خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خورش مرغ گیلانی(چغرتمه)

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,012
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1402


محل سکونت :
ارسال: #1
خورش مرغ گیلانی(چغرتمه)
دوستان عزیز من گیلانی نیستم دنبال یه غذای جدید توی نت می گشتم این غذا رو دیدم خوشم اومد درست کردم طعمش خوب بود
در اینترنت به کوکو ی مرغ گیلانی هم چغرتمه می گن . کلا وجه تسمیه چغرتمه نمیدونم چیه اگه کسی می دونه خوشحال میشم بگه 27 ممنون

مواد لازم :

پیاز 1 عدد

سینه مرغ 1 عدد

تخم مرغ ( مرغانه ) 2 عدد

زعفران دم کرده نصف استکان

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری

نمک به میزان لازم

ابتدا پیاز را نگینی می کنیم و مرغ را با مقداری آب می پزیم و بعد مرغ رو ریش ریش می کنیم
دوباره مرغ ریش شده را به آب مرغ اضافه کرده و رب را اضافه می کنیم
زعفران را هم اضافه می کنیم
زعفران واقعا خوشرنگش می کنه و عطر و طعم خاصی بهش میده

وقتی خورشتمون جا افتاد

تخم مرغ را درون خورشت می شکنیم و در قابلمه را می بندیم تا تخم مرغ خودشو بگیره
در دستورهای خود گیلانی ها گفته شده تخم مرغ را می زنیم ولی چون من دوست نداشتم و احساس کردم رنگ غذا خیلی خوشرنگه و با اینکار رنگش تغییر می کنه تخم مرغ رو هم نزدم

[تصویر:  20150616103003_DSC0176.jpg]
۲۶-۳-۱۳۹۴, ۰۹:۳۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از مامان علی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نم نم بارون, مرضی سادات, ریحون گلی$, azam1360, mahsan3, یکتا20, Atefe joon



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد