خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
تور رایگان' کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خورش ماست اصفهان


وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
110
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۱
مدال ها



محل سکونت :
ارسال: #1
خورش ماست اصفهان
خورش ماست یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که بنده تاکنون خورده و بسیار دوست داشته ام. به همه شما هم پیشنهاد می کنم که اگر تاکنون آن را نخورده اید، دست کم یک بار آن را بچشید.





مواد لازم :

گوشت گردن بدون استخوان 250 گرم (با استخوان 300 گرم)
ماست چکیده بی نمک 2.5 کیلوگرم
شکر 1 پیمانه سرخالی
زرده تخم مرغ 2 عدد
آب 2 تا 3 پیمانه
پیاز 1 عدد
گلاب، زردچوبه، نمک، زعفران ساییده به اندازه کافی
خلال پسته، بادام و زرشک به اندازه کافی (برای تزیین)
طرز تهیه :
گوشت گردن را با پیاز، زردچوبه، نمک و آب کاملاً بپزید. استخوان ها را جدا کرده و گوشت را با گوشت کوب، درون یک ظرف مسی یا تفلون خوب بکوبید تا سفید و یکدست شود(این بخش کار بسیار اهمیت دارد).

زرده های تخم مرغ، ماست و شکر را خوب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید. مواد را خوب به هم بزنید تا جوش بیایند. هنگامی که مایه جوش آمد، گوشت گردن کوبیده شده را در تابه ریخته و مخلوط ماست، زرده تخم مرغ و شکر را بدان بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
اگر کل مراحل را به خوبی انجام داده باشید، غذایی به دست می آید که حسابی کش می آید. حالا زعفران آب کرده و در صورت تمایل گلاب را به آن اضافه کنید. خورش ماست به دست آمده را با زرشک، خلال بادام و پسته تزیین نمایید.

بهتر است خورش را 24 ساعت پیش از سرو کردن تهیه کرده و در یخچال نگهداری کنید تا جا بیفتد.

نکات:
1- این خورش سرد سرو می شود.
2- از ظرف با جنس روی برای کوبیدن استفاده نکنید وگرنه رنگ غذا تیره و بد می شود.


البته اسمش خورش هست...ولی در واقع یه دسر اصفهان هست
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-۶-۱۳۹۱ ۱۰:۱۲ عصر، توسط sima.)
۳-۶-۱۳۹۱, ۱۲:۱۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از gh_sa به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ladybird68, sara.yi, f.nik, Atefe joon, shamiiim, نادیاناز
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
229
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 511


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: خورش ماست اصفهان
این هم از خورش ماست من که خیلی خوشمزه شده بود...Wavesmile

[تصویر:  20130506112531_IMAG1429.jpg]
امضای @hasti
دوست من همبازي بهشتي ام نميداني چقدر دلم برايت تنگ شده. هنوز آخرين جمله خدا توي گوشم زنگ ميزند:

از قلب كوچك تو تا من يك راه مستقيم است اگر گم شدي از اين راه بيا بلند شو از دلت شروع كن شايد دوباره همديگر را پيدا كنيم.
۱۶-۲-۱۳۹۲, ۱۲:۵۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از @hasti به دلیل این ارسال سپاس کرده.
f.nik, niloofar00, Atefe joon, gh_sa, shamiiim, negin.s

وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
110
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۱
مدال ها



محل سکونت :
ارسال: #3
RE: خورش ماست اصفهان
[تصویر:  20130521145004_DSCN1597.jpg]

(۳۱-۲-۱۳۹۲ ۰۴:۴۷ عصر)star_setare نوشته شده توسط:  سلام عزیزم
گوشت گردن مرغ ؟Dunnof

نه عزیزم. اصلش اینه که گردن بز باشه که حسابی کش بیاد. ولی با گردن گوسفند هم خوب میشه.
۳۱-۲-۱۳۹۲, ۰۴:۲۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از gh_sa به دلیل این ارسال سپاس کرده.
shamiiim
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
93
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 198


محل سکونت : شهرکرد
ارسال: #4
RE: خورش ماست اصفهان
[تصویر:  20140815132705_DSC01136.jpg]
۲۴-۵-۱۳۹۳, ۱۲:۲۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از parii banooo به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مریم خانومی 1, samaneh1990, مرضی سادات



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد