تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 2 رای - 1.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خورش مرغ و آلو(آلو مسما)
#1
مواد لازم برای 2 نفر:
ران مرغ 2 عدد
لپه یک چهارم پیمانه
پیاز متوسط 1 عدد
گوجه فرنگی 3 عدد
نمک فلفل زردچوبه و زعفران به میزان لازم
آلوبخارا 7-8 عدد

طرز تهیه:
پیاز را تفت میدهیم وقتی طلایی شد گوجه فرنگی را که از قبل رنده کرده ایم می افزاییم و بعد لپه را اضافه می کنیم یه تفت کوچک می دهیم و بعد مرغ را اضافه می کنیم. نمک و ادویه ها را زده و می گذاریم با آب بپزد وقتی مرغ و لپه ها پخت آلو را اضافه می کنیم. زمانی که در ظرف کشیدیم روی آنرا با سیب زمینی تزئین می کنیم.
[عکس: 20120409075924_DSC00004.JPG]
اگه سیب زمینی هام سوخته ببخشید برق نبود در تاریکی کورمال کورمال سرخ کردم اینشکلیهcrying
پاسخ }
#2
مواد لازم برای سه الی چهار نفر

مرغ سه تکه

پیاز سرخ شده دو عدد متوسط (اگه پیازش زیاد باشه بهتره)

آلو سیاه ترش 5 عدد (من همیشه از رشت میارم به عنوان آلوی آلو مسما)

آبغوره به دلخواه (من همیشه واسه ترشی اش از رب آلوچه استفاده می کنم)

رب گوجه یک قاشق غذاخوری

روغن و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه به میزان لازم

ابتدا تکه های مرغ را در کمی روغن و نمک و زردچوبه تفت می دیم تا کمی طلایی بشه بعد پیاز داغ را اضافه کرده و حسابی با هم تفت می دیم بعد هم آلو رو که قبلآ شسته به غذا اضافه کرده و با بقیه ادویه ها و فلفل و رب و آبغوره مخلوط می کنیم.

در این مرحله یک تا یک و نیم لیوان آب جوش اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم بپزد. میزان آب بستگی به بزرگی تکه های مرغ و زمان پخت اون داره. به هر حال این خورشت باید کم آب باشه.

یادتون باشه همیشه حین پخت غذا رو بچشید و ترشی و نمک اونو اندازه کنید.

[عکس: 20120811103626_P250712_03.16.jpg]
[عکس: countdown.php?width=400&height=128&bg=59...married in]
Created by Wedding Favors
پاسخ }
#3
Yum2
[عکس: 20130526090513_201305245489.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#4
اینم خورش آلوی من Yum2 البته من به جای مرغ گوشت گوسفندریختم.


[عکس: 20130621134920_DSC02944.JPG]
[عکس: 20170426093538_421917649_63529-.jpg]
پاسخ }
#5
سلام
منم خواستم روش درست کردن خورش آلوی خودمون رو براتون بگم:ما همیشه بجای مرغ از گوشت استفاده میکنیم یعنی اول گوشت رو با پیاز تفت میدیم ادویه و زردچوبه رو بهش اضافه میکنیم به اندازه کافی آب توش میریزیم بعد گوشت پخت آلو رو اضافه میکنیم بعدش ما بهش شیره توت رو اضافه میکنیم که مزه ش با شیره توت ترش و شیرین میشه که خوشمزه میشه بعدا هم براتون عکسشو میذارم
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#6
[عکس: 20130826181111_2013-08-17-3231.jpg]
عشقم همسرم ....
وجودم پسرم ....
خدایا به تو میسپارم گلهایم را ء زیباترین هدیه هایت را ء پناهشان باش ء کنارشان باش ء به یادشان باش

پاسخ }
#7
ما هم خورشت آلو رو با گوشت خورشتی درست میکنیم
و توش سیب زمینی خرد شده میریزیم

[عکس: 20130831152918_DSC00238.jpg]

حدیث قدسی : هر بنده ای از بندگانم به جای پناه بردن به دیگری با نیت خالص به من پناه آورد ، از کارش چاره جویی میکنم ، حتی اگر آسمانها و زمین و هر آنچه در آنهاست علیه او توطئه کنند.
پاسخ }
#8
[عکس: 20131007004549_DSC09422.jpg]
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }
#9
[عکس: 20131022180832_IMG_5488.JPG]:yumi::yumi::yumi:
پاسخ }
#10
مواد لازم:

مرغ 1 عدد

لپه 100 گرم

الو خشک 400 گرم

پیاز سرخ شده 3 قاشق سوپ خوری

زعفران سابیده شده 1 قاشق مربا خوری

نمک مقداری

شکر در صورت تمایل به میزان دلخواه

طرز تهیه:

الو را از قبل شسته و حدود 4 ساعت در اب بزارید تا خیس بخورد و حسابی تمیز بشه.مرغ را با پیاز سرخ کرده و لپه و مقداری اب میزاریم تا یم پز بشه
بعد نمک و الو را اضافه میکنیم و میزاریم رو حرارت ملایم تا بپزه.زعفران را با کمی اب حل کرده و در صورت تمایل برای شکر ان هم به زعفران اضافه کرده و مخلوط میکنیم و به مرغ اضافه میکنیم و میزاریم تا بجوشه و جا بیوفته

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد


[عکس: 20131124141732_DSC05831-Copy.JPG]
[عکس: 20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...