تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خورش دال عدس
#1
مواد لازم
دال عدس : براي هر نفر نصف پيمانه (من چون خيلي دوست دارم واسه هر نفر يك پيمانه ميريزم)
پياز : يك عدد متوسط
گوشت خورشي : 200 گرم
رب گوجه فرنگي : يك قاشق غذاخوري
سيب زميني : 1 عدد متوسط
نمك فلفل ادويه زردچوبه دارچين: به ميزان لازم

طرز تهيه

ابتدا پياز ها را خلالي كرده سرخ ميكنيم ادويه جات فلفل دارچين زردچوبه (به جز نمك) به پياز اضافه كرده هم ميزنيم و گوشت ها را اضافه كرده كمي تفت داده سپس با دو ليوان آب ميگذاريم بپزد.
تا زمان پخته شدن گوشت آب خورش را چك ميكنيم كم نشود. آب خورش بعد از پخت گوشت بايد به يك ليوان برسد.
رب گوجه را اضافه كرده و بعد سيب زميني خرد شده ( به اندازه ي دو بند انگشت خرد شده باشد) را به خورش اضافه ميكنيم.
دال عدس ها را تميز كرده شسته و بيست دقيقه مانده به سرو غذا به خورش اضافه ميكنيم. ( دال عدس خيلي سريع ميپزد زودتر ريختن آن باعث له شدنش ميشود)
در آخر نمك اضافه ميكنيم.
اضافه كردن زعفرون يا عصاره ي مرغ هم به خوشمزه تر شدن اين خورش كمك ميكند.( بسيار خوشمزه ست حتما امتحان كنيد) Flowerysmile

* دال عدس سرشار از ويتامين A است.
[عکس: 20130606122239_daaladas.jpg]
[عکس: 20130606122318_daladas.jpg]
anything boys can do GIRLS can do BETTER
پاسخ }
#2
طرز پخت دال عدس جنوبی هندیhih یه پیمانه دال عدس رو همراه با دو تا سیب زمینی متوسط که چهار قاچ شده میذاریم بپزه باید مواظب باشین چون زود سر میره حرارت رو کم کنین تا اب بخوردش بره . اب هم باید یه بند انگشت رو عدسا باشه البته قبل از ریختن سیب زمینی.بعد پخت سیب زمینی رو در بیارین له کرده داخل عدس بریزین. بعد تو ماهیتابه یک عدد پیاز رنده کرده سرخ میکنیم چند حبه سیر له شده اضافه کرده ادویه زرد چوبه ادویه کاری فلفل هرچه بیشتر بهتررر سرخ میکنیم یک قاشق س رب زده واب تمبر هندی یک سوم بسته اش رو در نصف لیوان مخلوط کرده از صافی رد میکنیکم یه جوش که زد توی عدسی ریخته با حرارت پایین یه بیست دقیقه یعنی تا وقتی غلیظ شه با برنج والبته ته دیگ خیلی میچسبه حتما امتحان کنین Flowerysmile
بااونی زندگی نکن که بتونی باهاش زندگی کنی بااونی زندگی کن که نتونی بی اون زندگی کنی
پاسخ }
#3
ما هم دقيقا مثل دستور كاربرMAMANKAREN درست ميكنيم
واقعا خوشمزه ست و با ته ديگ كه محشره

خورش دال عدس منYum2Yum2

[عکس: 20140128161234_20130404132048_.jpg]

علت ویرایش لینک
آدمهایی هستند که بودنشان
"حتی مجازی"
به آ
دم آرامش میده!دوستیشون برات حقیقی میشه
و یهو میشن یه قسمت از زندگیت!
ممنون که هستی!Flowerysmile
پاسخ }
#4
منم تقریبا مثل مامان کارن درست می کنم
یه نکته هم بگم که این غذا رو طوری بپزید که دو سه ساعت بمونه بعد بیارین سر سفره، چون هر چی بمونه خوشمزه تر میشهYum2
راستی به جای سیب زمینی هم میشه کدو حلوایی هم ریخت
اینم دال عدس من:

[عکس: 20130606185914_DSC09409.JPG]
خیــــــــلی وقت است که “بی تابم”
دلم تــــــــاب میخواهد....
و یک هـــــل محکم
که دلم هـــــری بریزد پایین
هــــرچه در خودش تلنبار کرده
پاسخ }
#5
اینم دال عدس من بادستور پخت نهدی جونم(1782)Yum2[عکس: 20130615121026_P6150037.jpg]
اردیبهشت از آن ماه هاي ناب ست ...

که در آن کوه می چسبد
دریا می چسبد

با دوستان در خیابان ها بودن می چسبد ...
در خانه بودن و ولو بودن زیر دست و پای مادر می چسبد

تمام رنگ ها برای پوشیدن خوبند
هوا جان می دهد برای عاشقی کردن
و انقدر این اردیبهشت برای همه چیز و همه کار دوست داشتنی ست
که یک ماه برایش کم است
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#6
دال عدس جنوبیYum2

ابتدا عدس قرمز ها رو که شستیم با چندتکه سیب زمینی می پزیم
[عکس: 20130724173212_1.JPG]

بعد سیب زمین های پخته شده رو به همراه سسی که از قبل درست کردیم(پیاز+یکم سیر رنده شده سرخ میکنیم به همراه رب گوجه و گوجه میکس شده که خوب به خورد هم رفته باشند+ادویه ونمک و فلفل و......هرچی تندتر بهترhih)با هم میکس میکنیم
[عکس: 20130724173238_2.JPG]
حالابه عدس های پخته اضافه میکنیم و میزاریم جا بیفته
چون شبقبل از افطار میخواستم باز گرمش کنم زودتر از شعله برش داشتم
[عکس: 20130724173308_3.JPG]

این غذا باید ترش و تند باشه Yum2
[عکس: 20130724173333_4.JPG]

*برای ترش شدن میشه از آب تمر هندی استفاده کرد و اگر هم نباشه و یا اینکه ازتمر هندی خوشتون نیاد که غذا تیره بشه از آبلیمو*
[عکس: 20131218075301_20130410105840_579684_333...6488_n.jpg]

اینستاگرام من z.arghavani
پاسخ }
#7
ماهم مثل z.arghavani جون درست میکنیم فقط سیب زمینی ها میکس نمیکنیم Yum2

[عکس: 20131108150015_100_4001.JPG]
پاسخ }
#8
[عکس: 20131119230615_19112013144.jpg]
خونی که در رگ ماست هدیه به
رهبر
ماست.

لبیک یا خامنه ای
پاسخ }
#9
(۱۶-۰۳-۱۳۹۲, ۰۲:۵۵ ب.ظ)MAMANKAREN نوشته:  طرز پخت دال عدس جنوبی هندیhih یه پیمانه دال عدس رو همراه با دو تا سیب زمینی متوسط که چهار قاچ شده میذاریم بپزه باید مواظب باشین چون زود سر میره حرارت رو کم کنین تا اب بخوردش بره . اب هم باید یه بند انگشت رو عدسا باشه البته قبل از ریختن سیب زمینی.بعد پخت سیب زمینی رو در بیارین له کرده داخل عدس بریزین. بعد تو ماهیتابه یک عدد پیاز رنده کرده سرخ میکنیم چند حبه سیر له شده اضافه کرده ادویه زرد چوبه ادویه کاری فلفل هرچه بیشتر بهتررر سرخ میکنیم یک قاشق س رب زده واب تمبر هندی یک سوم بسته اش رو در نصف لیوان مخلوط کرده از صافی رد میکنیکم یه جوش که زد توی عدسی ریخته با حرارت پایین یه بیست دقیقه یعنی تا وقتی غلیظ شه با برنج والبته ته دیگ خیلی میچسبه حتما امتحان کنین Flowerysmile

منم اهوازی ام و دقیقا بهمین سبک شمامیپزم بااین تفاوت که دراخرای پخت یک گوجه رانگینی خرد کرده بهمراه یک قاشق جعفری خردشده توی دال عدس میریزیم،هم شکل قشنگی بخودش میگیره و ازقرمزی یکنواخت درمیاد و هم باجعفری خوش عطروطعم میشه
خانوم گلا عاشقتونم
پاسخ }
#10
[عکس: 20131207171209_IMG__.jpg]
امروزناهارنمیدونستم چی درست کنم.دلم یه غذای جدید می خواست.تا اینکه اینجا رو پیدا کردم.این خورش زیاد قیافه نداره ولی خیلی خوشمزست وخیلی خاصیت داره.اگه گوشتشو تو زودپز بپزین سر یک ساعت یه خورش جا افتاده دارین.Flowerysmile
[عکس: 20131228192759_IMG-20131221-WA0005.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...