خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 16 رای - 2.88 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خورش به آلو

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,304
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 1,104


محل سکونت : خاک پاک وطنم
ارسال: #1
خورش به آلو

● مواد لازم

▪ گوشت خورشی: ۴۰۰ گرم،
▪ به: ۲ عدد متوسط،
▪ آلوبخارا: ۱۰ تا ۱۲ عدد،
▪ پیاز: یک عدد متوسط،
▪ شکر: یک قاشق سوپ خوری،
▪ رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپ خوری،
▪ زعفران ساییده شده: نصف قاشق چای خوری،
▪ زردچوبه: یک قاشق چای خوری،
▪ روغن مخصوص سرخ کردنی: به مقدار لازم.
[عکس: 46c0f4091c83212b61b8abeaa2cf6d6c.jpg]
● طرز تهیه

ابتدا به ها را بشویید و پس از پوست کندن به صورت هلالی برش دهید سپس داخل تابه مقداری روغن بریزید و به ها را سرخ کنید.آلوبخاراها را هم بشویید و داخل کاسه کوچک حاوی آب به مدت ۲ ساعت خیس کنید. گوشت را هم بشویید و به قطعات مناسب خرد کنید.پیاز را هم پوست و پس از شستن به صورت خلالی خرد کنید.سپس در قابلمه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید، پیازها را در آن سرخ کنید، هنگام سرخ شدن پیاز زردچوبه و گوشت را اضافه و همراه با پیاز تفت دهید. سپس پودر زعفران را در کمی آب جوش حل کنید و روی مخلوط گوشت و پیاز بریزید و مواد را خوب با هم مخلوط و مقداری آب جوشیده در قابلمه بریزید و اجازه دهید تا گوشت بپزد. قبل از پخت کامل گوشت، آلوهای خیس شده را از آب خارج کنید و داخل قابلمه بریزید تا با گوشت به طور کامل بپزد. سپس به های سرخ شده را همراه با شکر به مواد اضافه کنید، در مرحله پایانی ابتدا رب را در تابه کوچکی به صورت جداگانه در روغن تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود و به مواد داخل قابلمه بیفزایید. شعله را کم کنید تا خورش به روغن بیفتد.
(آخرین تغییر در ارسال: 01-08-2013, 09:37 PM توسط negin.s.)
13-07-2012, 10:03 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
225
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 494


محل سکونت : مشهد
ارسال: #2
RE: خورش به آلو
خورشت سیب وآلو خوشمزه مامان پزYum2
[عکس: 20140126165958_DSC00411.jpg]
26-01-2014, 05:00 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
137
تاریخ عضویت:
Aug 2013
مدال ها

اعتبار: 1,204


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: خورش به آلو
[عکس: 20150711173934_2015-07-2114.20.46.jpg]
اینم خورش به آلوی من به همرا سالاد شیرازی که میزارم به خوب له باشه البته قبلش تفتش میدم
11-07-2015, 04:41 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
137
تاریخ عضویت:
Aug 2013
مدال ها

اعتبار: 1,204


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: خورش به آلو
[عکس: 20150809104344_2015-08-1413.39.13.jpg]
این خورش خوبیه ولی فقط سالی یکبار دوبار.از اونجاییکه تو فریزر به داشتم این خورشو گذاشتم همسرم دوس داره ولی خودم سالی یکبار .اونم تو زمستون3
بقیه به ها رو مربا میزارم5
09-08-2015, 09:46 AM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
269
تاریخ عضویت:
Aug 2014
مدال ها

اعتبار: 1,495


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: خورش به آلو
[عکس: 20150925105608__20150918_134101.jpg]
25-09-2015, 10:56 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
220
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 2,540


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: خورش به آلو
همسر زیاد آلو دوست ندارن- منم طی یه اقدام متفکرانه آلوها رو خارج کردم له کردم و دوباره به خورشت اضافه کردم که مثمرثمر واقع شد22
[عکس: 20151111080618_--...jpg]
11-11-2015, 08:10 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
580
تاریخ عضویت:
Aug 2013
مدال ها

اعتبار: 1,384


محل سکونت :
ارسال: #7
RE: خورش به آلو
[عکس: 20160104080726_IMG__.jpg]
چون همسری به له شده رو دوست نداره نذاشتم به ها زیاد بپزن و له شن
04-01-2016, 08:18 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #8
RE: خورش به آلو
خورش به آلو خوشمزه با زعفرون فراوون و رب گوجه خونگی
[عکس: 20160108112207_C360_2015-12-16-14-58-50-448.jpg]
08-01-2016, 11:23 AM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد