خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 20 رأی - میانگین امتیازات: 2.65
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خورش کدو حلوایی

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,228
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 1333


محل سکونت :
ارسال: #1
Restart-1 خورش کدو حلوایی
[تصویر:  20130217202327_20111009152434_1.JPG]
امضای Darya
زندگی میکنم ...

حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!!

چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد

بگذار هر چه از دست میرود برود؛

من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد...

حتی زندگی را !!!
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹-۱۱-۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ عصر، توسط Darya.)
۱۷-۷-۱۳۹۰, ۰۳:۰۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از Darya به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, elipari, niloofar00, کوثر خانم
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
777
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1544


محل سکونت : در همین نزدیکی
ارسال: #2
Kate *خورش کدو حلوایی، غذایی پاییزی*
[تصویر:  20121102134937_146305.jpg]



کدوحلوایی از جمله سبزیجات پاییزی و زمستانی است که در پخت انواع و اقسام دسرها و غذاهای فصلی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

خورش کدو حلوایی نیز یکی از این غذاهای فصلی و خوشمزه است که در آن، کدوحلوایی ماده اصلی بوده و به همراه آلو، مزه‌دار می‌شود. در بعضی از شهرها این خورش قدیمی را به‌عنوان شام یلدایی در آخرین شب پاییز می‌پزند و از خوردن آن در جمع خانوادگی، بسیار لذت می‌برند.

مواد لازم
گوشت خورشی : 300 گرم
کدو حلوایی : یک کیلوگرم
پیاز متوسط : 2 عدد
آلو بخارا : 100 گرم
پودر زعفران محلول در آب : یک قاشق سوپ‌خوری
روغن مایع : مقداری برای سرخ کردن
رب گوجه‌ فرنگی : یک قاشق سوپ‌خوری
دارچین : یک قاشق چای‌خوری سرپر
نمک و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه
ابتدا کدو را شسته و پس از پوست کندن، به صورت هلال‌های کوچک خرد کنید.
سپس یک عدد از پیازها را ریز کرده و در تابه‌ای حاوی روغن سرخ کنید تا کمی طلایی‌رنگ شود.
حالا کدوی خرد شده را به پیاز داغ اضافه کنید و همراه با آن تفت دهید.
گوشت را نیز شسته و در سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود.
پس از آن، پیاز دیگری را نیز به صورت خلالی خرد کنید. سپس داخل قابلمه‌ای مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید.
حالا پیاز خردشده را در روغن سرخ کنید.
در حین سرخ‌شدن پیاز، تکه‌های گوشت را نیز اضافه کرده و به همراه پیاز تفت دهید.
حالا برای پختن گوشت، 2 پیمانه آب جوشیده را به مخلوط گوشت و پیاز داغ افزوده و در ظرف را بگذارید تا گوشت روی حرارت کم اجاق‌گاز بپزد.

نکته 1 : ‌
برای آنکه گوشت هنگام پخت طعم‌دار شود، زعفران محلول در آب جوشیده را نیز به آن اضافه کنید.
در فاصله پخت گوشت، آلوها را خوب شسته و به مدت نیم ساعت در آب خیس کنید سپس آنها را داخل سبدی آبکشی کنید. در مراحل پایانی پخت گوشت، آلو را به همراه رب گوجه‌فرنگی اضافه کرده و همچنان به مدت 2 ساعت دیگر روی حرارت بگذارید.

نکته 2 :
رب را پیش از اضافه‌کردن به گوشت، کمی در روغن تفت دهید تا رنگ بهتری در غذا ایجاد کند.
با توجه به اینکه کدو – به‌خصوص درصورتی که تکه‌های آن ریز و نازک باشد – به سرعت پخته و له می‌شود، پس از اضافه‌کردن کدو، خورش را مدت زمان زیادی روی شعله اجاق‌گاز حرارت ندهید. برای این منظور، باتوجه به اندازه تکه‌های کدو، یک ربع تا نیم‌ساعت زمان کافی است.
در ضمن دارچین و همچنین نمک و فلفل را نیز به همراه کدو به غذا اضافه کنید.

نکته 3 :
درصورتی که این خورش را با طعم ملس متمایل به ترش دوست دارید، 2 قاشق سوپ‌خوری آبغوره یا آب لیموترش به آن اضافه کنید.

نکته 4 :
افرادی که به خورش‌های شیرین علاقه‌مندند، می‌توانند با اضافه‌کردن آلو و همچنین یک قاشق سوپ‌خوری شکر به خورش، طعم آن را شیرین‌تر کنند.
امضای *heliya joon*
[img] [تصویر:  yv5my7hppo9.png] [/img]
۱۲-۸-۱۳۹۱, ۰۴:۲۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از *heliya joon* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, elipari, مهرناز مامانی, شقایق سرخ
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
25
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 12


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: خورش کدو حلوایی
سلام اینم خورش کدو حلوایی من با دستور بالا خیلی خوشمزه شده بود به دلیل عجله اهل خانه تزیین نداشت ببخشیدeateat[تصویر:  20130910021224_IMG_5736.JPG]
امضای gharibe66
دلم در دیدن رویت همیشه میکند فریاد، به یاد اولین دیدار که مهرت بر دلم افتاد...
۱۹-۶-۱۳۹۲, ۰۱:۱۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از gharibe66 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
afsoon_b82, negin.s, Atefe joon, Galaxy, لیدی باران, 1368Sheri, elipari, niloofar00
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #4
RE: خورش کدو حلوایی
اینم خورش کدو حلوایی بسیوووووور خوشمزه منYum2Yum2
[تصویر:  20131212144235_IMAG1942.jpg]
[تصویر:  20131212144616_IMAG1946.jpg]
من اینجوری درست کردمClapاول گوشت و پیاز و تفت دادم.بعد رب و نمک و آب رو اضافه کردم و گذاشتم تا گوشتا بپزن.بعد که یکم گوشتا پختن،آلو و زعفرون و یکم شکر رو به خورش اضافه کردم و گذاشتم جابیوفته.بعد یه ربع آخر کدو حلوایی رو که خلالی کرده بودم اول با روغن مایع و کره تفت دادم تا یکم نرم بشن بعد به خورش اضافه کردم.
امضای 1368Sheri
۲۱-۹-۱۳۹۲, ۰۲:۴۷ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
laleh joon, McQueen, elipari, Atefe joon, vidia, niloofar00, Galaxy, مریم خانومی 1, samaneh1990, sargooOool, مهرناز مامانی, شقایق سرخ, mariyan, mahsan3
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
437
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۳
مدال ها

اعتبار: 2512


محل سکونت : ♥♡فــــ فسا ــارس♡♥
ارسال: #5
RE: خورش کدو حلوایی
عاششششششقششششششم

ما واسه چاشنی این خورش از رب انار استفاده می کنیم واقعا خوششششششمززززززه میشه...

[تصویر:  20141021230705_12.jpg]

[تصویر:  20141021230825_11.jpg]
امضای مریم خانومی 1
[تصویر:  20161003123634_IMG_2016100359550.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹-۷-۱۳۹۳ ۱۱:۱۳ عصر، توسط مریم خانومی 1.)
۲۹-۷-۱۳۹۳, ۱۱:۱۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از مریم خانومی 1 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, 1368Sheri, samaneh1990, monir jun, Atefe joon, sargooOool, شقایق سرخ

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
3,253
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 5700


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: خورش کدو حلوایی
Yum2Yum2Yum2Yum2
خورشت کدو حلوایی من
واقعا خوشمزه میشه حتما امتحانش کنید.
[تصویر:  20141116153714_IMG_1463.JPG]
امضای رويا صادقي
کانال فروشگاهی ملزومات گلهای کریستالی/تل/تاج/رومیزیآموزش رایگان و ارسال پکهای آموزشی به سراسر ایران
فروشگاه ملزومات گلهای کریستالی
۲۵-۸-۱۳۹۳, ۰۳:۴۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از رويا صادقي به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نسرین کوچولو, مهرناز مامانی, Atefe joon, Galaxy, niloofar00, معصومه خانومی, 1368Sheri, vidia, شقایق سرخ



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد