تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 32 رای - 2.94 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خورش فسنجان
#1
Xeyes 
گردو آسیاب شده نیم کیلو
پیاز درشت 1 عدد
رب انار(ترش) 1 ق غ
رب گوجه 2 ق غ(خلاصه به رنگ دلخواه برسین)
نمک و فلفل بمیزان لازم
گلپر نصف ق چ
مرغ ترجیحا ران به اندازه دلخواه

ابتدا گردو آسیاب شده را با آب حل می کنیم بعد رب انار را اضافه می کنم و خوب حل می کنیم،پیاز را درسته داخل قابلمه می اندازیم و با "حرارت خیلی کم" می گذاریم تا 5-4 ساعتی بجوشد.
بعضیها پیازو رنده می کنن و تفت میدن بعد به گردو و رب انار اضافه می کنن.
حالا گردوها روغن انداخته اند،مرغ و رب گوجه و نمک و فلفل و گلپر رو اضافه می کنیمو میذاریم 1 ساعت دیگه بپزه،حالا دیگه خورش ما آماده استexcitedexcitedexcited
نوش جان

*من فسنجون رو با شعله پخش کن میذارم 10-9 ساعت حسابی جا بیفته.

[عکس: 20111117113128_20110806169.jpg]

* اگه فسنجون رو با شعله زیاد بذارین روغن نمیندازه.
* اگه فسنجونتون خوب روغن پس نداد،میتونین یه تیکه یخ بندازین توش،به گردوها شک وارد میشه و روغن میندازن.Clap
زندگی میکنم ...

حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!!

چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد

بگذار هر چه از دست میرود برود؛

من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد...

حتی زندگی را !!!
پاسخ }
#2
این دستورم برام میل شده:


مواد لازم :

مرغ

مغز گردو

پياز

رب انار ( ميتوان به جاي رب انار از آب انار استفاده نمائيد )

شكر

نمك و فلفل

روغن



مراحل تهيه:

1) مغز گردو را بعد ار پاك كردن چرخ كنيد و با كمي روغن تفت دهيد اين تفت دادن نبايد طوري باشد كه گردو بسوزد و تلخ شود.

2) زعفران را در كمي آب جوش حل كنيد.

3) پياز را خلال كرده و با روغن تفت دهيد تا اينكه طلائي شود.

4) مرغ – مغز گردو – پياز سرخ شده – كمي نمك و فلفل و مقداري آب زعفران و چهار تا پنج پيمانه آب را در يك ظرف مناسب ريخته و بر روي حرارت ملايم بگذاريد.
مي توانيد مرغ را با كمي آب زعفران جداگانه بپزيد و سپس مغز گردو و پياز سرخ شده‚ نمك و فلفل و آب را به آن اضافه نموده و حرارت دهيد.

ــ اگر از گوشت چرخ كرده مي خواهيد استفاده نمائيد گوشت و پياز رنده كرده و نمك را با هم مخلوط و ورز دهيد و سپس به صورت قلقل هاي ريز در آورده و باكمي روغن تفت دهيد و سپس با كمي آب زعفران‚ مغز گردو و پياز سرخ كرده نمك و فلفل و آب را در ظرف مناسب ريخته و حرارت دهيد.

5) بعد از كمي پخت‚ رب انار و شكر را به خورشت اضافه نمائيد.

6) اگر در زمان پخت مرغ پخته شد ولي هنوز خورشت جا نيفتاده باشد مرغ را از خورشت جدا كرده و بگذاريد كه خورشت آماده شود و در پايان مرغ را به آن اضافه نمائيد.

7) در آخر پخت بر اساس ترشي و شيريني خورشت شكر اضافه نمائيد .

8)خورشت در پايان پخت به روغن افتاده باشد و آب نداشته باشد در صورتي كه هنوز به روغن نيفتاده باشد ميتوانيد در چندين مرتبه كمي آب سرد به خورشت اضافه نمائيد .

9) اگر خورشت روي حرارت ملايم در مدت زمان بيشتري پخته شود خوش مزه تر و رنگ آن بهتر مي شود .
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
ClapClapClapClapClap
این هم از خورش فسنجون ما...Yum2
چیزایی که مامان بهم گفت و یادم موند...پیاز رو که سرخ میکنیم و طلایی میشه بعد گردو ها رو تو یه ظرف جدا تفت میدیم بعد پوستشون رو جدا میکنیم میریزیم روی پیاز سرخ کرده رب انار فراوانYum2 هم میریزیم میذاریم روی شعله بمدت 1.5 تا 2 ساعت جا بیافته...در این مدت مایه گوشتی که مثل مایه کباب آماده کردیم رو کوفته قلقلی درست میکنیم و تو روغن سرخ میکنیم بعد به خورش اضافه میکنیم...امیدوارم چیزی جا نمونده باشه....آهان داشت یادم میرفتlaf....کمی هم شکر برای این که مزه فسنجون ترش وشیرین بشه اضافه میکنیم...اینجوری خیلی خوشمزه تر میشه...Yum2

   
دوست من همبازي بهشتي ام نميداني چقدر دلم برايت تنگ شده. هنوز آخرين جمله خدا توي گوشم زنگ ميزند:

از قلب كوچك تو تا من يك راه مستقيم است اگر گم شدي از اين راه بيا بلند شو از دلت شروع كن شايد دوباره همديگر را پيدا كنيم.


پاسخ }
#4
این هم فسنجون من که با سینه مرغ درستیدمYum2
[عکس: 20140128151856_20130111180917_031120133981.jpg]

علت ویرایش تبدیل فایل پیوست به تصویر
خوشبختي ما در سه جمله است :
تجربه از ديروز، استفاده از امروز، اميد به فردا
ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
حسرت ديروز، اتلاف امروز، ترس از فردا
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
فسنجون

[عکس: 20140128152246_20120525347.jpg]

علت ویرایش تبدیل فایل پیوست به لینک
ناشنوا باش وقتی همه از محال بودن آرزوهات حرف میزنند..
پاسخ }
#6
اینم فسنجون من که جاتون خالی،واقعا خوشمزه شده بود.من فسنجون ملس دوست دارم
[عکس: 20130306221648_IMG_20130307_004323.jpg]
پاسخ }
#7
[عکس: 20130520142021_26012007219-Copy.jpg]
اینم خورش فسنجون خودم پز.خوب بود ولی اگه مزه رب انارش یکمی بهتر بود بیشتر میدوستیدمش.ولی شوهری جون خیلی خوشش اومد.
پاسخ }
#8
[عکس: 20130527165016_IMG_3236.jpg]
اینم فسنجون مرضیه بانو Flowerysmile
عجیب است عکس شهدا را میبینیم اما عکس شهدا رفتار میکنم
[عکس: 20140409221909_llllllll.jpg]
جیگر مامان اقا مهدی خانوم گل کوچک یگانه خانوم





پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
[عکس: 20130721012048_1141.jpg]
وقتی تنهاییم دنبال دوست میگردیم
پیدایش که کردیم
دنبال عیب هایش میگردیم
وقتی که از دستش دادیم
در تنهایی دنبال خاطراتش میگردیم
مراقب قلبها باشیم
هیچ چیز آسانتر از قلب نمیشکندDreamyeyesf
پاسخ }
#10
[عکس: 20130721021707_DSC02942.JPG]
[عکس: 20170426093538_421917649_63529-.jpg]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خورش فسنجان پسته kapsul 1 2,485 ۲۱-۰۳-۱۳۹۳, ۰۶:۵۹ ب.ظ
آخرین ارسال: parza