خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خورش دال عدس

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
151
تاریخ عضویت:
Jun 2012
مدال ها

اعتبار: 284


محل سکونت :
ارسال: #1
خورش دال عدس
مواد لازم
دال عدس : براي هر نفر نصف پيمانه (من چون خيلي دوست دارم واسه هر نفر يك پيمانه ميريزم)
پياز : يك عدد متوسط
گوشت خورشي : 200 گرم
رب گوجه فرنگي : يك قاشق غذاخوري
سيب زميني : 1 عدد متوسط
نمك فلفل ادويه زردچوبه دارچين: به ميزان لازم

طرز تهيه

ابتدا پياز ها را خلالي كرده سرخ ميكنيم ادويه جات فلفل دارچين زردچوبه (به جز نمك) به پياز اضافه كرده هم ميزنيم و گوشت ها را اضافه كرده كمي تفت داده سپس با دو ليوان آب ميگذاريم بپزد.
تا زمان پخته شدن گوشت آب خورش را چك ميكنيم كم نشود. آب خورش بعد از پخت گوشت بايد به يك ليوان برسد.
رب گوجه را اضافه كرده و بعد سيب زميني خرد شده ( به اندازه ي دو بند انگشت خرد شده باشد) را به خورش اضافه ميكنيم.
دال عدس ها را تميز كرده شسته و بيست دقيقه مانده به سرو غذا به خورش اضافه ميكنيم. ( دال عدس خيلي سريع ميپزد زودتر ريختن آن باعث له شدنش ميشود)
در آخر نمك اضافه ميكنيم.
اضافه كردن زعفرون يا عصاره ي مرغ هم به خوشمزه تر شدن اين خورش كمك ميكند.( بسيار خوشمزه ست حتما امتحان كنيد) Flowerysmile

* دال عدس سرشار از ويتامين A است.
[عکس: 20130606122239_daaladas.jpg]
[عکس: 20130606122318_daladas.jpg]
06-06-2013, 01:53 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
16
تاریخ عضویت:
Jan 2013
مدال ها

اعتبار: 4


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: خورش دال عدس
طرز پخت دال عدس جنوبی هندیhih یه پیمانه دال عدس رو همراه با دو تا سیب زمینی متوسط که چهار قاچ شده میذاریم بپزه باید مواظب باشین چون زود سر میره حرارت رو کم کنین تا اب بخوردش بره . اب هم باید یه بند انگشت رو عدسا باشه البته قبل از ریختن سیب زمینی.بعد پخت سیب زمینی رو در بیارین له کرده داخل عدس بریزین. بعد تو ماهیتابه یک عدد پیاز رنده کرده سرخ میکنیم چند حبه سیر له شده اضافه کرده ادویه زرد چوبه ادویه کاری فلفل هرچه بیشتر بهتررر سرخ میکنیم یک قاشق س رب زده واب تمبر هندی یک سوم بسته اش رو در نصف لیوان مخلوط کرده از صافی رد میکنیکم یه جوش که زد توی عدسی ریخته با حرارت پایین یه بیست دقیقه یعنی تا وقتی غلیظ شه با برنج والبته ته دیگ خیلی میچسبه حتما امتحان کنین Flowerysmile
06-06-2013, 02:55 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
477
تاریخ عضویت:
Aug 2012
مدال ها

اعتبار: 3,379


محل سکونت : خانوم گل
ارسال: #3
RE: خورش دال عدس
ما هم دقيقا مثل دستور كاربرMAMANKAREN درست ميكنيم
واقعا خوشمزه ست و با ته ديگ كه محشره

خورش دال عدس منYum2Yum2

[عکس: 20140128161234_20130404132048_.jpg]

علت ویرایش لینک
(آخرین تغییر در ارسال: 28-01-2014, 04:14 PM توسط niloofar00.)
06-06-2013, 03:12 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
561
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 1,135


محل سکونت : بوشهر
ارسال: #4
RE: خورش دال عدس
منم تقریبا مثل مامان کارن درست می کنم
یه نکته هم بگم که این غذا رو طوری بپزید که دو سه ساعت بمونه بعد بیارین سر سفره، چون هر چی بمونه خوشمزه تر میشهYum2
راستی به جای سیب زمینی هم میشه کدو حلوایی هم ریخت
اینم دال عدس من:

[عکس: 20130606185914_DSC09409.JPG]
06-06-2013, 09:06 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
259
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 402


محل سکونت : در قلب همسرم
ارسال: #5
RE: خورش دال عدس
اینم دال عدس من بادستور پخت نهدی جونم(1782)Yum2[عکس: 20130615121026_P6150037.jpg]
15-06-2013, 01:47 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
842
تاریخ عضویت:
Nov 2011
مدال ها

اعتبار: 7,146


محل سکونت : خوزستان-اهواز
ارسال: #6
RE: خورش دال عدس
دال عدس جنوبیYum2

ابتدا عدس قرمز ها رو که شستیم با چندتکه سیب زمینی می پزیم
[عکس: 20130724173212_1.JPG]

بعد سیب زمین های پخته شده رو به همراه سسی که از قبل درست کردیم(پیاز+یکم سیر رنده شده سرخ میکنیم به همراه رب گوجه و گوجه میکس شده که خوب به خورد هم رفته باشند+ادویه ونمک و فلفل و......هرچی تندتر بهترhih)با هم میکس میکنیم
[عکس: 20130724173238_2.JPG]
حالابه عدس های پخته اضافه میکنیم و میزاریم جا بیفته
چون شبقبل از افطار میخواستم باز گرمش کنم زودتر از شعله برش داشتم
[عکس: 20130724173308_3.JPG]

این غذا باید ترش و تند باشه Yum2
[عکس: 20130724173333_4.JPG]

*برای ترش شدن میشه از آب تمر هندی استفاده کرد و اگر هم نباشه و یا اینکه ازتمر هندی خوشتون نیاد که غذا تیره بشه از آبلیمو*
(آخرین تغییر در ارسال: 24-07-2013, 04:42 PM توسط z.arghavani.)
24-07-2013, 04:39 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
526
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 3,354


محل سکونت :
ارسال: #7
RE: خورش دال عدس
ماهم مثل z.arghavani جون درست میکنیم فقط سیب زمینی ها میکس نمیکنیم Yum2

[عکس: 20131108150015_100_4001.JPG]
08-11-2013, 03:04 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
439
تاریخ عضویت:
Mar 2013
مدال ها

اعتبار: 574


محل سکونت : يه جاي با صفايي
ارسال: #8
RE: خورش دال عدس
[عکس: 20131119230615_19112013144.jpg]
19-11-2013, 11:07 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
22
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 31


محل سکونت :
ارسال: #9
RE: خورش دال عدس
(06-06-2013, 02:55 PM)MAMANKAREN نوشته: طرز پخت دال عدس جنوبی هندیhih یه پیمانه دال عدس رو همراه با دو تا سیب زمینی متوسط که چهار قاچ شده میذاریم بپزه باید مواظب باشین چون زود سر میره حرارت رو کم کنین تا اب بخوردش بره . اب هم باید یه بند انگشت رو عدسا باشه البته قبل از ریختن سیب زمینی.بعد پخت سیب زمینی رو در بیارین له کرده داخل عدس بریزین. بعد تو ماهیتابه یک عدد پیاز رنده کرده سرخ میکنیم چند حبه سیر له شده اضافه کرده ادویه زرد چوبه ادویه کاری فلفل هرچه بیشتر بهتررر سرخ میکنیم یک قاشق س رب زده واب تمبر هندی یک سوم بسته اش رو در نصف لیوان مخلوط کرده از صافی رد میکنیکم یه جوش که زد توی عدسی ریخته با حرارت پایین یه بیست دقیقه یعنی تا وقتی غلیظ شه با برنج والبته ته دیگ خیلی میچسبه حتما امتحان کنین Flowerysmile

منم اهوازی ام و دقیقا بهمین سبک شمامیپزم بااین تفاوت که دراخرای پخت یک گوجه رانگینی خرد کرده بهمراه یک قاشق جعفری خردشده توی دال عدس میریزیم،هم شکل قشنگی بخودش میگیره و ازقرمزی یکنواخت درمیاد و هم باجعفری خوش عطروطعم میشه
(آخرین تغییر در ارسال: 20-11-2013, 02:03 AM توسط مامان فرزانه.)
20-11-2013, 01:55 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
37
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 116


محل سکونت :
ارسال: #10
RE: خورش دال عدس
[عکس: 20131207171209_IMG__.jpg]
امروزناهارنمیدونستم چی درست کنم.دلم یه غذای جدید می خواست.تا اینکه اینجا رو پیدا کردم.این خورش زیاد قیافه نداره ولی خیلی خوشمزست وخیلی خاصیت داره.اگه گوشتشو تو زودپز بپزین سر یک ساعت یه خورش جا افتاده دارین.Flowerysmile
07-12-2013, 05:35 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد