تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 11 رای - 2.73 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خورش قارچ و مرغ
#1
Restart-1 
مواد لازم:(براي 4 نفر)
فيله مرغ خرد شده نيم كيلو
قارچ ورقه شده نيم كيلو
پياز 1 عدد درشت
فلفل دلمه اي 1 عدد
سير 2 حبه
رب گوجه 3 قاشق غذاخوري
زعفران حل شده 2 قاشق غذاخوري
پودر كاري و نمك و فلفل و روغن به ميزان لازم

ابتدا پياز و سير و فلفل دلمه اي را بسيار ريز خرد ميكنيم و با كمي روغن تفت ميدهيم سپس فيله هاي مرغ را اضافه كرده به همراه نمك و فلفل و پودر كاري و زعفران و رب گوجه. كمي كه مواد سرخ شد قارچها را اضافه كرده و مجدد تفت ميدهيم و كمي كه قارچها آب انداخت مقداري نيز آب اضافه ميكنيم تا هم مواد كاملا بپزد و هم خورش جا بيفتد.
نوش جانYum2

[عکس: 20140128155220_03032011430.jpg]

علت ویرایش تبدیل فایل پیوست به لینک
پاسخ }
#2
[عکس: 20130528131901_pici2Eiwb.jpg]

مواد لازم:
4قاشق غذاخوری روغن
1 پیاز بزرگ خرد شده
300 گرم گوشت مرغ
500 گرم قارچ سفید بزرگ خرد شده
400 گرم گوجه فرنگی بدون پوست و درشت خرد شده
3 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
2 حبه سیر، خرد کرده
1 قاشق چای خوری آبغوره
2 قاشق غذاخوری کره (اختیاری)
نمک و فلفل تازه
2 نیشگون تکه های فلفل قرمز
زعفران دم کرده به دلخواه

طرز تهیه:
روغن رو توی قابلمه گرم کنین و پیاز و سیر رو کمی سرخ کنین
مرغ رو به قابلمه اضافه کنین و کمی تفت بدین تا تغییر رنگ پیدا کنه (حدود 10-12 دقیقه با حرارت ملایم)
قارچ رو همراه گوجه ی خرد شده (میتونین رنده کنین) به قابلمه اضافه کنین
1/5 فنجان آب رو با آبغوره و رب هم بزنین و توی قابلمه بریزین و هم بزنین
سپس حرارت رو کم کنین و زعفران و فلفل قرمز رو اضافه کنین و اجازه بدین 15 تا 20 دقیقه بجوشه و جا بیفته.


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#3
مواد لازم:

پیاز 1 عدد

قارچ 500 گرم

مرغ قطعه قطعه شده 1 عدد

نمک و ادویه به مقدار کافی

ارد 2 ق س

کره 100 گرم

روغن 100 گرم

اب لیمو 1 ق س

زعفران کمی

طرزتهیه:

پیاز را خرد کرده و سرخ کنید از روغن بیرون بیاورید
تکه های تمیز شده مرغ را در روغن سرخ کنید
قارچ را ورقه ورقه کرده در کره تفتش دهید ارد را روی ان بپاشید و با قاشق هم بزنید تا سس غلیظی درست شود
پیاز و مرغ و قارچ و زعفران را درقابلمه بریزید یک لیوان و نیم اب و اب لیمو را توی قابلمه ریخته و با حرارت ملایم بزارید بماند تا خورش پخته و جا افتاده شود

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد



[عکس: 20130923120053_DSC00459-1024x768.jpg]
[عکس: 20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
پاسخ }
#4
[عکس: 20150922155236__20150828_143056.jpg]
ﺑـــﻪ ﺑﻌﻀــﯽﻫـــﺎ اوﻧﻘﺪﺭ ﺑﻬــــــــﺎ ﻣﯿـــﺪﯼ ﮐـﻪ
ﯾـﻪ ﺭﻭﺯ ﺧــﻮﺩت هم ﺩﯾﮕـﻪ ﻧﻤﯿﺘـــــﻮﻧـﯽ ﺑﺨــــﺮﯾـــﺶ !
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
با ارسال 3 نگین جون . دست درد نکنه 3 البته با گوشت مرغ
فقط زیادی ابش غلیظ شد ولی خوشمزه بود3

[عکس: 20151018110455_Photo4510.jpg]

83
[عکس: 20151225233921_m.jpg]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خورش قارچ و گوشت negin.s 8 856 ۲۴-۱۰-۱۳۹۴, ۰۹:۵۴ ق.ظ
آخرین ارسال: Galaxy