خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 2.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خورش خلال بادام کرمانشاهی

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
179
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 175


محل سکونت :
ارسال: #1
Restart-1 خورش خلال بادام (کرمانشاهی)
مواد لازم برای 4 نفر:
گوشت گوساله:700 گرم
بادام خلال شده:100 گرم
پیاز:1 عدد متوسط
لیمو عمانی :به مقدار دلخواه
زرشک سیاه:3/1 فنخان
زعفران و نمک : به میزان دلخواه
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق
طرز تهیه:
خلال بادام را چند ساعت قبل در یک ظرف آب خیس میکنیم.
گوشت را هم به شکل ریز خرد میکنیم.
پیاز ها را هم ریز خرد کرده ودر کمی روغن تفت میدهیم.بعد از چند دقیقه گوشتها را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت داده کاملا سرخ شود .زعفران آب کرده را به این مخلوط میافزاییم.سپس سه لیوان آب را به همراه خلال بادام به ظرف افزوده و می گذاریم تا گوشتها و بادام تقریبا بپزند.
1ربع قبل از اتمام پخت زرشکها و رب را با کمی روغن تفت داده و به خورش میافزاییم و همین طور لیمو عمانی.اب خورشت باید کم باشد وحتما از زرشک سیاه اسفاده شود به زردچوبه نیاز نیست چون از زعفران استفاده میکنم و می توان برای خوشرنگتر شدن خلال باداام ان را در اب زعفران خیس کرد(دلبخواه)
نوش جان عکسشو بعدا میزارم
امضای مهام
در ذهن الهی از دست دادن وجود ندارد!
پس محال است چیزی را که حق الهی من است از دست بدهم!
چون تنها یک قدرت وجود دارد وآن هم قدرت خداست.
۲۷-۹-۱۳۹۰, ۰۹:۱۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از مهام به دلیل این ارسال سپاس کرده.
AZI 65
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
474
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 654


محل سکونت : کرمانشاه
ارسال: #2
خورش خلال بادام کرمانشاهی
مواد لازم برای تهیه خورش خلال بادام
▪ گوشت گوساله:۷۰۰ گرم
،▪ بادام خلال شده:
▪ ۱۰۰ گرم،
▪ پیاز:۱ عدد متوسط،
▪ لیمو عمانی :به مقدار دلخواه،
▪ زرشک سیاه:۳/۱ فنخان،
▪ زعفران و نمک : به میزان دلخواه،
▪ رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق

[تصویر:  20120204044421_pc5db9b0694878b806eb52e08..._71616.jpg]

طرز تهیه خورش خلال بادام
گوشت را به قطعات ریز خرد میکنیم. خلال بادام را چند ساعت قبل در یک ظرف آب خیس میکنیم.
پیاز ها را هم ریز خرد کرده ودر کمی روغن تفت میدهیم.بعد از چند دقیقه گوشتها را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت میدهیم.زعفران آب کرده را به این مخلوط میافزاییم.سپس سه لیوان آب را به همراه خلال بادام به ظرف افزوده و می گذاریم تا گوشتها و بادام تقریبا بپزند.
۱ربع قبل از اتمام پخت زرشکها و رب را با کمی روغن تفت داده و به خورش میافزاییم و همین طور لیمو عمانی.خورش نباید زیاد آبکی باشددر آخر اگر آب خورش زیاد بود زیر گاز را زیاد می کنیم تا کمی غلیظ شود.
این خورش بومی شهر کرمانشاه است که در مجالس در این شهر مصرف میشود.
امضای sh61ha
خدا کند آنروز که آخرین زنگ دنیا می خورد
روی تخته سیاه قیامت اسم ما را جز خوبها بنویسند
۱۵-۱۱-۱۳۹۰, ۰۷:۱۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از sh61ha به دلیل این ارسال سپاس کرده.
homa4290, joonroya, یکتا20
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,320
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 6682


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: خورش خلال بادام کرمانشاهی
ببخشید عکس تکی ندارم ازش angelic

[تصویر:  20130626014553_DSCF3818.JPG]
امضای laleh joon
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
۵-۴-۱۳۹۲, ۱۲:۴۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از laleh joon به دلیل این ارسال سپاس کرده.
homa4290, kapsul, 1368Sheri, N-M, شلغم جون, niloofar00, مهرناز مامانی, shamim_13
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,320
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 6682


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: خورش خلال بادام کرمانشاهی
Yum2
[تصویر:  20130915103845_DSC08950.jpg]
امضای laleh joon
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
۲۴-۶-۱۳۹۲, ۰۹:۳۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از laleh joon به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سمیه گلبانو, parza, 1368Sheri, negin.s, rahill1363, مهرناز مامانی, McQueen, vidia, niloofar00, shamim_13, شلغم جون
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,320
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 6682


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: خورش خلال بادام کرمانشاهی
بازم خورش خلال ایندفعه نذری Yum2

[تصویر:  20131116125451_DSC098381.jpg][/size]
امضای laleh joon
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
۲۵-۸-۱۳۹۲, ۱۲:۵۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از laleh joon به دلیل این ارسال سپاس کرده.
shamim_13, niloofar00, قاصدک اسمانی, rahill1363, 1368Sheri

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
87
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 192


محل سکونت : کرمانشاه
ارسال: #6
RE: خورش خلال بادام کرمانشاهی
اینم خورشت خلال مشتی کرمانشاهی پز ...Yum2
دسپخت خواهر جونمFlowerysmile

[تصویر:  20140524135825_DSC_0710.jpg][تصویر:  20140524140136_DSC_0708.jpg]
[تصویر:  20140524140230_DSC_0712.jpg]
..
امضای mary324
ختم 14000 صلوات
هر شب جمعه
ساعت 16 الي 24 به صورت جمعی...
در وبلاگ سفره صلوات
http://sofresalavat.blogfa.com
همین الان برای ثبت تعداد صلوات تشریف بیارید....

چشم به راه شماییم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳-۳-۱۳۹۳ ۰۱:۱۶ عصر، توسط mary324.)
۳-۳-۱۳۹۳, ۰۱:۰۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از mary324 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, .....gandom, یکتا20


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خورش چاقاله بادام pegasus 2 752 ۱۴-۳-۱۳۹۴ ۱۰:۲۲ عصر
آخرین ارسال: negare


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد