تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 28 رای - 3.61 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خورش ریواس (کردستان)
#1
Package_favorite 
* ریواس نوعی گیاه خودرو است که در فصل بهار در کوهستان های کردستان می روید.

مواد لازم برای 6 نفر
ریواس نیم کیلو
گوشت نیم کیلو
سبزی (نعناع و جعفری) 250 گرم
پیاز 1 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی خیلی کم (تقربا به اندازه ای که داخل قورمه سبزی می ریزید)
نمک، فلفل و روغن به مقدار کافی

گوشت را قطعه قطعه کرده و با پیاز در روغن تفت میدهیم. سبزی های خورد شده را هم اضافه کرده و پس از چند دقیقه تفت دادن میگذاریم بپزند. در اواخر پخت گوشت ریواس پاک کرده را اضافه کرده و شعله را کم می کنیم تا خورش جا بیفتد. دقت کنید که ریواس را در اواخر پخت گوشت اضافه کنید تا له نشود. ادویه های این خورش نمک، فلفل، زعفران و در صورتی که مایلید خورش ترش شود کمی آبلیمو است. Yum2

منبع : مامانی laf

[عکس: 20120217102921_-.jpg]

عکس: اینترنت
پاسخ }
#2

(۰۲-۰۲-۱۳۹۱, ۰۸:۴۵ ب.ظ)نرگس بانو نوشته:  آلیسا جان بی زحمت میشه چطور تمییز کردن ریواس هم بگی اخه می خوام خورش ریواس درست کنم1 (49)


عزیزم مامان من یکی دو ساعت قبلش تو آب میذاره که قشنگ همه خاک و چیزایی که لابلاش گیر کرده دربیاد، بعدشم 5-6 بار آب میکشه قشنگ تمیز میشه .... Flowerysmile
البته بعضیا بعد از خورد کردنم باز میشورن که به نظر من خوب نیست ... چون کل خاصیتش با اون آبه میره ... Dunnof
پاسخ }
#3
[عکس: 20150615134025_DSC01788.JPG]

خیلی خیلی خوشمزه بود50
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Package_favorite خورش کنگر (کردستان) Alisa 3 2,548 ۰۵-۰۲-۱۳۹۵, ۰۲:۵۳ ب.ظ
آخرین ارسال: @ سوگل @
Package_favorite خورش گیلاخه یا تره کوهی (کردستان) Alisa 0 2,802 ۳۰-۱۱-۱۳۹۰, ۱۲:۵۲ ب.ظ
آخرین ارسال: Alisa