خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 2.94
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خورش ریواس

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,228
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 1333


محل سکونت :
ارسال: #1
Restart-1 خورش ریواس
[تصویر:  20130517085651_20111009144819_1.JPG]
امضای Darya
زندگی میکنم ...

حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!!

چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد

بگذار هر چه از دست میرود برود؛

من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد...

حتی زندگی را !!!
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-۲-۱۳۹۲ ۱۰:۲۷ صبح، توسط negin.s.)
۱۷-۷-۱۳۹۰, ۰۲:۲۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از Darya به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #2
RE: خورش ریواس
[تصویر:  20130517092640_Persian-Lamb-and-Rhubarb-...24x649.jpg]

مواد لازم (برای 4-6 نفر) :
1 کیلوگرم گوشت بره بدون استخوان
2-3 قاشق غذاخوری کره
1 پیاز متوسط
1 قاشق چای خوری زنجبیل خرد شده
1/2 قاشق چای خوری زردچوبه
1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1 فنجان جعفری خرد شده
2 قاشق غذا خوری خرد شده نعنا (خشک)
2 حبه سیر
حدود 500 گرم از ساقه های ریواس
1 قاشق غذا خوری شکر
نمک


طرز تهیه:
پیاز و زنجبیل رو ریز خرد کنین و توی روغن کمی تفت بدین
[تصویر:  20130517092850_Persian-Lamb-and-Rhubarb-...24x768.jpg]

گوشت گوساله رو مکعبی (2 سانتی) برش بزنین و همراه کره ، فلفل و زرد چوبه با پیاز تفت بدین تا تغییر رنگ بده و کمی سرخ بشه
[تصویر:  20130517092816_Persian-Lamb-and-Rhubarb-...24x786.jpg]

حدود 2 فنجان آب داخل قابلمه بریزین و در اون رو بزارین تا شروع به جوشیدن کنه
سپس حرارت رو کم کنین و 45-60 دقیقه بزارین با حرارت کم گوشت بپزه
جعفری و نعناع خرد شده رو توی تابه تفت بدین
[تصویر:  20130517092752_Persian-Lamb-and-Rhubarb-...24x784.jpg]

ریواس رو بشورین و خرد کنین (2تا3 سانتی) و همراه جعفری و نعناع تفت داده شده به قابلمه اضافه کنین
[تصویر:  20130517092653_Persian-Lamb-and-Rhubarb-...24x768.jpg]

[تصویر:  20130517092734_Persian-Lamb-and-Rhubarb-...24x750.jpg]

بعد از 8-10 دقیقه جوش خوردن، ریواس ها میپزن و میتونین نمک و شکر رو اضافه کنین
و با برنج سرو کنین


[تصویر:  20130517092716_Persian-Lamb-and-Rhubarb-...24x790.jpg]
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۲۷-۲-۱۳۹۲, ۱۱:۴۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
laleh joon, marzi marzi, قاصدک اسمانی, niloofar00, mahsan3
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #3
RE: خورش ریواس
بعضیا هم خورش ریواس رو به این روش درست میکنن ، یعنی چند ساقه کرفس هم بهش اضافه می کنن که طعم خوبی به خورش میده.

[تصویر:  20130517094547_IMG_4208.JPG]

مواد لازم:
2 قاشق غذاخوری روغن
1 عدد پیاز بزرگ، خرد شده
1 ساقه کرفس خرد شده
500 گرم گوشت بره خرد شده
2 قاشق غذاخوری کره
1/2 قاشق چایخوری زردچوبه
1 قاشق چایخوری شکر
1/2 قاشق غذاخوری آب لیمو(میتونین از آبغوره هم استفاده کنین)
1/2 قاشق چایخوری فلفل
25 گرم نعناع تازه و ریز خرد شده
3 فنجان یا 150 گرم برگ جعفری تازه و خرد شده
3 فنجان آب گوشت
750 گرم ریواس خرد شده
1/2 قاشق چایخوری زعفران حل شده در 2-3 قاشق غذاخوری آب داغ



طرز تهیه:
گوشت رو همراه پیاز ، فلفل و زرد چوبه با روغن و کره تفت بدین تا تغییر رنگ بده
آب گوشت رو همراه زعفران دم کرده اضافه کنین و درب قابلمه رو بزارین تا شروع به جوشیدن کنه
ریواس ، کرفس رو به گوشت اضافه کنین و درب قابلمه رو بزارین و حرارت رو کم کنین تا نیم ساعت با حرارت کم بجوشه
نعناع و جعفری رو توی تابه تفت بدین و کمی سرخ کنین و به قابلمه اضافه کنین
و مجددا بزارین تا نیم ساعت دیگه خورش بجوشه و جا بیفته.
یک ربع آخر آبلیمو (آبغوره) و شکر رو اضافه کنین


[تصویر:  20130517094533_IMG_4167.JPG]
دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۲۷-۲-۱۳۹۲, ۱۲:۱۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
110
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۳
مدال ها

اعتبار: 616


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #4
RE: خورش ریواس
واا یعنی کسی خورشت ریواس نپخته؟13مگه میشه؟13من عاشقشم27هر سال بهار خودمو خفه میکنم از بس میخورم20
3 تا دونه خورشت بلدم که یکیشم اینه.عااالیی
اول ریواس رو کمی تفت میدم بعد رب رو تو روغن تفتش میدم گوشته پخته رو بهش اضافه میکنم با ادویه(.من گوشت دوست ندارم کم میریزم به جاش پرش میکنم با ریواس)بعدشم ریواس رو میریزم یه کوچولو تفت میدم اب گوشت رو میریزم میذارم یه قل بزنه بعد زیرشو کم کیکنم جا بیفته.
من هیچی نمی ریزم که طعم ریواس رو نپوشونه.55
[تصویر:  20150605130542_20150426_135105.jpg]
امضای faezeh.khanum
Flowerysmile
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵-۳-۱۳۹۴ ۱۲:۱۳ عصر، توسط faezeh.khanum.)
۱۵-۳-۱۳۹۴, ۱۲:۰۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از faezeh.khanum به دلیل این ارسال سپاس کرده.
الهه بانو93, mahsan3, yasamin zahra, Atefe joon



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد