تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خورش كلم سنگ
#1
[عکس: 20130118034043_gl.JPG]
اين خورش از يه نوع كلم هست كه با نام كلم سنگ شناخته ميشهالبته من در بعضي موارد شنيدم كه بهش كلم قمري هم گفتنDunnofولي تو شهر ما همه بهش ميگيم كلم1 (49)
كلم رو بعد از اينكه پوست گرفتين و نگيني خرد كردين سرخ كنين البته با روغن خيلي كم و حرارت ملايم (موقع سرخ شدن شايد بوي كلم به نظرتون بد بياد)
گوشتتون رو به اصطلاح بار بذارين (پياز رو سرخ كنين و گوشت رو يه سر تفت بدين و آب بريزين )
بعد كه آب جوش اومد كلم سرخ شده رو به همراه لوبيا بريزين توي قابلمه خورش و حرارت رو ملايم كنين
مقدار كلم بسته به نظر خودتون داره ولي فك كنم 1 ليوان كلم نگيني خرد شده واسه هر وعده كافيه
براي چاشني اين خورش ميتونين از رب انار و رب گوجه فرنگي و ليمو خشك استفاده كنين
نوش جااااااااااانYum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2
پاسخ }
#2
(۲۹-۱۰-۱۳۹۱, ۱۱:۳۹ ق.ظ)یاسمین81 نوشته:  افسون جون ما این نوع کلم رو توی آبگوشت میریزیم آبگوشن رو طبق روش معمول میپزیم (البته با لوبیا سفید و بدون نخود) در اواسط طبخ کلم رو درشت خرد کرده میریزیم چاشنیش هم رب و گوجه ستYum2

اره عزيزم ميشه تو انواع غذا از اين نوع كلم استفاده كرد ما توي آش رشته و خورش به هم ازش استفاده ميكنيم كلا خيلي خوشمزه ميشهYum2Yum2Yum2Yum2Yum2

Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2
[عکس: 20130306041510_DSC0y.JPG]
پاسخ }