خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 32 رای - 2.94 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خورش فسنجان

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,228
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 1,333


محل سکونت :
ارسال: #1
Xeyes  خورش فسنجان
گردو آسیاب شده نیم کیلو
پیاز درشت 1 عدد
رب انار(ترش) 1 ق غ
رب گوجه 2 ق غ(خلاصه به رنگ دلخواه برسین)
نمک و فلفل بمیزان لازم
گلپر نصف ق چ
مرغ ترجیحا ران به اندازه دلخواه

ابتدا گردو آسیاب شده را با آب حل می کنیم بعد رب انار را اضافه می کنم و خوب حل می کنیم،پیاز را درسته داخل قابلمه می اندازیم و با "حرارت خیلی کم" می گذاریم تا 5-4 ساعتی بجوشد.
بعضیها پیازو رنده می کنن و تفت میدن بعد به گردو و رب انار اضافه می کنن.
حالا گردوها روغن انداخته اند،مرغ و رب گوجه و نمک و فلفل و گلپر رو اضافه می کنیمو میذاریم 1 ساعت دیگه بپزه،حالا دیگه خورش ما آماده استexcitedexcitedexcited
نوش جان

*من فسنجون رو با شعله پخش کن میذارم 10-9 ساعت حسابی جا بیفته.

[عکس: 20111117113128_20110806169.jpg]

* اگه فسنجون رو با شعله زیاد بذارین روغن نمیندازه.
* اگه فسنجونتون خوب روغن پس نداد،میتونین یه تیکه یخ بندازین توش،به گردوها شک وارد میشه و روغن میندازن.Clap
(آخرین تغییر در ارسال: 17-11-2011, 02:08 PM توسط Darya.)
17-11-2011, 02:02 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: خورش فسنجان
این دستورم برام میل شده:


مواد لازم :

مرغ

مغز گردو

پياز

رب انار ( ميتوان به جاي رب انار از آب انار استفاده نمائيد )

شكر

نمك و فلفل

روغن



مراحل تهيه:

1) مغز گردو را بعد ار پاك كردن چرخ كنيد و با كمي روغن تفت دهيد اين تفت دادن نبايد طوري باشد كه گردو بسوزد و تلخ شود.

2) زعفران را در كمي آب جوش حل كنيد.

3) پياز را خلال كرده و با روغن تفت دهيد تا اينكه طلائي شود.

4) مرغ – مغز گردو – پياز سرخ شده – كمي نمك و فلفل و مقداري آب زعفران و چهار تا پنج پيمانه آب را در يك ظرف مناسب ريخته و بر روي حرارت ملايم بگذاريد.
مي توانيد مرغ را با كمي آب زعفران جداگانه بپزيد و سپس مغز گردو و پياز سرخ شده‚ نمك و فلفل و آب را به آن اضافه نموده و حرارت دهيد.

ــ اگر از گوشت چرخ كرده مي خواهيد استفاده نمائيد گوشت و پياز رنده كرده و نمك را با هم مخلوط و ورز دهيد و سپس به صورت قلقل هاي ريز در آورده و باكمي روغن تفت دهيد و سپس با كمي آب زعفران‚ مغز گردو و پياز سرخ كرده نمك و فلفل و آب را در ظرف مناسب ريخته و حرارت دهيد.

5) بعد از كمي پخت‚ رب انار و شكر را به خورشت اضافه نمائيد.

6) اگر در زمان پخت مرغ پخته شد ولي هنوز خورشت جا نيفتاده باشد مرغ را از خورشت جدا كرده و بگذاريد كه خورشت آماده شود و در پايان مرغ را به آن اضافه نمائيد.

7) در آخر پخت بر اساس ترشي و شيريني خورشت شكر اضافه نمائيد .

8)خورشت در پايان پخت به روغن افتاده باشد و آب نداشته باشد در صورتي كه هنوز به روغن نيفتاده باشد ميتوانيد در چندين مرتبه كمي آب سرد به خورشت اضافه نمائيد .

9) اگر خورشت روي حرارت ملايم در مدت زمان بيشتري پخته شود خوش مزه تر و رنگ آن بهتر مي شود .
20-11-2011, 12:58 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
229
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 511


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: خورش فسنجان
ClapClapClapClapClap
این هم از خورش فسنجون ما...Yum2
چیزایی که مامان بهم گفت و یادم موند...پیاز رو که سرخ میکنیم و طلایی میشه بعد گردو ها رو تو یه ظرف جدا تفت میدیم بعد پوستشون رو جدا میکنیم میریزیم روی پیاز سرخ کرده رب انار فراوانYum2 هم میریزیم میذاریم روی شعله بمدت 1.5 تا 2 ساعت جا بیافته...در این مدت مایه گوشتی که مثل مایه کباب آماده کردیم رو کوفته قلقلی درست میکنیم و تو روغن سرخ میکنیم بعد به خورش اضافه میکنیم...امیدوارم چیزی جا نمونده باشه....آهان داشت یادم میرفتlaf....کمی هم شکر برای این که مزه فسنجون ترش وشیرین بشه اضافه میکنیم...اینجوری خیلی خوشمزه تر میشه...Yum2

   
(آخرین تغییر در ارسال: 09-08-2012, 12:18 AM توسط @hasti.)
09-08-2012, 12:16 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
31
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 79


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: خورش فسنجان
این هم فسنجون من که با سینه مرغ درستیدمYum2
[عکس: 20140128151856_20130111180917_031120133981.jpg]

علت ویرایش تبدیل فایل پیوست به تصویر
(آخرین تغییر در ارسال: 28-01-2014, 03:20 PM توسط niloofar00.)
11-01-2013, 11:54 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
225
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 471


محل سکونت : ایران
ارسال: #5
RE: خورش فسنجان
فسنجون

[عکس: 20140128152246_20120525347.jpg]

علت ویرایش تبدیل فایل پیوست به لینک
(آخرین تغییر در ارسال: 28-01-2014, 03:24 PM توسط niloofar00.)
12-01-2013, 03:00 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,488
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 13,004


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #6
RE: خورش فسنجان
اینم فسنجون من که جاتون خالی،واقعا خوشمزه شده بود.من فسنجون ملس دوست دارم
[عکس: 20130306221648_IMG_20130307_004323.jpg]
07-03-2013, 12:47 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,047
تاریخ عضویت:
Nov 2012
مدال ها

اعتبار: 11,888


محل سکونت :
ارسال: #7
RE: خورش فسنجان
[عکس: 20130520142021_26012007219-Copy.jpg]
اینم خورش فسنجون خودم پز.خوب بود ولی اگه مزه رب انارش یکمی بهتر بود بیشتر میدوستیدمش.ولی شوهری جون خیلی خوشش اومد.
20-05-2013, 03:52 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
295
تاریخ عضویت:
Dec 2011
مدال ها

اعتبار: 601


محل سکونت :
ارسال: #8
RE: خورش فسنجان
[عکس: 20130527165016_IMG_3236.jpg]
اینم فسنجون مرضیه بانو Flowerysmile
27-05-2013, 06:21 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
304
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 1,017


محل سکونت :
ارسال: #9
RE: خورش فسنجان
[عکس: 20130721012048_1141.jpg]
21-07-2013, 12:21 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,476
تاریخ عضویت:
Jun 2012
مدال ها

اعتبار: 13,811


محل سکونت : درپناه حق
ارسال: #10
RE: خورش فسنجان
[عکس: 20130721021707_DSC02942.JPG]
21-07-2013, 01:17 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خورش فسنجان پسته kapsul 1 2,429 11-06-2014, 06:59 PM
آخرین ارسال: parza


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد