تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خورش ناردون(مازندران )
#1
خورش ناردون

[عکس: 20120209195200_000.jpg]
این خورش یکی از غذاهای رسمی استان مازندرانه که معمولا نهار عروسی در روستا های اطراف مازندران با این غذا پذیرایی میشه و از اردک و غاز و یا پرنده ( خوتکا ، پرلا و ... ) استفاده میشه.

غیر از مراسم عروسی در مهمانی ها ی عید ، پاگشا و ... هم سرو میشه. حالت خودمونی این غذا با مرغه . اما رسمی اگه بخاین درست کنین با اردک و غاز بسیار خوشمزه و مجلسی میشه. من یک بار با گوشت گوسفند هم درست کردم اما باز به خوشمزگی مرغ و اردک و .. نمیرسه.

مواد لازم برای 4 نفر :
1- مرغ متوسط 1 عدد اردک یا غاز هم متوسط یاشه برای 6 نفر کافیه
2- انار ترش یا ملس 350 گرم ( بستگی یه ذایقتون داره من خودم دوست دارم پر از انار باشه اگه از اردک یا غاز استفاده میکنین بیشتر بریزین چون برای 6 نفره ) )
3- پیاز متوسط 3 عدد
4- رب انار 2 ق غ
5- شکر ( اگه خیلی انار ترش باشه ) کمی یا میتونین از شکر سیاه استفاده کنین
6- سیر ( اگه اردک یا غاز باشه) 3-4 حبه
7- آلو دلخواه ( میتونین اصلا نریزین )
8- نمک فلفل زردچوبه


روش تهیه :
اگه از مرغ استفاده میکنین مرغ رو با یکی دو حبه سیر و آب و نمک فلفل بذارین بپزه در آخر پخت مرغ باید به اندازه نصف اون مقداری که ریختین آب داشته باشه و خشک نباشه چون از آبش توی خورش باید استفاده کرد.
اگه از اردک یا غاز استفاده میکنین اول باید غاز یا اردک رو توی روغن با حرارت ملایم سرخ کنین و بعد بذارین بپزه با 3- 4 حبه سیر و ادویه .

حالا پیاز رو خیلی ریز خورد میکنیم و سرخش میکنیم.
اگه دوست داشتین 5-6 تا آلو هم میندازیم تو پیاز داغ ( البته بعد از اینکه آلو رو خیس دادین) زردچوبه رو به پیاز داغ میزنیم.
حالا انار رو هم اضافه میکنین و تفت میدیم. و میذاریم یه کم تفت بگیره تا رنگ انار برگرده. بعد از چند دقیقه حالا آب مرغ رو به مواد اضافه میکنیم و حرارت رو کم میکنیم تا آرو م بپزه. یه نیم ساعت زمان میدیم . نمک و فلفل رو اضافه میکنیم. ترشی غذا رو اندازه میکنیم اگه خیلی ترش بود رب انار نمیزنیم اگه ترش نبود میتونین 1 2 ق غذاخوری رب انار رو با 2 ق غداخوری شکر اضافه کینین. رب انار غذا رو غلیظ میکنه .
حالا مرغ رو به خورش اضافه میکنیم اگه |آبش کم بود یه استکان آب جوش میریزیم. و میذاریم بپزه تا جا بیفته اردک و غاز زمان بیشتری واسه پخت میخاد . نمک فلفل رو هم اندازه میکنیم . حالا خورش ناردون آماده است. نوش جان.
[عکس: tNnap4.png]

خداوندا ؛
آرامشي عطا كن تا بپذيرم آنچه را كه نميتوانم تغيير دهم.
شهامتي ده كه تغيير دهم آنچه را كه ميتوانم.
و دانشي كه تفاوت اين دو را بدانم...
پاسخ }
#2
بازم خوش ناردون : uhum

[عکس: 20120209195259_19.jpg]
[عکس: tNnap4.png]

خداوندا ؛
آرامشي عطا كن تا بپذيرم آنچه را كه نميتوانم تغيير دهم.
شهامتي ده كه تغيير دهم آنچه را كه ميتوانم.
و دانشي كه تفاوت اين دو را بدانم...
پاسخ }
#3
(۲۱-۰۱-۱۳۹۰, ۱۲:۱۰ ب.ظ)هستي 34070 نوشته:  هستي خانم جان ببخشيد من چند تا سوال داشتم اينكه با ران مرغ خشمزه تر ميشه يا نه؟ از اناردونه ميشه استفاده كرد يا نه ؟هسته هاي انار خوب نرم ميشه كه نره زير دندون يا اينكه خيلي سفت نباشه ؟ غلظتش مثل قرمه سبزي هست ؟ درست كردم عسكش رو خواهم گذاشت

نسخه اصلی این غذا با اردک ، غاز ، مرغابی و مرغ محلی و کلا پرنده شکاری است.

هر چی غلیظ تر بشه خوشمزه تر میشه.
از همون انار دونه استفاده میکنیم.
انار خودش میپزه و نرم میشه
[عکس: tNnap4.png]

خداوندا ؛
آرامشي عطا كن تا بپذيرم آنچه را كه نميتوانم تغيير دهم.
شهامتي ده كه تغيير دهم آنچه را كه ميتوانم.
و دانشي كه تفاوت اين دو را بدانم...
پاسخ }
#4
خورش ناردون با مرغ:

تکه های مرغ به تعداد دلخواه
انار ترش تازه(ناردون)
فلفل دلمه ای نگینی درشت خرد شده
آلو
پیاز
رب گوجه و رب انار(رب آلوچه بدلخواه)
فلفل تند تازه میکس شده

مرغ رو با زعفرون میپزیم
پیاز داغ فراوون درست میکنیم و دونه های انار رو همراه با کمی شکر حسابی توش تفت میدیم تا نرم بشه
بعد فلفل دلمه ای و یه قاشق رب گوجه و بعدم رب انار و آلوچه رو میریزیم و تفت میدیم
آخر هم آلو هایی که از قبل خیس کردیم رو بهش اضافه میکنیم و از آب مرغ زعفرونیمون میریزیم توش و و مرغهارو میچینیم توش تا جوش بزنه و طعم مواد بخورد مرغ بره و سس غلیظ بشه

[عکس: 20120412083021_290120121269.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
ممنون . عالی بود
[عکس: 20140312085041_DSC_0691.jpg]
پاسخ }
#6
مواد لازم

مرغ به اندازه دلخواه
اناردون(انار ترش)
رب گوجه
آب نارنج نصف فنجان
پیاز

مرغ رو با کمی آب و نمک و فلفل و آب نارنج و ناردون گذاشتم پخت بعد سرخ کردم یه کوچولو پیاز رو خرد کردم و سرخ کردم و رب یکمی اضافه کردم و به آب مرغ اضافه کردم و مرغ رو گذاشتم توش حدود یه ربع بعد هم آماده خوردن
نوش جان

[عکس: 20140518144419_DSC_0271.jpg]
پاسخ }
#7
طعمش عالیه33

[عکس: 20151017134447_IMG_20151005_200059.jpg]
[عکس: 20151006172726_pic307_www.jahaniha.com_54.jpg]
پاسخ }
#8
[عکس: 20151017174120_IMG_1851.JPG][عکس: 20151017174208_IMG_1848.JPG]
[img][عکس: tOUSp3.png][/img]



پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
Wavesmile

[عکس: 20160108161720_14484491603861.jpg]

[عکس: 20160108161939_14484491803751.jpg]
[عکس: 20160626014901_--...jpg]
پاسخ }
#10
Wavesmile

[عکس: 20160116105911_IMG_20160116_104441_210.jpg]

83
[عکس: 20150112172607_IMG_20150112_172126.jpg]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Package_favorite خورش ترشی ناردون(خوزستان ) zizo 1 2,717 ۲۶-۰۲-۱۳۹۱, ۰۵:۰۹ ب.ظ
آخرین ارسال: zizo