خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 32 رأی - میانگین امتیازات: 2.94
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خورش فسنجان

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,228
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 1333


محل سکونت :
ارسال: #1
Xeyes خورش فسنجان
گردو آسیاب شده نیم کیلو
پیاز درشت 1 عدد
رب انار(ترش) 1 ق غ
رب گوجه 2 ق غ(خلاصه به رنگ دلخواه برسین)
نمک و فلفل بمیزان لازم
گلپر نصف ق چ
مرغ ترجیحا ران به اندازه دلخواه

ابتدا گردو آسیاب شده را با آب حل می کنیم بعد رب انار را اضافه می کنم و خوب حل می کنیم،پیاز را درسته داخل قابلمه می اندازیم و با "حرارت خیلی کم" می گذاریم تا 5-4 ساعتی بجوشد.
بعضیها پیازو رنده می کنن و تفت میدن بعد به گردو و رب انار اضافه می کنن.
حالا گردوها روغن انداخته اند،مرغ و رب گوجه و نمک و فلفل و گلپر رو اضافه می کنیمو میذاریم 1 ساعت دیگه بپزه،حالا دیگه خورش ما آماده استexcitedexcitedexcited
نوش جان

*من فسنجون رو با شعله پخش کن میذارم 10-9 ساعت حسابی جا بیفته.

[تصویر:  20111117113128_20110806169.jpg]

* اگه فسنجون رو با شعله زیاد بذارین روغن نمیندازه.
* اگه فسنجونتون خوب روغن پس نداد،میتونین یه تیکه یخ بندازین توش،به گردوها شک وارد میشه و روغن میندازن.Clap
امضای Darya
زندگی میکنم ...

حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!!

چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد

بگذار هر چه از دست میرود برود؛

من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد...

حتی زندگی را !!!
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-۸-۱۳۹۰ ۰۲:۰۸ عصر، توسط Darya.)
۲۶-۸-۱۳۹۰, ۰۲:۰۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از Darya به دلیل این ارسال سپاس کرده.
totalitrain, مهرناز مامانی, f.nik, kapsul, nasim88, negin.s, مرضیه مهدی, پارانزیم, سهیلا12, mozhgan57, niloofar00, nafasam-a, pariyaaa, soli salehi
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: خورش فسنجان
این دستورم برام میل شده:


مواد لازم :

مرغ

مغز گردو

پياز

رب انار ( ميتوان به جاي رب انار از آب انار استفاده نمائيد )

شكر

نمك و فلفل

روغن



مراحل تهيه:

1) مغز گردو را بعد ار پاك كردن چرخ كنيد و با كمي روغن تفت دهيد اين تفت دادن نبايد طوري باشد كه گردو بسوزد و تلخ شود.

2) زعفران را در كمي آب جوش حل كنيد.

3) پياز را خلال كرده و با روغن تفت دهيد تا اينكه طلائي شود.

4) مرغ – مغز گردو – پياز سرخ شده – كمي نمك و فلفل و مقداري آب زعفران و چهار تا پنج پيمانه آب را در يك ظرف مناسب ريخته و بر روي حرارت ملايم بگذاريد.
مي توانيد مرغ را با كمي آب زعفران جداگانه بپزيد و سپس مغز گردو و پياز سرخ شده‚ نمك و فلفل و آب را به آن اضافه نموده و حرارت دهيد.

ــ اگر از گوشت چرخ كرده مي خواهيد استفاده نمائيد گوشت و پياز رنده كرده و نمك را با هم مخلوط و ورز دهيد و سپس به صورت قلقل هاي ريز در آورده و باكمي روغن تفت دهيد و سپس با كمي آب زعفران‚ مغز گردو و پياز سرخ كرده نمك و فلفل و آب را در ظرف مناسب ريخته و حرارت دهيد.

5) بعد از كمي پخت‚ رب انار و شكر را به خورشت اضافه نمائيد.

6) اگر در زمان پخت مرغ پخته شد ولي هنوز خورشت جا نيفتاده باشد مرغ را از خورشت جدا كرده و بگذاريد كه خورشت آماده شود و در پايان مرغ را به آن اضافه نمائيد.

7) در آخر پخت بر اساس ترشي و شيريني خورشت شكر اضافه نمائيد .

8)خورشت در پايان پخت به روغن افتاده باشد و آب نداشته باشد در صورتي كه هنوز به روغن نيفتاده باشد ميتوانيد در چندين مرتبه كمي آب سرد به خورشت اضافه نمائيد .

9) اگر خورشت روي حرارت ملايم در مدت زمان بيشتري پخته شود خوش مزه تر و رنگ آن بهتر مي شود .
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۹-۸-۱۳۹۰, ۱۲:۵۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مهرناز مامانی, kapsul, negin.s, مرضیه مهدی, پارانزیم, golgis, مامانش, mozhgan57, mahkaz, parii banooo, niloofar00, بانوی شرقی99
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
229
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 511


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: خورش فسنجان
ClapClapClapClapClap
این هم از خورش فسنجون ما...Yum2
چیزایی که مامان بهم گفت و یادم موند...پیاز رو که سرخ میکنیم و طلایی میشه بعد گردو ها رو تو یه ظرف جدا تفت میدیم بعد پوستشون رو جدا میکنیم میریزیم روی پیاز سرخ کرده رب انار فراوانYum2 هم میریزیم میذاریم روی شعله بمدت 1.5 تا 2 ساعت جا بیافته...در این مدت مایه گوشتی که مثل مایه کباب آماده کردیم رو کوفته قلقلی درست میکنیم و تو روغن سرخ میکنیم بعد به خورش اضافه میکنیم...امیدوارم چیزی جا نمونده باشه....آهان داشت یادم میرفتlaf....کمی هم شکر برای این که مزه فسنجون ترش وشیرین بشه اضافه میکنیم...اینجوری خیلی خوشمزه تر میشه...Yum2

   
امضای @hasti
دوست من همبازي بهشتي ام نميداني چقدر دلم برايت تنگ شده. هنوز آخرين جمله خدا توي گوشم زنگ ميزند:

از قلب كوچك تو تا من يك راه مستقيم است اگر گم شدي از اين راه بيا بلند شو از دلت شروع كن شايد دوباره همديگر را پيدا كنيم.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-۵-۱۳۹۱ ۱۲:۱۸ صبح، توسط @hasti.)
۱۹-۵-۱۳۹۱, ۱۲:۱۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از @hasti به دلیل این ارسال سپاس کرده.
kapsul, nasim88, negin.s, مرضیه مهدی, پارانزیم, niloofar00, mahkaz, raha24, الناز بانو
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
31
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 79


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: خورش فسنجان
این هم فسنجون من که با سینه مرغ درستیدمYum2
[تصویر:  20140128151856_20130111180917_031120133981.jpg]

علت ویرایش تبدیل فایل پیوست به تصویر
امضای baran72
خوشبختي ما در سه جمله است :
تجربه از ديروز، استفاده از امروز، اميد به فردا
ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
حسرت ديروز، اتلاف امروز، ترس از فردا
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۸-۱۱-۱۳۹۲ ۰۳:۲۰ عصر، توسط niloofar00.)
۲۲-۱۰-۱۳۹۱, ۱۱:۵۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از baran72 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, ریحانه مغرور, ladybird68, kapsul, nasim88, negin.s, مرضیه مهدی, پارانزیم, mozhgan57, niloofar00, simsim26, nafasam-a, نازگل 2
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
225
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 471


محل سکونت : ایران
ارسال: #5
RE: خورش فسنجان
فسنجون

[تصویر:  20140128152246_20120525347.jpg]

علت ویرایش تبدیل فایل پیوست به لینک
امضای ladybird68
ناشنوا باش وقتی همه از محال بودن آرزوهات حرف میزنند..
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۸-۱۱-۱۳۹۲ ۰۳:۲۴ عصر، توسط niloofar00.)
۲۳-۱۰-۱۳۹۱, ۰۳:۰۰ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از ladybird68 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, ریحانه مغرور, 1368Sheri, negin.s, Galaxy, kapsul, nasim88, مرضیه مهدی, پارانزیم, niloofar00, nafasam-a, نازگل 2

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #6
RE: خورش فسنجان
اینم فسنجون من که جاتون خالی،واقعا خوشمزه شده بود.من فسنجون ملس دوست دارم
[تصویر:  20130306221648_IMG_20130307_004323.jpg]
امضای 1368Sheri
۱۷-۱۲-۱۳۹۱, ۱۲:۴۷ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, ladybird68, Galaxy, NAHID.V, tannaz.m, kapsul, nasim88, من و نفسم, مرضیه مهدی, پارانزیم, مامانش, niloofar00, mahkaz, z.arghavani


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خورش فسنجان پسته kapsul 1 2,301 ۲۱-۳-۱۳۹۳ ۰۶:۵۹ عصر
آخرین ارسال: parza


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد