خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 35 رأی - میانگین امتیازات: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خورش قیمه

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,302
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
خورش قیمه
مواد لازم:
لپه 2 لیوان سر صاف
پیاز یک عدد بزرگ
گوشت گوسفندی 300 گرم
رب گوجه 3 ق س
نمک،فلفل سیاه و قرمز،دارچین و زردچوبه و ادویه خورشتی
سیب زمینی 1 عدد بزرگ
لیمو عمانی 3 عدد
زعفران دم شده 2 ق س

روش تهیه:
اول پیازها رو نگینی خرد کنید و تفت بدید تا طلایی و سبک بشه.
ادویه خورشتی و زردچوبه اضافه کنید و یه تفت کوچولو بدی تا بوی ادویه در بیاد.
بعد گوشتها رو که شستید و تکه کردید اضافه کنید و با پیاز تفت بدید و نصف زعفرون رو توی گوشت بریزید ولی نمک نریزید .
آب اضافه کنید حدود 4 لیوان و بگذارید تا نیم پز بشه.
حالا لپه ها رو که از قبل پاک شده و خیس کردید رو توی یه تابه تفت بدید بهش دارچین و فلفل سیاه بزنید تا بوی لپه گرفته بشه بعد رب اضافه کنید و رب که سرخ شد لپه ها رو به گوشت اضافه کنید و بقیه زعفرون رو و بگذارید تا بجوشه بعد سیب زمینی رو که برشهای درشت زدید بهش اضافه کنید و لیمو عمانی بریزید و بذارید خورش جا بیفته.
آخرای پخت نمکش رو اندازه کنید و اگه لعاب ننداخته بود چند تا از برشهای سیب زمینی رو داخل خورش له کنید.
کنار قیمه به دلخواه سیب زمینی سرخ کرده یا بادمجون سرخ کرده بذارید و نوش جان کنید.
[تصویر:  20141116000534_DSC01541.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۴-۱-۱۳۹۰, ۱۰:۳۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ava.ab, negin.s, rafighi, shamiiim, 1368Sheri, پارانزیم, niloofar00, عسل بابا
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
150
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 86


محل سکونت : ايران
ارسال: #2
RE: قیمه
اينم دستور قيمه اي كه مي درستم ( البته مسلما به پاي هنراي دوستاي گلم

نمي رسه):

ميزان نمي نويسم ....چون چشمي مي ريزمuhum

مواد لازم:

لپه / گوشت گوسفندي / پياز / ادويه ، نمك ،‌فلفل قرمز و سياه ،‌دارچين ،‌زردچوبه / رب گوجه فرنگي / روغن / ليمو عماني / سيب زميني....



طرز تهيه:

ابتدا پياز را خلالي كرده و در قابلمه اي كه قبلا روغن در آن داغ شده روي حرارت ملايم تفت ميدهيم تا طلايي شود. سپس گوشت را به آن اضافه كرده و تفت ميدهيم تا گوشت سرخ شود ...پس از اينكه گوشت تغيير رنگ داد و كمي از حالت اوليه خارج شد لپه خيسانده( بهتر است از 2تا 3 ساعت قبل خيسانده شود) را اضافه مي كنيم و تفت مي دهيم....

سپس ادويه ، زردچوبه ،‌ فلفل قرمز و سياه و دارچين را به آن اضافه ميكنيم،‌البته به شخصه كمي پودر ليمو عماني هم در اين قسمت اضافه ميكنم....بعد از كمي تفت دادن رب گوجه را كم كم اضافه كرده و با مخلوط گوشت و لپه خوب تركيب ميكنيم تا به خوبي سرخ شود و به موادمان آغشته گردد....( مامانم به جز رب گوجه، گوجه فرنگي رنده شده هم به مخلوط گوشت و لپه اضافه مي كرد كه باعث غليظ تر شدن قيمه ميشه)...

بعد از سرخ شدن مخلوط درون ظرف ،3 تا 4 ليوان آب به مواد اضافه ميكنيم و با حرارت زياد اجازه مي دهيم كه به جوش بيايد ....بعد از به جوش آمدن،به آرامي كف روي ظرف را بر ميداريم و حرارت را كم ميكنيم و درب قابلمه را گذاشته و اجازه مي دهيم تا به آرامي موادمان بپزد و اصطلاحا جا بيفتد....
از آنجاييكه در خانواده ما مزه ي ترشي در غذا خيلي طرفدار داره بعد از مدت زماني كه قيمه ما روي اجاق بود به آن كمي قره قوروت ملس (قارا) و كمي آّبليمو اضافه ميكنم...


سيب زميني را خلالي و در تابه سرخ ميكنيم...

سپس در اواخر زمان پخت نمك را اندازه كرده و ليمو عماني را به آن اضافه مي كنيم ....
براي لعاب انداختن بيشتر قسمتي از سيب زميني هاي سرخ شده را هم به قيمه اضافه ميكنيم...

( مامانم براي لعاب انداختن سيب زميني در خورش مي اندازد و له مي كند ولي من اين كار رو نميكنم)...

همونطور كه گيسوي نازنين گفت با بادمجون هم سرو ميشه كه من عاشقشم...

نوش جان...

پي نوشت:
1-عكس هم بعدا ميذارم....(فعلا كامپيوتر و موبايلم ويروس دارن....)
2- ايندفعه كه خواستم قيمه بدرستم حتما زعفران رو هم امتحان ميكنمuhum
امضای sani2010

برای كسی كه شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-۱-۱۳۹۰ ۰۷:۰۶ صبح، توسط sani2010.)
۲۵-۱-۱۳۹۰, ۰۷:۰۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از sani2010 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, shamiiim, پارانزیم, عسل بابا
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
44
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 83


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: قیمه
قیمه ما excited

[تصویر:  20120105111040_DSC03224.JPG]
امضای angle1386
من عاشق هنر و کارای هنری ام و همه این عکسهایی که میذارم کار خودمه yess
آشپزی ، کارای دستی ، نقاشی ، موسیقی و عکاسی و ... رو انجام میدم.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵-۱۰-۱۳۹۰ ۰۱:۴۱ عصر، توسط sima.)
۱۵-۱۰-۱۳۹۰, ۰۱:۲۴ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از angle1386 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
لیلا هنری, shamiiim, عطر بر, پارانزیم, Zahra.O, عسل بابا
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
273
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 438


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: قیمه
[تصویر:  20120203193949_002.jpg]
خورشت قیمهYum2
امضای leili
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست.
با این تصمیم می‌گذارید
که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد .

(الیزابت استون)
۱۴-۱۱-۱۳۹۰, ۱۰:۱۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از leili به دلیل این ارسال سپاس کرده.
shamiiim, پارانزیم, Zahra.O, عسل بابا
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
33
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 20


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: قیمه
(۱۵-۱۱-۱۳۹۰ ۰۱:۳۳ عصر)darya2 نوشته شده توسط:   خانوما یه سوال :
نمیدونم چرا لپه هام تو قیمه اصلا نمیپزه Dunnof
تا حالا هم چند نوع لپه استفاده کردم (از بسته بندی های مختلف)
اما همچنان نپخته باقی میمونن
حتی خیس میکنمشون از شب قبلش و تفتشونم نمیدم
لطفا راهنماییم کنید چه نوع لپه ای بخرم
اخه لپه های قیمه مجالس خیلی له و خوشمزنYum2 و مال من ....crying

لپه رو توی آّب سرد خیس کن و وقتی هم میخوای بپزیش آب سرد بریز روش.اینکار کمک میکنه لپه زودتر بپزه.
امضای niloofarsnt
[تصویر:  c6aup3.png]
۱۵-۱۱-۱۳۹۰, ۰۱:۵۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از niloofarsnt به دلیل این ارسال سپاس کرده.
عسل بابا

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
273
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 438


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: قیمه
Flowerysmileقیمه با گوشت قلقی
قیمه سیب زمینی
Flowerysmile[تصویر:  20120702112212_020.jpg]

Yum2Yum2Yum2Yum2

[تصویر:  20120702112344_021.jpg]
امضای leili
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست.
با این تصمیم می‌گذارید
که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد .

(الیزابت استون)
۱۲-۴-۱۳۹۱, ۱۲:۵۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از leili به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, لیلا هنری, shamiiim, shamim_13, zigurat, پارانزیم, Zahra.O, عسل بابا, loyee_15, یکتا20


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خورش پیچاق قیمه Alisa 3 1,542 ۱-۷-۱۳۹۵ ۰۶:۰۵ عصر
آخرین ارسال: آشپزی صدف


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد