تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 22 رای - 2.68 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خورش مرغ هندی(کاری مرغ)
#1
مواد لازم:
مرغ / ۱ عدد
پیاز خرد شده / ۳ عدد
پودر دارچین / ۱ قاشق چای خوری
سیر رنده شده / ۲ حبه
زنجبیل رنده شده / یک چهارم قاشق چای خوری
فلفل / ۱ قاشق چای خوری
پودر کاری / ۳ قاشق غذاخوری
شکر / نصف قاشق چای خوری
آب لیموی تازه / نصف لیمو
رب گوجه فرنگی / یک قاشق غذاخوری
نمک / به میزان لازم
روغن زیتون / یک چهارم فنجان

روش تهیه:
* پیاز را داخل روغن زیتون سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. سپس دارچین را داخل آن بریزید.
* همان‌طور که محتویات داخل ظرف را هم می‌زنید، زنجبیل، فلفل، پودر کاری، شکر، نمک و سیر را به آن‌ها اضافه نمایید. همچنان محتویات داخل ظرف را به مدت چند دقیقه به هم بزنید تا یکدست شود.
* مرغ را خرد کنید. تکه های مرغ و رب گوجه فرنگی را نیز به سایر مواد اضافه کنید. مقداری آب داخل ظرف بریزید تا جایی که تمام سطح مرغ‌ها را بپوشاند.
* وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، دمای آن را کم کنید و منتظر بمانید تا مرغ کاملاً بپزد.
* کمی پیش از پایان زمان پخت، آب لیمو را به سایر مواد بیفزایید و بگذارید محتویات داخل قابلمه، چند دقیقه دیگر نیز بجوشند.

عکس از نت

[عکس: 20111230100124_1_1261148328_panang-chicken.jpg]

[عکس: 20111230100311_untitled.jpg]
خدایا تو که از حال دلم با خبری

چرا گریه هام نداره اثری؟؟
پاسخ }
#2
Package_favorite 
خورشت کاری (مرغ و قارچ )
این خورش بیش از 1000 نوع در آسیای جنوب شرقی طبخ میشود. کاری سبزیجات و دریایی و خیلی موارد دیگر...
کاری مرغ با طبع ما سازگارتر است.
مواد لازم :
مرغ بدون استخوان.قارچ.پیاز.سیر.آرد.زرد چوبه.پودر کاری.نمک. فلفل
طرز تهیه :
ابتدا مرغ و سیر و پیاز و قارچ را با حرارت زیاد تفت میدهیم سپس ادویه هارا و آرد را اضافه میکنیم.بعد کمی آب میریزیم و میگذاریم تا جا بیفتد.به همین راحتی نوش جان

[عکس: 20121230055741_603288_260188347441423_133235448_n.jpg]
پاسخ }
#3
خورش کاری مرغ و قارچ     3    ..... با دستور استاد گلریز عزیزم و با تزییناتی که دختر کوچولوم خوب بخوره که موفق شدم  50 من دستور اصلی رو مینویسم خودتون به نسبت تعداد نفرات مقدارشو کم کنید
10 تکه متوسط مرغ پوست کنده و خرد شده
4 پیاز
8 سیر پره شده
نصف فنجان روغن
نمک وفلفل قرمز 
2 تا 3 ق پودر کاری
100 گرم قارچ
نصف فنجان ماست چکیده یا خامه
پیاز و سیر را خرد کرده و تفت میدهیم تا طلایی شود بعد پودر کاری و نمک و فلفل را اضافه میکنیم و 3 تا 4 دقیقه تفت میدهیم بعد مرغ را به همراه کمی آب اضافه کرده در ظرف را میبندیم تا مرغ پخته شود بعد قارچ را اضافه میکنیم بعد ماست یا خامه را خوب همزده اضافه میکنیم وقبل از اینکه بجوشد شعله را خاموش میکنیم
  [عکس: 20171031180110_photo_2017-10-31_17-50-33.jpg]
پاسخ }