خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 47 رای - 2.13 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خورش كرفس

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
853
تاریخ عضویت:
Apr 2011
مدال ها

اعتبار: 2,349


محل سکونت : کـلان شــ طهـران ـهر
ارسال: #1
Kate  خورش كرفس
مواد لازم :



گوشت = 500 گرم گوشت سردست یا ران بره، ترجیحا ماهیچه

كرفس = اگر کوچک بود 2عدد اگه نه 1 عدد کافیه

پياز = 1 عدد(خلال شده)

نمك و فلفل و زردچوبه = به مقدار لازم

نعناع و جعفري =کرفس و جعفری و نعناع تازه را که کمی تفت داده شده

آبليمو = 2 تا 3 قاشق غ

روغن = به مقدار کافي

ادويه = به مقدار کافي

زعفران سائيده شده = به مقدار دلخواه

طرز تهیه

گوشت را به اندازه هاي خورشتي قطعه قطعه کنيد.

پياز را خلال كرده و در روغن تفت دهيد تا طلائي شود.بعد گوشت را اضاف کرده laf وبا پیاز و نيم قاشق چاي خوري زردچوبه تفت دهید.

ادويه وزعفران را به گوشت اضافه و كمي تفت دهيد.

گوشت وپياز را در ظرف مناسبي ريخته و 5 پيمانه آب روي آن ريخته و حرارت را ملايم كنيد

ساقه هاي ترد كرفس را جدا كرده و خرد نمائيد و
کم بخار پز کنید و سپس در روغن تفت دهيد.

نعناع و جعفري و برگهاي جوان كرفس را خرد كرده و در روغن سرخ نمائيد.

زماني كه گوشت نيم پز شد نعناع و جعفري و كرفس و آبليمو و نمك و فلفل را به آن اضافه نمائيد.

خورشت بايد با حرارت ملايم آماده شود تا خوب پخته و جا بيفتد.

دقت کنيد هميشه وقتي مي خواهيد خورشت درست کنيد هنگام طبخ گوشت آنرا روي حرارت بسيار کم طبخ کنيد گرچه مدت طبخ کمي طولاني تر مي شود ولي نتيجه کار بسيار بهتر خواهد شد.
(آخرین تغییر در ارسال: 04-01-2014, 02:17 PM توسط Galaxy.)
11-01-2012, 12:59 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
273
تاریخ عضویت:
Jul 2011
مدال ها

اعتبار: 438


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
RE: خورشت كرفس
خورشت کرفس منYum2Yum2
فقط یه فرق اساسی داره
من برای جاافتادن این خورشت واینکه اب ودونش جدا نشه
به نسبت نصف به نصف (سبزی قرمه سبزی+برگ کرفس )استفاده میکنم
طعمش هم خیلی عالی میشه
به جای زعفرون یه
کم رب میزنمhih[عکس: 20120206181552_004.jpg]
06-02-2012, 08:49 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
96
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 333


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: خورشت كرفس
منم شبیه لیلی جون درس میکنم البته تقریبا به اندازه یک سوم از (کرفس+نعناع+جعفری )قرمه سبزی میریزم به همراه لوبیاچیتی .یه کم رب هم تفت میدم Yum2Yum2Yum2واااای هوس کردمDreamyeyesf
01-07-2012, 02:48 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
60
تاریخ عضویت:
Dec 2011
مدال ها

اعتبار: 1


محل سکونت : تهران
ارسال: #4
RE: خورشت كرفس
بچه ها من اگه سبزي نداشتم يه مقدار إز جعفري كه براي سوپم توي فريزره رو باروغن تفت ميدم وبعد بهش نعنا خشك هم أضافه ميكنم ودرآخر هم زردچوبه ويك قاشق غ آرد بعد اينهارو به گوشتم اضافه ميكنم كه كسي هم شك نكنه!! gag نتيجه كار عالي ميشه! اضافه كردن لوبيا ورب هم سليقه إيه دركل من همه جورشو دوست دارمYum2
03-07-2012, 06:58 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
215
تاریخ عضویت:
Feb 2012
مدال ها

اعتبار: 670


محل سکونت : کرمانشاه
ارسال: #5
RE: خورشت كرفس
سلام دوستای گلم من خورش کرفس روبا یه مقدار کم سبزی قورمه و خود کرفس درست میکنمتا جا بیافته در اخر کار بهش کمی قوره اضافه میکنم که طعمش عالی میشه

[عکس: 20120806182453_DSC00389.JPG]
06-08-2012, 07:58 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
391
تاریخ عضویت:
Jul 2011
مدال ها

اعتبار: 1,237


محل سکونت : شهسوار (تنکابن)
ارسال: #6
RE: خورشت كرفس
اینم خورش کرفس من... عاشقشمYum2 البته من لوبیا نمیریزم توش چون خیلی مزه شو تغییر میدهFlowerysmile
[عکس: 20120806225341_06032012723.jpg]
07-08-2012, 12:25 AM,
یافتن نقل قول
مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,304
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 1,104


محل سکونت : خاک پاک وطنم
ارسال: #7
RE: خورشت كرفس

گوشت ماهیچه بدون استخوان نیم کیلوگرم
کرفس ۳ تا ۴ عدد
پیاز سرخ کرده ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری
روغن ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری
آبلیمو یک استکان
زعفران سائیده ۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل
[عکس: khoreshkarafs.jpg]
خورش کرفس
طرز تهیه
گوشت را تکه تکه خرد می کنیم و می شوییم و با پیاز سرخ کرده و ۳ تا ۴ لیوان آب می گذاریم بپزد بعد ساقه های سفت کرفس را با برگ های سبز آن جدا می کنیم و کنار می گذاریم. سپس ساقه های ترد کرفس را به طول دو بند انگشت میبریم و می شوییم و با ۳ تا ۴ قاشق روغن کمی سرخ می کنیم و داخل گوشت می ریزیم تا کرفس نیز پخته شود ولی زیاد له نشود .
نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران ساییده را در خورش می ریزیم و می گذاریم خورش آهسته بجوشد و جا بیافتد.
می شود خورش کرفس را مانند عکس با نعناع و جعفری آماده کرد که در این صورت ۲ عدد کرفس درشت و نیم کیلو نعناع و جعفری کافی است.
نعناع و جعفری را باید خرد کرد و کمی سرخ نمود و با کرفس داخل خورش ریخت . و به جای زعفران می شود کمی رب مصرف نمود .
در صورت مصرف نعناع و جعفری به زعفران یا رب گوجه فرنگی احتیاج نیست . فقط آبلیمو باید به خورش زد.
17-09-2012, 08:48 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,016
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 1,407


محل سکونت :
ارسال: #8
RE: خورشت كرفس
[عکس: 20120917075901_DSC00088.JPG]
اینم خورشت کرفس من به جای سبزی کلا از برگ کرفس استفاده می کنم پوره گوجه رو تفت میدم و وقتی گوشتم پخت به خورشت اضافه می کنم.
17-09-2012, 09:32 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #9
RE: خورشت كرفس
پیاز و گوشت رو با هم تفت میدم بعد که یه کم گوشت تغییر رنگ داد بهش عصاره گوشت میزنم (زعفران داشته باشه طعمش عالی میشه)
یه کم میزارم با عصاره گوشت بره تفت بخوره و روی گوشت رو با آب میپوشنم (فقط تا حدی آب میریزم که تا روی گوشت بیاد نه بیشتر
ساقه های کرفس رو با سبزی ها (نعناع و جعفری و برگ کرفس) توی روغن خیلی کم تفت میدم که تغییر رنگ بده
به آب گوشت یه کم رب و آبغوره اضافه میکنم ، یه جوش که زد سبزیجات رو میریزم تو قابلمه و درش رو میزارم تا با حرارت کم جا بیفته
همه عاشق طعم خورشت کرفس من میشن
امتحان کنین عالیــــــــــــــه


[عکس: 20130502082406_201305015094.jpg]
02-05-2013, 10:06 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
92
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 134


محل سکونت : مشهد
ارسال: #10
RE: خورشت كرفس
[عکس: 20130524094324_DSC02278.JPG]
24-05-2013, 11:15 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد