خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 60 رأی - میانگین امتیازات: 3.27
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خورش قرمه سبزی

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
313
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 452


محل سکونت :
ارسال: #1
خورش قرمه سبزی
من خورش قرمه سبزی رو این جوری درست می کنم :
تکه های گوشت رو در روغن به همراه زردچوبه تفت میدم و بعد هم پیاز داغ بهش اضافه می کنم (من معمولاً پیازداغ اماده شده دارم!) بعد از این که کمی تفت خورد در قابلمه رو برای 5 ، 6 دقیقه می گذارم تا کمی گوشت ها آب بندازن
اونوقت لوبیا (از لوبیا چیتی استفاده می کنم و از قبل هم خیس می کنم ) رو هم به گوشت اضافه می کنم و یک سرچرخ میدم و بعد اب اضافه میکنم و می گذارم بدون هیچ ادویه دیگه ای گوشت و لوبیا بپزن.
وقتی گوشت و لوبیا پختن سبزی فرمه سبزی رو اضافه می کنم و ادویه های لازم که دارچین ، نمک و فلفل سیاه هستن رو هم به غذا اضافه می کنم+ پودر لیمو عمانی و کمی آبلیمو
(خیلی ها تو خورشت قرمه سبزی لیمو عمانی درسته می اندازن اما من چون همسرم نسبت به دیدن قیافه لیمو عمانی حساسه از پودر لیمو عمانی + کمی آب لیمو استفاده می کنم.)
دقت کنید که اگر به نسبت حجم خورشتون لیمو عمانی یا پودرش زیاد باشه خورش تلخ میشه.
۲-۱۱-۱۳۸۹, ۰۸:۵۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از رها... به دلیل این ارسال سپاس کرده.
گل شقایق, negin.s, shamiiim, Atefe joon, بتی موسوی
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
495
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 575


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: خورش قرمه سبزی
[تصویر:  20130731151813_sabzi-1.JPG]

اینم خورشت قرمه سبزی من که چند روز پیش درست کرده بودم. جاتون خالی از صبح گذاشتم ریزریز قل بزنه تا ظهر آماده شه و به روغن بیفده. روزایی که عجله ای باشه میره تو زود پز.
پیاز رو سرخ میکنم بعد گوشت رو اضافه کرده و سرخ میکنم همراه با فلفل و زردچوبه . لوبیا (از قبل خیس خورده) و سبزی رو اضافه میکنم و مقدار لازم آب و میزارم تا خوب بپزه در آخر هم نمک و پودر لیمو . (زمانی که از لیموی درسته استفاده کنم کمی که لیمو پخت از ظرف خارج میکنم و با قاشق فشارش میدم و پوست و هسته رو ازش جدا میکنم و به خورشت اضافه میکنم)



سبزی ما شامل: تره، جعفری، گشنیز، شنبلیله، اسفناج
مقدار هر کدوم رو نمیدونم چون هیچ وقت خودم آماده نکردم gag
ببخشیدhih

من بعد از اینکه گوشت رو با پیاز خوب سرخ کردم بهش ادویه و فلفل و زردچوبه میزنم و بعد سبزی که کاملا سرخ شده رو اضافه میکنم و لوبیا و بعد هم میزارم تا بپزه.
در آخرای پخت لیمو یا آبلیمو رو اضافه میکنم و نمک
البته اینم بگم که بعضی از لوبیا ها نسبت به گوشت دیرتر میپزه، در اینطور مواقع لوبیا رو اول نیم پز میکنم و بعد به مواد گوشت و سبزی اضافه میکنم.
بعضی وقتا هم ممکنه یک قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کنم که اونم خورشت رو خوشمزه میکنه Clap
البته مقدار رب کم هست و اصلا رنگ خورشت به قرمزی نمیزنه.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۵-۱۳۹۲ ۰۲:۱۹ عصر، توسط negin.s.)
۳-۱۱-۱۳۸۹, ۱۰:۲۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از papary به دلیل این ارسال سپاس کرده.
گل شقایق, negin.s, من و نفسم, shamiiim, NAHID.V, سهیلا12, Atefe joon, zigurat, بید مجنون, گوته
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: خورش قرمه سبزی
(۱۶-۱-۱۳۹۰ ۰۸:۲۳ صبح)*ashena* نوشته شده توسط:  
(۳-۱۱-۱۳۸۹ ۱۰:۴۳ صبح)Galaxy نوشته شده توسط:  اینم قرمه سبزی من که اولین باره خودم به تنهایی پزوندم:

گيسو شما تو قرمه سبزيتون گوجه فرنگي ميريزيد؟uhum

عزیزم آخرای غذا برای خوشگلی یه دونه گوجه رو نصف میکنم میندازم تو خورش که بپزه
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۶-۱-۱۳۹۰, ۱۰:۵۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
گل شقایق, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
273
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 438


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: خورش قرمه سبزی
برای گیسوجونم
اصفهانیا
1کیلوتره
1کیلو جعفری
300گرم گشنیز
200گرم شنبلیله
200گرم اسفناج
که اگه اسفناج نبود برگ چغندر برای لعابش میریزنClap

چندتا شگرد برای یه قورمه سبزی جاافتاده
لیموعمانی قورمه سبزی رو حتما نیم ساعت قبل از سر عذا بریزد تا تلخی به قورمه سبزیتون ندهClap

نیم ساعت یا بیست دقیقه اخر غذا درپوش ظرف رو کمی مایل بذارین تا بخار غذا از کنارش خارج بشه
این کار کمک میکنه تا غذاتون به روغن بیافتهgag

سلام
منم برای قورمه سبزی از لوبیا چیتی استفاده میکنم
لوبیا رو از شب قبل خیس میکنم
پیاز داغ میکنم وماهیچه گوسفندی رو یه کم تفت میدم
یه کم زردچوبه میزنم ومیذارم لوبیا وگوشت باهم بپزه ولعاب بندازه
سبزی رو سرخ میکنم ووقتی مواد پخت اضافه میکنم
یه کم که شروع کرد به پختن وروغن انداختن نیم ساعت اخر غذا لیمو عمانی رو هم(پاک کرده) ونمک اضافه میکنم
عالی میشهClap
امضای leili
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست.
با این تصمیم می‌گذارید
که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد .

(الیزابت استون)
۱۷-۷-۱۳۹۰, ۱۲:۲۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از leili به دلیل این ارسال سپاس کرده.
گل شقایق, negin.s, Atefe joon, زهرا77, kimiamami, گوته
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
177
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 343


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: خورش قرمه سبزی
ولی من از همون اول لیموهارو توش میریزم اصلا هم تلخ نمیشه
اگه تعریف از خود نباشه قورمه سبزی های من همیشه خوشمزه میشه وتوی فامیل اسم در کرده
منم چند نکته بگم من همه مواد رو همزمان با هم میزارم دراواخر پخت توصیه می کنم برای چاشنی حتما ابغوره بریزد خیلی خوشمزه اش می کنه خیلی کم دارچین بزنید ودیگه اینکه سبزیتون روخوب سرخ کنید ولی نسوزونید

[تصویر:  20130318173156_20120108083902_66.JPG]
اینم از قرمه سبزی شیلا پز
امضای کارن
آرزویی بکن... گوشهای خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه...

آرزویی بکن... شاید کوچکترین معجزه اش، بزرگترین آرزوی تو باشد!!!
۲۷-۷-۱۳۹۰, ۰۱:۵۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از کارن به دلیل این ارسال سپاس کرده.
من و نفسم, pari22, Atefe joon, نازیلا62, Shid dokht, sedigh1265, معصومه سخنوری, بید مجنون, hekmati009, kimiamami, کمند11, نرجس ظریف

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
481
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 455


محل سکونت : مازندران وطن سبز...
ارسال: #6
RE: خورش قرمه سبزی
اینم قورمه سبزی من excited

کلا هم با لوبیا چیتی درست میکنم هم لوبیا قرمز و هم لوبیا چشم بلبلی excited
[تصویر:  20120107133057_013.jpg]

اینم یکی دیگه :

[تصویر:  20120107133209_1.jpg]
امضای joudi
[تصویر:  tNnap4.png]

خداوندا ؛
آرامشي عطا كن تا بپذيرم آنچه را كه نميتوانم تغيير دهم.
شهامتي ده كه تغيير دهم آنچه را كه ميتوانم.
و دانشي كه تفاوت اين دو را بدانم...
۱۷-۱۰-۱۳۹۰, ۰۴:۰۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از joudi به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, Atefe joon, samane24, مهلا گلي



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد