خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 47 رأی - میانگین امتیازات: 2.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خورش كرفس

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
854
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 2349


محل سکونت : کـلان شــ طهـران ـهر
ارسال: #1
Kate خورش كرفس
مواد لازم :



گوشت = 500 گرم گوشت سردست یا ران بره، ترجیحا ماهیچه

كرفس = اگر کوچک بود 2عدد اگه نه 1 عدد کافیه

پياز = 1 عدد(خلال شده)

نمك و فلفل و زردچوبه = به مقدار لازم

نعناع و جعفري =کرفس و جعفری و نعناع تازه را که کمی تفت داده شده

آبليمو = 2 تا 3 قاشق غ

روغن = به مقدار کافي

ادويه = به مقدار کافي

زعفران سائيده شده = به مقدار دلخواه

طرز تهیه

گوشت را به اندازه هاي خورشتي قطعه قطعه کنيد.

پياز را خلال كرده و در روغن تفت دهيد تا طلائي شود.بعد گوشت را اضاف کرده laf وبا پیاز و نيم قاشق چاي خوري زردچوبه تفت دهید.

ادويه وزعفران را به گوشت اضافه و كمي تفت دهيد.

گوشت وپياز را در ظرف مناسبي ريخته و 5 پيمانه آب روي آن ريخته و حرارت را ملايم كنيد

ساقه هاي ترد كرفس را جدا كرده و خرد نمائيد و
کم بخار پز کنید و سپس در روغن تفت دهيد.

نعناع و جعفري و برگهاي جوان كرفس را خرد كرده و در روغن سرخ نمائيد.

زماني كه گوشت نيم پز شد نعناع و جعفري و كرفس و آبليمو و نمك و فلفل را به آن اضافه نمائيد.

خورشت بايد با حرارت ملايم آماده شود تا خوب پخته و جا بيفتد.

دقت کنيد هميشه وقتي مي خواهيد خورشت درست کنيد هنگام طبخ گوشت آنرا روي حرارت بسيار کم طبخ کنيد گرچه مدت طبخ کمي طولاني تر مي شود ولي نتيجه کار بسيار بهتر خواهد شد.
امضای Linda
[تصویر:  sunflower3.gif]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-۱۰-۱۳۹۲ ۰۲:۱۷ عصر، توسط Galaxy.)
۲۱-۱۰-۱۳۹۰, ۱۲:۵۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از Linda به دلیل این ارسال سپاس کرده.
rooshan, negin.s, باران جوینده, asal arya, 1368Sheri, niloofar00
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
273
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 438


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
RE: خورشت كرفس
خورشت کرفس منYum2Yum2
فقط یه فرق اساسی داره
من برای جاافتادن این خورشت واینکه اب ودونش جدا نشه
به نسبت نصف به نصف (سبزی قرمه سبزی+برگ کرفس )استفاده میکنم
طعمش هم خیلی عالی میشه
به جای زعفرون یه
کم رب میزنمhih[تصویر:  20120206181552_004.jpg]
امضای leili
بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست.
با این تصمیم می‌گذارید
که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان به سر برد .

(الیزابت استون)
۱۷-۱۱-۱۳۹۰, ۰۸:۴۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از leili به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, مینو باقریان, 1368Sheri, ♥رها خانومی♥
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
96
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 332


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: خورشت كرفس
منم شبیه لیلی جون درس میکنم البته تقریبا به اندازه یک سوم از (کرفس+نعناع+جعفری )قرمه سبزی میریزم به همراه لوبیاچیتی .یه کم رب هم تفت میدم Yum2Yum2Yum2واااای هوس کردمDreamyeyesf
امضای Nazanin tooti
اینستاگرام من nazanintooti :33
خوشحال میشم بهم سر بزنید:
۱۱-۴-۱۳۹۱, ۰۲:۴۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
60
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: خورشت كرفس
بچه ها من اگه سبزي نداشتم يه مقدار إز جعفري كه براي سوپم توي فريزره رو باروغن تفت ميدم وبعد بهش نعنا خشك هم أضافه ميكنم ودرآخر هم زردچوبه ويك قاشق غ آرد بعد اينهارو به گوشتم اضافه ميكنم كه كسي هم شك نكنه!! gag نتيجه كار عالي ميشه! اضافه كردن لوبيا ورب هم سليقه إيه دركل من همه جورشو دوست دارمYum2
امضای فاطمه خانوم
هروقت يادم مي آيد كه تو از رگ گردن به من نزديكتري آرام ميشوم .
۱۳-۴-۱۳۹۱, ۰۶:۵۸ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از فاطمه خانوم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
hekmati009
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
215
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 670


محل سکونت : کرمانشاه
ارسال: #5
RE: خورشت كرفس
سلام دوستای گلم من خورش کرفس روبا یه مقدار کم سبزی قورمه و خود کرفس درست میکنمتا جا بیافته در اخر کار بهش کمی قوره اضافه میکنم که طعمش عالی میشه

[تصویر:  20120806182453_DSC00389.JPG]
امضای narin
مهم نیست قفل ها دست کیست مهم این است که کلیدها دست خداست
۱۶-۵-۱۳۹۱, ۰۷:۵۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از narin به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, shamiiim, luna, 1368Sheri

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
391
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 1237


محل سکونت : شهسوار (تنکابن)
ارسال: #6
RE: خورشت كرفس
اینم خورش کرفس من... عاشقشمYum2 البته من لوبیا نمیریزم توش چون خیلی مزه شو تغییر میدهFlowerysmile
[تصویر:  20120806225341_06032012723.jpg]
امضای arezou
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...married in]
Created by Wedding Favors
۱۷-۵-۱۳۹۱, ۱۲:۲۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از arezou به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, shamiiim, آیلین2, 1368Sheri, niloofar00



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد