خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 22 رای - 2.91 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خورش ماست به سبک هندی

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,304
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 1,104


محل سکونت : خاک پاک وطنم
ارسال: #1
خورش ماست به سبک هندی

[عکس: 8d562382f16cbda86847fb5e2d7e44ef.jpg]
● مواد لازم:

▪ مرغ پاک کرده: ۱ عدد (در حدود ۱/۵ کیلوگرم)
▪ ماست کیسه آب گرفته: یک کیلوگرم
▪ پیاز سرخ کرده: ۲ قاشق سوپ خوری
▪ گشنیز: ۲۵۰ گرم
▪ زیره نیمه کوب: نصف قاشق غذاخوری
▪ پودر سیر هاتی کارا: بمقدار ذائقه شما
▪ زعفران سائیده گلستان: یک قاشق چای خوری
▪ روغن: ۱۰۰گرم
▪ نمک و فلفل: به مقدار دلخواه

● طرز تهیه:

مرغ را بعد از تمیز کردن و شستن،با یک لیوان آب و پیاز سرخ کرده،با حرارت ملایم می گذاریم بپزد. گشنیز را تمیز کرده، می شوئیم و ریز خرد می کنیم.
سیر را کوبیده با گشنیز در روغن کمی سرخ می کنیم و آن را در ظرف مرغ می ریزیم. زیره را اضافه کرده، زعفران گلستان را در کمی آب جوش حل می کنیم . نصف آن را در مرغ می ریزیم.
به حد کافی نمک و فلفل به آن اضافه نموده،می گذاریم آب آن در حدود ۲ تا ۳ قاشق بماند.
مرغ را از ظرف خارج می کنیم،کمی که سرد شد،آن را قطعه قطعه می کنیم و استخوان های درشت آن را بیرون می آوریم.
مرغ را دوباره در ظرف می ریزیم؛حرارت را کاملا ملایم می نماییم.
ماست را با بقیه زعفران گلستان و کمی نمک مخلوط کرده، هم می زنیم تا کاملا صاف شود و داخل ظرف مرغ می ریزیم و هم می زنیم.
باید دقت کرد بعد از ریختن ماست، خورش نجوشد؛کافی است فقط ماست داغ شود؛در غیر این صورت ماست به علت جوشیدن می برد و خورش آب انداخته،به صورت دلخواه در نمی آید.
در صورتی که مرغ با مقدار آب ذکر شده پخته نشد، کمی آب اضافه می نماییم.
این خورش را می توانیم با گوشت تهیه کنیم؛در این صورت ۵۰۰ گرم گوشت بدون استخوان کافی است. البته گوشت برای پختن به آب بیشتری احتیاج دارد.
13-07-2012, 09:07 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد