تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خورش مرغ گیلانی(چغرتمه)
#1
دوستان عزیز من گیلانی نیستم دنبال یه غذای جدید توی نت می گشتم این غذا رو دیدم خوشم اومد درست کردم طعمش خوب بود
در اینترنت به کوکو ی مرغ گیلانی هم چغرتمه می گن . کلا وجه تسمیه چغرتمه نمیدونم چیه اگه کسی می دونه خوشحال میشم بگه 27 ممنون

مواد لازم :

پیاز 1 عدد

سینه مرغ 1 عدد

تخم مرغ ( مرغانه ) 2 عدد

زعفران دم کرده نصف استکان

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری

نمک به میزان لازم

ابتدا پیاز را نگینی می کنیم و مرغ را با مقداری آب می پزیم و بعد مرغ رو ریش ریش می کنیم
دوباره مرغ ریش شده را به آب مرغ اضافه کرده و رب را اضافه می کنیم
زعفران را هم اضافه می کنیم
زعفران واقعا خوشرنگش می کنه و عطر و طعم خاصی بهش میده

وقتی خورشتمون جا افتاد

تخم مرغ را درون خورشت می شکنیم و در قابلمه را می بندیم تا تخم مرغ خودشو بگیره
در دستورهای خود گیلانی ها گفته شده تخم مرغ را می زنیم ولی چون من دوست نداشتم و احساس کردم رنگ غذا خیلی خوشرنگه و با اینکار رنگش تغییر می کنه تخم مرغ رو هم نزدم

[عکس: 20150616103003_DSC0176.jpg]
پاسخ }