خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 16 رای - 2.94 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خورش ریواس

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,228
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 1,333


محل سکونت :
ارسال: #1
Restart-1  خورش ریواس
[عکس: 20130517085651_20111009144819_1.JPG]
(آخرین تغییر در ارسال: 17-05-2013, 10:27 AM توسط negin.s.)
09-10-2011, 02:22 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #2
RE: خورش ریواس
[عکس: 20130517092640_Persian-Lamb-and-Rhubarb-...24x649.jpg]

مواد لازم (برای 4-6 نفر) :
1 کیلوگرم گوشت بره بدون استخوان
2-3 قاشق غذاخوری کره
1 پیاز متوسط
1 قاشق چای خوری زنجبیل خرد شده
1/2 قاشق چای خوری زردچوبه
1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1 فنجان جعفری خرد شده
2 قاشق غذا خوری خرد شده نعنا (خشک)
2 حبه سیر
حدود 500 گرم از ساقه های ریواس
1 قاشق غذا خوری شکر
نمک


طرز تهیه:
پیاز و زنجبیل رو ریز خرد کنین و توی روغن کمی تفت بدین
[عکس: 20130517092850_Persian-Lamb-and-Rhubarb-...24x768.jpg]

گوشت گوساله رو مکعبی (2 سانتی) برش بزنین و همراه کره ، فلفل و زرد چوبه با پیاز تفت بدین تا تغییر رنگ بده و کمی سرخ بشه
[عکس: 20130517092816_Persian-Lamb-and-Rhubarb-...24x786.jpg]

حدود 2 فنجان آب داخل قابلمه بریزین و در اون رو بزارین تا شروع به جوشیدن کنه
سپس حرارت رو کم کنین و 45-60 دقیقه بزارین با حرارت کم گوشت بپزه
جعفری و نعناع خرد شده رو توی تابه تفت بدین
[عکس: 20130517092752_Persian-Lamb-and-Rhubarb-...24x784.jpg]

ریواس رو بشورین و خرد کنین (2تا3 سانتی) و همراه جعفری و نعناع تفت داده شده به قابلمه اضافه کنین
[عکس: 20130517092653_Persian-Lamb-and-Rhubarb-...24x768.jpg]

[عکس: 20130517092734_Persian-Lamb-and-Rhubarb-...24x750.jpg]

بعد از 8-10 دقیقه جوش خوردن، ریواس ها میپزن و میتونین نمک و شکر رو اضافه کنین
و با برنج سرو کنین


[عکس: 20130517092716_Persian-Lamb-and-Rhubarb-...24x790.jpg]
17-05-2013, 11:43 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #3
RE: خورش ریواس
بعضیا هم خورش ریواس رو به این روش درست میکنن ، یعنی چند ساقه کرفس هم بهش اضافه می کنن که طعم خوبی به خورش میده.

[عکس: 20130517094547_IMG_4208.JPG]

مواد لازم:
2 قاشق غذاخوری روغن
1 عدد پیاز بزرگ، خرد شده
1 ساقه کرفس خرد شده
500 گرم گوشت بره خرد شده
2 قاشق غذاخوری کره
1/2 قاشق چایخوری زردچوبه
1 قاشق چایخوری شکر
1/2 قاشق غذاخوری آب لیمو(میتونین از آبغوره هم استفاده کنین)
1/2 قاشق چایخوری فلفل
25 گرم نعناع تازه و ریز خرد شده
3 فنجان یا 150 گرم برگ جعفری تازه و خرد شده
3 فنجان آب گوشت
750 گرم ریواس خرد شده
1/2 قاشق چایخوری زعفران حل شده در 2-3 قاشق غذاخوری آب داغ



طرز تهیه:
گوشت رو همراه پیاز ، فلفل و زرد چوبه با روغن و کره تفت بدین تا تغییر رنگ بده
آب گوشت رو همراه زعفران دم کرده اضافه کنین و درب قابلمه رو بزارین تا شروع به جوشیدن کنه
ریواس ، کرفس رو به گوشت اضافه کنین و درب قابلمه رو بزارین و حرارت رو کم کنین تا نیم ساعت با حرارت کم بجوشه
نعناع و جعفری رو توی تابه تفت بدین و کمی سرخ کنین و به قابلمه اضافه کنین
و مجددا بزارین تا نیم ساعت دیگه خورش بجوشه و جا بیفته.
یک ربع آخر آبلیمو (آبغوره) و شکر رو اضافه کنین


[عکس: 20130517094533_IMG_4167.JPG]
دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
17-05-2013, 12:13 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
110
تاریخ عضویت:
Oct 2014
مدال ها

اعتبار: 617


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #4
RE: خورش ریواس
واا یعنی کسی خورشت ریواس نپخته؟13مگه میشه؟13من عاشقشم27هر سال بهار خودمو خفه میکنم از بس میخورم20
3 تا دونه خورشت بلدم که یکیشم اینه.عااالیی
اول ریواس رو کمی تفت میدم بعد رب رو تو روغن تفتش میدم گوشته پخته رو بهش اضافه میکنم با ادویه(.من گوشت دوست ندارم کم میریزم به جاش پرش میکنم با ریواس)بعدشم ریواس رو میریزم یه کوچولو تفت میدم اب گوشت رو میریزم میذارم یه قل بزنه بعد زیرشو کم کیکنم جا بیفته.
من هیچی نمی ریزم که طعم ریواس رو نپوشونه.55
[عکس: 20150605130542_20150426_135105.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 05-06-2015, 12:13 PM توسط faezeh.khanum.)
05-06-2015, 12:06 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد