 09:38 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
172
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 352


محل سکونت : ایران
ارسال: #5
RE: خورش باميه
[عکس: 20120629200336_bamie.jpg]
به به با سبک نیایش بود...خیلی عالیFlowerysmile
29-06-2012, 09:35 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
275
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 449


محل سکونت : اهواز
ارسال: #6
RE: خورش باميه
مامان ما هم خورش بامیه اشو خیلی خوشمزه درست میکنه کلا خورش بامیه رو جنوبیا خیلی خوب درست میکنن
توش سیب زمینی و لپه هم میذاریم و در ضمن با سیر خیلی خوشمزه است من تنها غذایی رو که با سیر دوست دارم خورش بامیه هست
اما مامان ما توی خورش بامیه سر سیر میذاره به چند تا سر سیر رو تمیز کنید بریزن تو خورش خیلی طعمش خوشمزه میشه uhumYum2

اینم خورشت بامیه مامان گلم Flowerysmile
[عکس: 20120729002138_2012-07-2820.49.06.jpg]
29-06-2012, 10:53 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
273
تاریخ عضویت:
Jul 2011
مدال ها

اعتبار: 438


محل سکونت : تهران
ارسال: #7
RE: خورش باميه
اینم خورش بامیه لیلی پزFlowerysmile
با مرغFlowerysmile
[عکس: 20120703181608_002.jpg]
03-07-2012, 07:50 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
747
تاریخ عضویت:
Sep 2011
مدال ها

اعتبار: 1,750


محل سکونت : تهران
ارسال: #8
RE: خورش باميه
اینم خورشت من با گوشت
وقتی لپه و گوشت و بامیه پخت بهش رب میزنم و نمک
[عکس: 20120703190136_DSC00417.jpg]
03-07-2012, 08:32 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
43
تاریخ عضویت:
Feb 2012
مدال ها

اعتبار: 21


محل سکونت : اهواز
ارسال: #9
RE: خورش باميه
(06-07-2012, 02:32 PM)سالاری نوشته: خانوما میشه بگید بامیه رو برای اینکه بذارین تو فریزر چکارش میکنید؟؟؟ فقط شستشو و چوب تهش رو میگیرید؟؟/

سلام عزیزم
ما قبل از اینکه بزاریمش تو فریزر این کارا رو میکنیم
بعد از اینکه دور تا دور سر بامیه رو به صورت اریب گرفتیم(برای اینکه مایع لزج داخلش بیرون نیاد) میشوریمش و برای چند دقیقه در آبجوش و نمک میریزیم بعد آبکشش میکنیم
و وقتی سرد شد بسته بندی میکنیم
06-07-2012, 03:26 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
72
تاریخ عضویت:
May 2012
مدال ها

اعتبار: 193


محل سکونت : آبادان
ارسال: #10
RE: خورش باميه
منم قبل از اینکه بذارمش تو فریزر اول دور تا دور ته بامیه رو جدا میکنم ولی خیلی نازک نباید برش بخوره و سوراخ سوراخ دیده بشه بعد بهش نمک میزنم و میذارم یکی 2 ساعت بمونه که هم نمک به خوردش بره و هم نرم شه و روغن کمتری بکشه. بعد میشوریمشونو تو تابه کمی تفت میدیم تا رنگشون تغییر کنه. این طوری بوی خامی بامیه تو خورشت از بین میره

راستی اون خانومایی که مثل من به خاطر نیاوردن شکم دوست دارن کمتر برنج مصرف کنن میتونن یه کم گوشت بیشتر و چند تا گوجه فرنگی رنده شده به خورشتشون اضافه کننو اونو با نون نوش جان کنن.
من کن با نون خیلی بیشتر دوست دارم به نظرم خیلی خوشمزه ترهYum2
29-07-2012, 02:39 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد