تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 47 رای - 2.13 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خورش كرفس
#1
Kate 
مواد لازم :



گوشت = 500 گرم گوشت سردست یا ران بره، ترجیحا ماهیچه

كرفس = اگر کوچک بود 2عدد اگه نه 1 عدد کافیه

پياز = 1 عدد(خلال شده)

نمك و فلفل و زردچوبه = به مقدار لازم

نعناع و جعفري =کرفس و جعفری و نعناع تازه را که کمی تفت داده شده

آبليمو = 2 تا 3 قاشق غ

روغن = به مقدار کافي

ادويه = به مقدار کافي

زعفران سائيده شده = به مقدار دلخواه

طرز تهیه

گوشت را به اندازه هاي خورشتي قطعه قطعه کنيد.

پياز را خلال كرده و در روغن تفت دهيد تا طلائي شود.بعد گوشت را اضاف کرده laf وبا پیاز و نيم قاشق چاي خوري زردچوبه تفت دهید.

ادويه وزعفران را به گوشت اضافه و كمي تفت دهيد.

گوشت وپياز را در ظرف مناسبي ريخته و 5 پيمانه آب روي آن ريخته و حرارت را ملايم كنيد

ساقه هاي ترد كرفس را جدا كرده و خرد نمائيد و
کم بخار پز کنید و سپس در روغن تفت دهيد.

نعناع و جعفري و برگهاي جوان كرفس را خرد كرده و در روغن سرخ نمائيد.

زماني كه گوشت نيم پز شد نعناع و جعفري و كرفس و آبليمو و نمك و فلفل را به آن اضافه نمائيد.

خورشت بايد با حرارت ملايم آماده شود تا خوب پخته و جا بيفتد.

دقت کنيد هميشه وقتي مي خواهيد خورشت درست کنيد هنگام طبخ گوشت آنرا روي حرارت بسيار کم طبخ کنيد گرچه مدت طبخ کمي طولاني تر مي شود ولي نتيجه کار بسيار بهتر خواهد شد.
[عکس: sunflower3.gif]
پاسخ }
#2
خورشت کرفس منYum2Yum2
فقط یه فرق اساسی داره
من برای جاافتادن این خورشت واینکه اب ودونش جدا نشه
به نسبت نصف به نصف (سبزی قرمه سبزی+برگ کرفس )استفاده میکنم
طعمش هم خیلی عالی میشه
به جای زعفرون یه
کم رب میزنمhih[عکس: 20120206181552_004.jpg]
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست.
با این تصمیم می‌گذارید
که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد .

(الیزابت استون)
پاسخ }
#3
منم شبیه لیلی جون درس میکنم البته تقریبا به اندازه یک سوم از (کرفس+نعناع+جعفری )قرمه سبزی میریزم به همراه لوبیاچیتی .یه کم رب هم تفت میدم Yum2Yum2Yum2واااای هوس کردمDreamyeyesf
اینستاگرام من nazanintooti :33
خوشحال میشم بهم سر بزنید:
پاسخ }
#4
بچه ها من اگه سبزي نداشتم يه مقدار إز جعفري كه براي سوپم توي فريزره رو باروغن تفت ميدم وبعد بهش نعنا خشك هم أضافه ميكنم ودرآخر هم زردچوبه ويك قاشق غ آرد بعد اينهارو به گوشتم اضافه ميكنم كه كسي هم شك نكنه!! gag نتيجه كار عالي ميشه! اضافه كردن لوبيا ورب هم سليقه إيه دركل من همه جورشو دوست دارمYum2
هروقت يادم مي آيد كه تو از رگ گردن به من نزديكتري آرام ميشوم .
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
سلام دوستای گلم من خورش کرفس روبا یه مقدار کم سبزی قورمه و خود کرفس درست میکنمتا جا بیافته در اخر کار بهش کمی قوره اضافه میکنم که طعمش عالی میشه

[عکس: 20120806182453_DSC00389.JPG]
مهم نیست قفل ها دست کیست مهم این است که کلیدها دست خداست
پاسخ }
#6
اینم خورش کرفس من... عاشقشمYum2 البته من لوبیا نمیریزم توش چون خیلی مزه شو تغییر میدهFlowerysmile
[عکس: 20120806225341_06032012723.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=56...married in]
Created by Wedding Favors
پاسخ }
#7

گوشت ماهیچه بدون استخوان نیم کیلوگرم
کرفس ۳ تا ۴ عدد
پیاز سرخ کرده ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری
روغن ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری
آبلیمو یک استکان
زعفران سائیده ۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل
[عکس: khoreshkarafs.jpg]
خورش کرفس
طرز تهیه
گوشت را تکه تکه خرد می کنیم و می شوییم و با پیاز سرخ کرده و ۳ تا ۴ لیوان آب می گذاریم بپزد بعد ساقه های سفت کرفس را با برگ های سبز آن جدا می کنیم و کنار می گذاریم. سپس ساقه های ترد کرفس را به طول دو بند انگشت میبریم و می شوییم و با ۳ تا ۴ قاشق روغن کمی سرخ می کنیم و داخل گوشت می ریزیم تا کرفس نیز پخته شود ولی زیاد له نشود .
نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران ساییده را در خورش می ریزیم و می گذاریم خورش آهسته بجوشد و جا بیافتد.
می شود خورش کرفس را مانند عکس با نعناع و جعفری آماده کرد که در این صورت ۲ عدد کرفس درشت و نیم کیلو نعناع و جعفری کافی است.
نعناع و جعفری را باید خرد کرد و کمی سرخ نمود و با کرفس داخل خورش ریخت . و به جای زعفران می شود کمی رب مصرف نمود .
در صورت مصرف نعناع و جعفری به زعفران یا رب گوجه فرنگی احتیاج نیست . فقط آبلیمو باید به خورش زد.
من معجزه می خوام خدا جون
پاسخ }
#8
[عکس: 20120917075901_DSC00088.JPG]
اینم خورشت کرفس من به جای سبزی کلا از برگ کرفس استفاده می کنم پوره گوجه رو تفت میدم و وقتی گوشتم پخت به خورشت اضافه می کنم.
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
پیاز و گوشت رو با هم تفت میدم بعد که یه کم گوشت تغییر رنگ داد بهش عصاره گوشت میزنم (زعفران داشته باشه طعمش عالی میشه)
یه کم میزارم با عصاره گوشت بره تفت بخوره و روی گوشت رو با آب میپوشنم (فقط تا حدی آب میریزم که تا روی گوشت بیاد نه بیشتر
ساقه های کرفس رو با سبزی ها (نعناع و جعفری و برگ کرفس) توی روغن خیلی کم تفت میدم که تغییر رنگ بده
به آب گوشت یه کم رب و آبغوره اضافه میکنم ، یه جوش که زد سبزیجات رو میریزم تو قابلمه و درش رو میزارم تا با حرارت کم جا بیفته
همه عاشق طعم خورشت کرفس من میشن
امتحان کنین عالیــــــــــــــه


[عکس: 20130502082406_201305015094.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#10
[عکس: 20130524094324_DSC02278.JPG]
من در رقابت با هیچ کس نیستم.در مسابقه با خودم تلاش میکنم.
هیچ رغبتی ندارم به هر نحوی،شکلی یا فرمی وارد بازی بهتر بودن از کسی شوم.
تنها هدفم این است که بهتر از گذشته ام شوم و پیشرفت کنم.
من این هستم،"من آزادم".
پاسخ }