تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 60 رای - 3.27 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خورش قرمه سبزی
#1
من خورش قرمه سبزی رو این جوری درست می کنم :
تکه های گوشت رو در روغن به همراه زردچوبه تفت میدم و بعد هم پیاز داغ بهش اضافه می کنم (من معمولاً پیازداغ اماده شده دارم!) بعد از این که کمی تفت خورد در قابلمه رو برای 5 ، 6 دقیقه می گذارم تا کمی گوشت ها آب بندازن
اونوقت لوبیا (از لوبیا چیتی استفاده می کنم و از قبل هم خیس می کنم ) رو هم به گوشت اضافه می کنم و یک سرچرخ میدم و بعد اب اضافه میکنم و می گذارم بدون هیچ ادویه دیگه ای گوشت و لوبیا بپزن.
وقتی گوشت و لوبیا پختن سبزی فرمه سبزی رو اضافه می کنم و ادویه های لازم که دارچین ، نمک و فلفل سیاه هستن رو هم به غذا اضافه می کنم+ پودر لیمو عمانی و کمی آبلیمو
(خیلی ها تو خورشت قرمه سبزی لیمو عمانی درسته می اندازن اما من چون همسرم نسبت به دیدن قیافه لیمو عمانی حساسه از پودر لیمو عمانی + کمی آب لیمو استفاده می کنم.)
دقت کنید که اگر به نسبت حجم خورشتون لیمو عمانی یا پودرش زیاد باشه خورش تلخ میشه.




فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پاسخ }
#2
[عکس: 20130731151813_sabzi-1.JPG]

اینم خورشت قرمه سبزی من که چند روز پیش درست کرده بودم. جاتون خالی از صبح گذاشتم ریزریز قل بزنه تا ظهر آماده شه و به روغن بیفده. روزایی که عجله ای باشه میره تو زود پز.
پیاز رو سرخ میکنم بعد گوشت رو اضافه کرده و سرخ میکنم همراه با فلفل و زردچوبه . لوبیا (از قبل خیس خورده) و سبزی رو اضافه میکنم و مقدار لازم آب و میزارم تا خوب بپزه در آخر هم نمک و پودر لیمو . (زمانی که از لیموی درسته استفاده کنم کمی که لیمو پخت از ظرف خارج میکنم و با قاشق فشارش میدم و پوست و هسته رو ازش جدا میکنم و به خورشت اضافه میکنم)



سبزی ما شامل: تره، جعفری، گشنیز، شنبلیله، اسفناج
مقدار هر کدوم رو نمیدونم چون هیچ وقت خودم آماده نکردم gag
ببخشیدhih

من بعد از اینکه گوشت رو با پیاز خوب سرخ کردم بهش ادویه و فلفل و زردچوبه میزنم و بعد سبزی که کاملا سرخ شده رو اضافه میکنم و لوبیا و بعد هم میزارم تا بپزه.
در آخرای پخت لیمو یا آبلیمو رو اضافه میکنم و نمک
البته اینم بگم که بعضی از لوبیا ها نسبت به گوشت دیرتر میپزه، در اینطور مواقع لوبیا رو اول نیم پز میکنم و بعد به مواد گوشت و سبزی اضافه میکنم.
بعضی وقتا هم ممکنه یک قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کنم که اونم خورشت رو خوشمزه میکنه Clap
البته مقدار رب کم هست و اصلا رنگ خورشت به قرمزی نمیزنه.
پاسخ }
#3
(۱۶-۰۱-۱۳۹۰, ۰۸:۲۳ ق.ظ)*ashena* نوشته:  
(۰۳-۱۱-۱۳۸۹, ۱۰:۴۳ ق.ظ)Galaxy نوشته:  اینم قرمه سبزی من که اولین باره خودم به تنهایی پزوندم:

گيسو شما تو قرمه سبزيتون گوجه فرنگي ميريزيد؟uhum

عزیزم آخرای غذا برای خوشگلی یه دونه گوجه رو نصف میکنم میندازم تو خورش که بپزه
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
برای گیسوجونم
اصفهانیا
1کیلوتره
1کیلو جعفری
300گرم گشنیز
200گرم شنبلیله
200گرم اسفناج
که اگه اسفناج نبود برگ چغندر برای لعابش میریزنClap

چندتا شگرد برای یه قورمه سبزی جاافتاده
لیموعمانی قورمه سبزی رو حتما نیم ساعت قبل از سر عذا بریزد تا تلخی به قورمه سبزیتون ندهClap

نیم ساعت یا بیست دقیقه اخر غذا درپوش ظرف رو کمی مایل بذارین تا بخار غذا از کنارش خارج بشه
این کار کمک میکنه تا غذاتون به روغن بیافتهgag

سلام
منم برای قورمه سبزی از لوبیا چیتی استفاده میکنم
لوبیا رو از شب قبل خیس میکنم
پیاز داغ میکنم وماهیچه گوسفندی رو یه کم تفت میدم
یه کم زردچوبه میزنم ومیذارم لوبیا وگوشت باهم بپزه ولعاب بندازه
سبزی رو سرخ میکنم ووقتی مواد پخت اضافه میکنم
یه کم که شروع کرد به پختن وروغن انداختن نیم ساعت اخر غذا لیمو عمانی رو هم(پاک کرده) ونمک اضافه میکنم
عالی میشهClap
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست.
با این تصمیم می‌گذارید
که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد .

(الیزابت استون)
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
ولی من از همون اول لیموهارو توش میریزم اصلا هم تلخ نمیشه
اگه تعریف از خود نباشه قورمه سبزی های من همیشه خوشمزه میشه وتوی فامیل اسم در کرده
منم چند نکته بگم من همه مواد رو همزمان با هم میزارم دراواخر پخت توصیه می کنم برای چاشنی حتما ابغوره بریزد خیلی خوشمزه اش می کنه خیلی کم دارچین بزنید ودیگه اینکه سبزیتون روخوب سرخ کنید ولی نسوزونید

[عکس: 20130318173156_20120108083902_66.JPG]
اینم از قرمه سبزی شیلا پز
آرزویی بکن... گوشهای خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه...

آرزویی بکن... شاید کوچکترین معجزه اش، بزرگترین آرزوی تو باشد!!!
پاسخ }
#6
اینم قورمه سبزی من excited

کلا هم با لوبیا چیتی درست میکنم هم لوبیا قرمز و هم لوبیا چشم بلبلی excited
[عکس: 20120107133057_013.jpg]

اینم یکی دیگه :

[عکس: 20120107133209_1.jpg]
[عکس: tNnap4.png]

خداوندا ؛
آرامشي عطا كن تا بپذيرم آنچه را كه نميتوانم تغيير دهم.
شهامتي ده كه تغيير دهم آنچه را كه ميتوانم.
و دانشي كه تفاوت اين دو را بدانم...
پاسخ }
#7
من قورمه سبزی خودم رو بگم :

من چون کارمندم بیشتر مواد اولیه اماده دارم تو فریزر
سبزی رو تفت میدم تا کاملا سرخ بشه
بعد کمی یه ذره شنبلیله خشک میریزم توش چون خیسش رو اصلا با سبزی قورمه سبزی نمگیرم . خشک میکنم .
بعد گوشت پخته شده و اب گوشت رو بهش اضافه میکنم اضافه کردن اب گوشت باعث خوش طعمی بیشترش میشه .
وقتی جوشید .لوبیا فرق نمیکنه از هر نوعی پخته شده شو هم اضافه میکنم . اگه تو فریزر بود کمی با اب ولرم میشورم و بعد میریزم تو خورش .
نمیدونم متوجه شدین یا نه اگه همونطوری بریزیم یه چیزای سفید تو غذا دیده میشه ولی اگه بشوریم مشکلی نیست .
نمک و کمی دارچین و یکی دو تا لیمو عمانی رو بهش اضافه کنین و درشو کمی نیمه باز بزارین تا روغن بندازه .
یه نکات کوشمولویی هستش این که همیشه سعی کنین در مورد همه غذاها این مورد صدق میکنه : تا اب غذا تونو از اول در نظر بگیرین و اصلا بعد از جوشوندنش بهش اب اضافه نکنین . اونجوری خوشمزه نمیشه


و سعی کنین بیشتر از اب جوش استفاده کنین تا اب شیر .

موقع سرو غذا کمی بهش ابلیمو اضافه کنین و بزارین یکی دو قل بزنه و بعد سروش کنین .

صفورا جون امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم .
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#8
مواد لازم برای تهیه قورمه سبزی :
گوشت بدون چربی – ۶۰۰ گرم
سبزی:
جعفری،تره،شنبلیله،خردشده و کمی اسفناج– یک کیلو
لوبیا قرمز – نصف استکان
لیمو عمانی خرد شده – سه قاشق غذا‌خوری
روغن – یک پیمانه
پیاز – دو عدد

طرز تهیه قورمه سبزی :
سبزی را پاک کنید و تمیز بشوئید آب سبزی که کاملاً گرفته شد خوب خرد کنید سپس در روغن سرخ کرده کنار بگذارید گوشت را تکه تکه کنید پیاز را خرد کرده سپس گوشت و پیاز را داخل ظرف بریزید کمی سرخ نمائید بعد لوبیا و چهار لیوان آب گوشت اضافه کرده بگذارید نیم پز شود سپس سبزی سرخ شده را داخل گوشت بریزید بعد کمی نمک و فلفل و لیمو های خرد شده را اضافه کرده می‌گذارید آهسته بپزد و به روغن بیفتد بجای لیمو می‌توانید از آب لیمو هم استفاده کنید.

راستی تو شمال علاوه بر لیمو عمانی که طعم خوبی داره برای ترش کردن خورش از رب نارنج استفاده میکنن که عاااالی میشه واقعاً
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
روش درستیدن منم به این صورته که:
ابتدا پیاز ها رو سرخ سپس تیکه های گوشت گوسفندی و بع سبزی حسابی سرخ شده و لوبیای 3 روز از قبل خیس داده شده.(من دو روز میذارم خیس بخوره و یه روز میذارم جوونه بزنه که پر از خاصیت بشه.این جوری به قول قمی ها بادو برنگشم از بین میره.نیم ساعت به اتمام پخت لیمو عمانی اضافه می شود .در آخر شنبلیله رو تو روغن داغ تاب میدیم به طوری که نسوزه بابا یک بویی بلند میشه تا سر کوچه(نا گفته نمونه تو سبزی اولیه شنبلیله یوخدو.یعنی دنیه یعنی نبیدا یعنی نیست .
البته مامانم اینا که تو شمالن توش یه تیکه کدو خورشتی میندازن که لعاب بندازه یا دیب دمینیhih
5116Mornincoffee
پاسخ }
#10
مامان منم آخر سر یه کم شنبلیله خشک میریزه تو قورمه سبزی خیلی خوش عطر می شه Clap
یه روش هم برای از بین بردن تلخی لیمو عمانی خواهرم استفاده می کنه اینه لیموها رو برای 1 تا 2 دقیقه توی آب جوش میریزه واسه خورش قیمه این کارو کرد خیلی خوش مزه شده بود یه ترشیه خوش طعم به غذا می ده
پاسخ }